Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial: Brazilia – Danemarca. În ce direcție o iau cele două naționale?

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

06 Dec 2017 03:58 1,5k 0
Logo Brazilia
Logo Danemarca
Brazilia
Danemarca
VS
21:30 06 Decembrie 2017
Handbal - Campionatul Mondial de handbal feminin

Analiză și informații pentru Brazilia v Danemarca

În ziua a 6-a a Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania se vor juca meciuri în grupele C și D, iar opțiunea mea pentru un pont vine de la partida Brazilia – Danemarca, programată să înceapă la ora 21:30.

Brazilia are un Campionat Mondial aproape ratat, în ciuda celor 3 puncte obținute până acum cu Tunisia și Japonia. Sud-americancele sunt la un pas de eliminare dacă nu vor câștiga în fața Danemarcei, dar dincolo de rezultate nici jocul lor nu oferă în acest moment prea multe garanții că situația ar mai putea fi îndreptată la acest turneu final. Jucătoarele parcă nu se mai sacrifică precum în alte ocazii, iar în lumea handbalului circulă tot mai des informația că antrenorul Jorge Duenas nu prea reușește să stăpânească vestiarul. Deonise Fachinello, una din cele mai importante jucătoare ale Braziliei în ultimul deceniu, nu a jucat în primele două partide, dar a venit la partida cu Rusia. Intrarea ei nu a schimbat mult situația, din moment ce echipa a pierdut cu 16-24.

Danemarca a ratat la rândul ei startul la Mondiale, după 31-24 cu Muntenegru, dar înfrângerea a venit ca un duș rece, pentru că apoi a surclasat surpriza turneului final, Japonia, cu scorul de 32-18. Selecționerul Klavs Bruun Jorgensen a dozat foarte bine efortul echipei până acum, toate cele 16 jucătoare având suficienți timp în teren, dar în același timp au și fost protejate. După eșecul în fața Muntenegrului, nordicele nu își mai permit pași greșiți, altfel riscă la rândul lor să fie eliminate, în condițiile în care mai au de jucat cu Rusia.

 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile miercuri 6 decembrie 2017!

Pont Brazilia vs Danemarca: Total peste 48.5 goluri

Reprezentanta Danemarcei arată ca o echipă intrată deja în turneul final, în timp ce Brazilia se îndreaptă mai degrabă către o eliminare. Sigur, speranțele sud-americancelor la calificarea în optimi rămân și dacă vor pierde cu Danemarca, dar oare vor pune ”osul” la bătaie cum s-ar spune. Pentru acest meci m-am orientat către o partidă cu Over la total goluri. Ambele echipe vor fi în teren la o distanță de 24 de ore și este posibil ca efortul de marți, în special în cazul Braziliei, să-și spună cuvântul. Mă aștept astfel la o partidă mai degrabă deschisă, pe contre, cu două echipe care vor încerca să se surprindă cu jocul în viteză, cu repuneri rapide. Toate cele trei jocuri ale Danemarcei s-au încheiat cu cel puțin 50 de goluri. Nordicele și-au reglat ritmul și vor încerca să hărțuiască permament Brazilia. Statul sud-american a trecut peste linia propusă de noi doar la prima partidă cu Japonia (28-28). O astfel de partidă aștept și cu această ocazie.

Pont pariuri: Total peste 48.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 6

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

20

Castigate:

11

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Krefeld - Ingolstadt. 14.12.2018
Cota: 1.39 14 Dec 2018 20:30 0
Pont Celtic - Salzburg. 13.12.2018
Cota: 1.47 13 Dec 2018 22:00 0