Share

Ponturi Handbal, Euro 2020: Croația – Germania. Aflăm prima semifinalistă?

Handbal

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

18 Ian 2020 00:28 1,3k 0
Logo Croatia
Logo Germania
Croatia
Germania
VS
21:30 18 Ianuarie 2020
Handbal - Euro 2020

Analiză și informații pentru Croatia v Germania

Croația și Germania se întâlnesc în derby-ul zilei de sâmbătă la Campionatul European de Handbal Masculin. Partida inclusă pe lista noastră de pronosticuri începe la ora 21:30.

Cele două naționale fac parte din prima grupă principală, alături de Spania, Austria, Cehia și Belarus.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Croatia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Croația are patru puncte în grupa principală M1, după două victorii fără emoții: 31-23 cu Belarus și 27-23 cu Austria. În acest ultim joc, disputat în urmă cu două zile, croații nu și-au permis însă să lase garda jos până la final, motiv pentru care jucători precum Cindric, Stepanovic, Horvath, Mandic, Sego au stat în teren cel puțin 50 de minute.

În jurul acestor băieți plus Domagoj Duvnjak și Igor Karacic, Lino Cervar încearcă să „construiască” o victorie și cu Germania, care ar putea fi decisivă pentru calificarea în semifinale. Croația ar mai avea în continuare un joc accesibil cu Cehia plus partida cu Spania. În schimb, dacă Cindric & Co pierd acest meci, atunci vor fi, foarte probabil, condamnați să bată Spania pentru a pătrunde în careul de ași.

Croații au cea mai bună apărare în Main Round și au avut defensiva numărul 1 și după prima fază a competiției, cu o medie 21,66 goluri primite. În general se spune că marile competiții se câștigă cu apărarea, dar selecționata condusă de Lino Cervar va avea în Germania cel mai dificil adversar de până acum.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Germania a debutat cu dreptul în Main Round, reușind să învingă Belarus cu scorul de 31-23. Adică exact același scor reușit de Croația în fața bielorușilor. Înfrângerea cu Spania din prima fază a competiției (26-33) cântărește, totuși, destul de greu în clasament.

O victorie cu Croația s-ar putea să nu-i fie suficientă selecționatei lui Christian Prokop pentru calificarea în semifinale, dacă nu va veni și un ajutor din partea Spaniei. Lucrurile se schimbă doar dacă „panzerele” reușesc să se impună la fel de clar, precum au pierdut în fața ibericilor.

Am mai spus-o pe parcursul acestui Campionat European, Germania are câteva absențe în lot, în special la nivelul liniei de 9 metri. Dar nemții au și alți jucători ieșiți din formă. Spre exemplu, Uwe Genshemer a marcat doar 13 goluri în patru jocuri, mult sub ceea ce ne-a obișnuit în Liga Campionilor și la turneele finale din ultimii ani.

Nici extrema dreaptă Tobias Reichmann nu a excelat până acum, dar pentru acest post Germania a descoperit un jucător interesant, Timo Kastening – 15 goluri, devenit al doilea marcator al echipei. Golgheterul este Julius Kuhn – 18 goluri.

Statistica meciurilor directe Croatia v Germania

Germania și Croația s-au întâlnit de trei ori în ultimul an. De fiecare dată, nemții au câștigat la limită. Primul meci a fost la Campionatul Mondial și s-a terminat cu 22-21.

Cote pentru Croatia v Germania

Germania și Croația se cunosc destul de bine, având în vedere că s-au întâlnit de cinci ori în ultimii 5 ani. Toate jocurile s-au încheiat cu under 51,5 goluri. Pentru același pariu și acum, Betano oferă cota 1.72.

Pont Croatia vs Germania: Victorie Croația

Croația are un prim „7” foarte bine conturat, relații de joc bine închegate, iar la acest Campionat European are o bună oportunitate de a reveni pe podium la un turneu final. În lupta pentru semifinale, echipa lui Lino Cervar ar putea profita și de faptul că Germania pare o echipă care încă se caută în lipsa unor jucători, în ciuda victoriei clare cu Belarus din ultimul joc. Cu o defensivă extrem de puternică, dar și cu un careu de ași la linia de 9 metri, Duvnjak, Karacic, Cindric și Stepancic, sunt toate premisele ca naționala Croației să-și ia revanșa în fața Germaniei, după înfrângerea de la Mondialul de anul trecut.

Pont pariuri: Victorie Croația

Miza: 7/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Croatia vs Germania: -1.5 handicap Croația

Florin Caramavrov oferă un pont secundar de la această confruntare. Croația are superechipă la acest turneu final, a câștigat la handicapuri destul de mari toate cele 4 partide disputate și pare mai în formă decât rivala ei de azi, căreia îi lipsesc câțiva jucători importanți. Iar aceste absențe s-au observat foarte bine la un meci cu o altă echipă tare a Europei, Spania, când nemții au cedat la scor, 26-33! Bineînțeles că se poate întâmpla orice, dar, privind evoluțiile de până acum ale celor două echipe, Croația ar trebui să se impună măcar la 2 goluri diferență.

Pont pariuri: -1.5 handicap Croația

Miza: 7/10

Cota: 1.97

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

33

Castigate:

18

Pierdute:

14

Anulate:

1

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici