1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Cehia - Rusia, Ponturi Pariuri Handbal Euro 2020, 05.12.2020.

Cehia - Rusia, Ponturi Pariuri Handbal Euro 2020, 05.12.2020.

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-12-05 00:22:00

Handbal - Euro 2020

05 Decembrie 2020, 19:15

Cehia

Cehia

versus
Rusia

Rusia

1.87

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Cehia v Rusia

Continuăm seria predicțiilor la Euro 2020 – handbal feminin cu selecții de la partida Cehia – Rusia, programată sâmbătă, de la ora 19:15. Cele două reprezentative fac parte din Grupa B, alături de Suedia și Spania.

 

Cehia: Forma echipei, știri și statistici

Cehia a plecat cu o înfrângere în acest turneu final, fiind întrecută de Suedia cu scorul de 27-23. Selecționata lui Jan Basny nu a jucat rău, dar adversara a avut un lot mai bine structurat și a reușit desprinderea în ultimele 10 minute. Marketa Jerabkova, jucătoarea de la Thuringer, a fost cea mai bună marcatoare a echipei cu 8 goluri. Conducătorul de joc este și principala vedetă a echipei.

Cehia a devenit o prezență constantă la turneele finale. La Mondialul din 2017 a reușit chiar să pătrundă între cele mai bune opt naționale din lume. Selecționata este condusă de Jan Basny, antrenor care rezistă de 10 ani pe banca tehnică. Nu este un alt tehnician la Euro 2020 cu o asemenea continuitate.

În ceea ce privește lotul, scheletul de bază este alcătuit din Marketa Jerabkova, plus aripile Veronika Mala și Jana Knedlikova. Ultima a evoluat ani buni la Gyor, iar acum activează la Kristiansand. În jurul acestor fete, Basny a încercat să construiască o echipă de viitor. Cehia are în Danemarca una dintre cele mai tinere echipe, media de vârstă a lotului fiind de 24,4 ani.c

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

Rusia a fost una dintre cele mai convingătoare naționale în primul meci la Euro 2020, reușind să învingă Spania cu scorul de 31-22, adversara fiind vicecampioană mondială en-titre. Selecționata condusă de Ambros Martin a impresionat printr-un joc colectiv, iar eficiența de la final a fost foarte bună – 69%. Nicio jucătoare nu a marcat mai mult de patru goluri. Pe de altă parte, antrenorul spaniol a făcut o foarte bună rotație a jucătoarelor, doar Daria Dmitrieva având mai mult de 45 de minute de joc.

La fel ca la orice competiție majoră, Rusia nu-și poate propune altceva decât medalia de aur. În Danemarca a sosit din postura de vicecampioană europeană. Totuși, specialiștii au privit echipa lui Ambros Martin cu o oarecare reținere, având în vedere că nu se poate baza pe starul Anna Vyakhireva, MVP-ul la ediția din 2018. Elena Mikhaylichenko, Anna Sen și Yaroslava Frolova sunt alte trei absențe însemnate ale echipei.

La Herning, Rusia a ajuns cu 15 jucătoare din 16 din campionatul intern. Iar 13 dintre ele evoluează la cele două mari puteri, Rostov Don și CSKA Moscova, ambele formații cu rezultate foarte bune în Liga Campionilor îm acest sezon.

La fel ca și alte reprezentative, precum România, Rusia nu a avut niciun joc amical la dispoziție în 2020.

Statistica meciurilor directe Cehia v Rusia

Rusia și Cehia s-au întâlnit pentru ultima dată la Euro 2016. Selecționata condusă atunci de Evgeny Trefilov a câștigat cu scorul de 26-24.

Cote pentru Cehia v Rusia

În nouă din ultimele zece meciuri oficiale, Rusia a marcat cel puțin 30 de goluri. Stilul de joc propus de Ambros Martin la naționala Rusiei nu s-a schimbat, adică unul în mare viteză, cu repuneri rapide, faza a doua și contraatac, chiar dacă Vyakhireva nu este acum în lot. Așadar, un over 31,5 goluri Rusia și în acest meci pare un pariu abordabil. Cota este 1.82 la Unibet pariuri sportive.

Cehia vs Rusia Pont: Handicap Cehia + 8,5 goluri

Diferența dintre cele două echipe este destul de consistentă. Tocmai pentru că nu se pune problema câștigătoarei, cel puțin așa spun calculele hârtiei, poate rezultat un joc pe contre, antrenant, la care să contribuie inclusiv Cehia. Pentru Ambros Martin va fi o nouă ocazie să ofere minute de joc tuturor jucătoarelor și să le bage cât mai repede în ritmul potrivit pentru a ajunge în fazele superioare ale competiției. Pentru Rusia poate fi și o partidă de rodaj. Diferența de scor nu va avea nicio relevanță la această întâlnire, pentru că naționala Cehiei are șanse mici să meargă în Main Round, așadar, nu văd un avantaj mai mare de 7-8 goluri la final.

Miza: 6/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici