1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Brest Bretagne - Odense, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 22.11.2020

Brest Bretagne - Odense, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 22.11.2020

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-11-21 21:43:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

22 Noiembrie 2020, 17:00

Brest Bretagne

Brest Bretagne

versus
Odense Handbold

Odense Handbold

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Brest Bretagne v Odense Handbold

Brest Bretagne și Odense sunt adversare duminică, de la ora 17:00, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii Campionilor la handbal feminin – Grupa B, eveniment pentru care am selectat și pariuri. Cele două formații sunt adversare directe pentru o clasare pe locurile 1-2, care asigură calificarea directă în sferturile de finală.

Brest Bretagne: Forma echipei, știri și statistici

Brest Bretagne are șansa de a termina anul 2020 la egalitate de puncte cu liderul Gyor, dacă obține ambele puncte în acest joc. Gruparea franceză a obținut 12 puncte după primele opt jocuri, având un handicap de două puncte față de echipa maghiară, care a jucat sâmbătă seara cu Buducnost (scor 34-29).

Formația lui Laurent Bezeau are trei victorii consecutive în Liga Campionilor, seria fiind începută chiar cu Odense, în meciul tur din Danemarca, unde s-a impus destul de clar, cu scorul de 31-24. În respectiva întâlnire, Ana Gros a avut o evoluție memorabilă, cu 14 goluri din 16 aruncări. Interul dreapta din Slovenia este azi și golgheterul competiției cu 61 de goluri, având o medie de 7,62 goluri per joc. După victoria cu Odense, Brest a obținut patru puncte cu Podravka, după ce s-a impus cu 33-29, respectiv 32-25. Echipa franceză a acceptat să dispute ambele întâlniri în Croația.

Brest este într-o bună dispoziție de joc, dar nu este o echipă invincibilă pe teren propriu. Gruparea din Bretania a fost învină în prima parte a competiției de CSKA Moscova cu scorul de 30-28. Într-o altă partidă, Brest a terminat la egalitate cu Gyor, scor 25-25.

În ceea ce privește lotul, gazdele vor aborda confruntarea cu aceeași echipă care a evoluat și cu Podravka Koprivnica. Monika Kobylinska și Tonje Loseth sunt absențele echipei franceze.

Odense Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Odense are cu două puncte mai puțin decât Brest Bretagne și ocupă locul 4 în Grupa B. Presiunea este mai mare pe formația daneză, pentru că are nevoie de victorie pentru a menține șanse realiste de a termina pe unul din primele două locuri.

Formația pregătită de Ulrik Kirkely și-a recâștigat încrederea după o săptămână foarte bună. În etapa precedentă, Odense a învins CSKA Moscova (altă echipă cu șanse la Top 2) cu scorul de 26-25, după un final de excepție. Cu 5 minute înainte de final, reprezentanta Rusiei avea 24-21, dar danezele au revenit și au câștigat cu 26-25. Lois Abbingh a marcat 9 goluri, reușind și golul de 2 puncte cu 12 secunde înainte de final.

După acest joc, Odense a obținut un succes mare și pe plan intern, un succes cu 32-23 pe terenul echipei Viborg, lider la ora jocului.

Reprezentanta Danermarcei are două victorii și două înfrângeri în jocurile din deplasare în Liga Campionilor. A câștigat la diferențe mari întâlnirile cu Vâlcea și Podravka, dar a cedat la Gyor cu 32-25 și la CSKA Moscova 27-23. Odense se bazează pe toate vedetele în această deplasare.

Statistica meciurilor directe Brest Bretagne v Odense Handbold

Odense este în avantaj cu Brest în meciurile directe din Liga Campionilor, 2-1. În singurul joc disputat până acum pe terenul echipei franceze, în februarie 2019, s-a impus cu 29-24.

Cote pentru Brest Bretagne v Odense Handbold

Pentru a emite pretenții pentru un rezultat pozitiv în Franța, Odense trebuie să marcheze cel puțin 25-26 de goluri. Pentru Over 24,5 goluri Odense, avem o cotă de 1.72 în oferta de pariuri Betano. Podravka, o echipă sub nivelul formației daneze, a reușit zilele trecute în ambele întâlniri cu Brest să depășească această linie.

Brest Bretagne vs Odense Handbold Pont: Handicap Odense +3,5 goluri

Odense a arătat în ultima săptămână o creștere evidentă de formă și mă aștept ca formația daneză să-i ofere echipei franceze o replică mult mai puternică decât în tur. Plusul poate fi adus de Lois Abbingh, care între timp a devenit și principala marcatoare a reprezentantei Danemarcei, după un început mai greu. Odense are azi mai multe soluții la linia de 9 metri și poate ține mai bine ritmul cu Brest. Dacă o va bloca pe Ana Gros, aflată într-o ușoară pierdere de viteză, formația lui Kirkely are toate șansele să se bată pentru victorie. Pariez pe un meci mai strâns decât în tur, cu o diferență maximă de trei goluri pe tabela de marcaj.

Miza: 6/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici