1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Buducnost - Odense, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 23.01.2021

Buducnost - Odense, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 23.01.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-01-22 21:26:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

23 Ianuarie 2021, 19:00

Buducnost Podgorica

Buducnost Podgorica

versus
Odense Handbold

Odense Handbold

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Buducnost Podgorica v Odense Handbold

Buducnost și Odense se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:00, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, pentru care am selectat și pariuri.

Buducnost Podgorica: Forma echipei, știri și statistici

Buducnost a putut fi urmărită în această săptămână într-un joc la Vâlcea, pierdut cu scorul de 25-23. Acest rezultat nu a influențat cu nimic clasamentul, pentru că și-a păstrat locul 5, având în continuare un avans considerabil, de patru puncte față de reprezentanta României. Pe de altă parte, campioana Muntenegrului nu-și face iluzii că ar mai putea urca, fiind la cinci puncte în spatele adversarei din acest joc. Chiar și cu o victorie, șansele de a mai recupera terenul pierdut sunt minime.

Buducnost dispută al treilea joc în ultima săptămână în Liga Campionilor și al patrulea din 2021. Înaintea deplasării la Vâlcea, fetele conduse de Bojana Popovic au înregistrat rezultatele: 31-27 cu Dortmund (acasă) și 28-28 cu Brest Bretagne (deplasare).

Meciul cu Odense este al cincilea pe teren propriu pentru Buducnost. În precedentele patru, două formații au plecat cu puncte de la Podgorica, CSKA Moscova (25-22) și Brest Bretagne (22-22). Ambele adversare sunt clasate azi în Top 4 în Grupa B.

Gazdele au declarat înaintea jocului că se gândesc să producă o surpriză, printr-un succes împotriva formației daneze. Bojana Popovic a precizat însă că echipa resimte oboseala după ritmul din ultima săptămână, mai ales că are câteva jucătoare de bază indisponibile. Allison Pineau este singura handbalistă de top disponibilă la linia de 9 metri, Andrea Lekic și Valeriia Maslova fiind accidentate. De asemenea, pivotul Tatjana Brnovic este absentă pentru o perioadă mai lungă.

Odense Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Dacă Buducnost va termina foarte probabil pe locul 5 în Grupa B, Odense încă luptă pentru a termina pe locul 2. Formația pregătită de Ulrik Kirkely a adunat 13 puncte în 11 jocuri până acum, ocupă locul 4, dar are un handicap de 2 puncte de recuperat față de Brest Bretagne (locul 2), care va înfrunta, tot sâmbătă, liderul Gyor.

Reprezentanta Danemarcei a început bine anul, cu trei puncte câștigate din patru posibile în Liga Campionilor. Primele două întâlniri din 2021 le-a disputat pe teren propriu, cu Podravka (35-20) și Gyor (32-32). Acest ultim joc poate fi echivalent cu o victorie, având în vedere palmaresul celor două echipe în Liga Campionilor. În plus, nordicele au condus aproape tot jocul.

Odense a disputat după Euro 2020 cinci partide și pe plan intern, le-a câștigat pe ultimele patru, iar înaintea deplasării la Podgorica a devenit liderul în Bambusa Kvindeligaen. Echipa nu se mai poate baza în această perioadă pe Elena Helver, accidentată, dar a transferat una dintre cele mai bune jucătoare ale Danemarcei la Euro 2020, pe Mia Rej. Așadar, echipa lui Ulrik Kirkely este bine acoperită pe posturi în acest moment.

Statistica meciurilor directe Buducnost Podgorica v Odense Handbold

Odense a câștigat meciul din tur cât se poate de clar, cu scorul de 30-23. A fost și prima victorie a formației daneze împotriva muntenegrencelor, după ce Buducnost s-a impus de două ori în 2018, cu 31-28 la Podgorica și 26-22 în Danemarca.

Cote pentru Buducnost Podgorica v Odense Handbold

De când a reluat competițiile la sfârșitul lunii decembrie, Odense a marcat în șase din cele șapte partide oficiale cel puțin 28 de goluri. Pentru over 25,5 goluri la Podgorica, formația daneză are o cotă de 1.70 în oferta de pariuri Betano.

Buducnost Podgorica vs Odense Handbold Pont: Victorie Odense

Odense ar putea face diferența în acest meci cu banca de rezerve. În timp ce Buducnost duce greul în aceste zile doar cu câteva jucătoare, multe componente ale echipei fiind foarte tinere, formația daneză are un lot complet. Intensitatea programului din această perioadă ar putea să conteze spre finalul întâlniri, iar Odense are soluții pentru o rotație mult mai bună. În schimb, Buducnost trebuie să ducă 60 de minute tot cu Pineau, Mehmedovic și Radicevic. Cota 2.05 descoperită în oferta de pariuri Betano pentru un succes al echipei oaspete merită încercată.

Handbal - Liga Campionilor feminin

Victorie Odense

2.05
Miza: 8/10
Cota: 2.05
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici