Share

Pont Handbal: Coreea de Sud - China : Meci de antrenament pentru Coreea de Sud

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Daniel F.

05 Dec 2017 00:04 1,5k 0
Logo Coreea de Sud handbal
Logo China
Coreea de Sud handbal
China
VS
13:00 05 Decembrie 2017
Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Coreea de Sud handbal v China

Un duel nonconformist, poate, meciul dintre Coreea ( de Sud din fericire, dacă era de Nord, probabil asistam deja în Phenian la faptul că acestea ar fi campioane mondiale ) și China, o reprezentativă care, până în acest moment, face doar figurație la acest campionat mondial și ne face să apelăm la o linie destul de interesantă în pontul pe care îl voi oferi la această partida.

Este un duel cu o favorită certă, Coreea de Sud, care a avut un început decent, cu o surpriză, mă rog, semi-surpriză, învingând Olanda, într-un joc cu destul de puține goluri, 46, 24-22 în favoarea asiaticelor și o înfrângere cu țară gazdă, Germania, 23-18.
Kim On-A rămâne în continuare cea mai importantă jucătoare pentru coreence. Jucătoarea celor de la Sugar Gliders, cu o experiență mare în spate, în vârstă de 29 de ani, fiind excelentă de la 9 m.

De partea cealaltă, China....mi-e cam milă de Jesper Holmris. Ce-o fi fost în capul lui când a acceptat această " provocare " de a conduce China în această aventură mondială în Germania? Pentru că până acum, China a fost ciuca bătăilor. Ba mai mult, a umilințelor. A pierdut la 25 de goluri vs Olanda, 40-15 și a pierdut vs Serbia, 43-23. Aș remarcă-o, totuși, pe Chang Haixia. O jucătoare mai mult decât decentă pentru această nationala.

 

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă de 5.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

 

Deschide cont și pariază pe ”over 1.5 goluri” în Bayern Munchen vs PSG

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile marți, 5 decembrie 2017!

Pont Coreea de Sud handbal vs China: Peste 58,5 goluri

Ei bine, într-un asemenea duel, în care nu știu cât de multe avem de analizat despre jucătoarele în sine, este însă clar că Coreea de Sud va câștiga acest meci. Dacă ne uităm peste întâlnirile directe dintre cele 2 echipe, putem vedea niște scoruri mari, bineînțeles, în toate a câștigat Coreea de Sud. Cel mai concludent e ultimul, din luna martie a acestui an, când Coreea de Sud s-a impus cu scorul de 43-24 în față unei Chine care a pierdut ambele reprize la peste 10 goluri diferența. Cred că este meciul perfect pentru ca cele din Coreea de Sud să își dea drumul la joc și să înscrie peste 40 de goluri în această partida. Pronosticul meu este peste 58,5 goluri la o cotă de 1,80.

Pont pariuri: Peste 58,5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Daniel F.

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 6

100%

Nu 0

0%

Daniel F.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici