1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Bosnia vs România

Bosnia - România, Ponturi Pariuri Handbal, Calificări Campionatul European, 04.04.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-04-03 21:33:00

Handbal - Calificări Euro 2024

04 Aprilie 2024, 21:00

Bosnia-Herzegovina

Bosnia-Herzegovina

versus
România

România

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bosnia-Herzegovina v România

România își continuă parcursul în grupa de calificare la Campionatul European 2024 de handbal feminin, joi, de la ora 21:00, cu o partidă în deplasare, la Cazin (Bosnia), contra naționalei țării gazdă. Evenimentul este inclus și pe lista noastră de pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bosnia-Herzegovina: Forma echipei, știri și statistici

Bosnia a reușit să-și facă o bună reclamă în handbalul masculin, având câteva calificări la turneele finale. Chiar mai multe decât a obținut România în ultimul deceniu. La feminin, lucrurile au stat însă diferit. Naționala a lipsit din competiții pentru aproximativ un deceniu între 2008 și 2018.

În grupa de calificare, adversara tricolorelor a pierdut toate cele patru jocuri de până acum, la o diferență medie de 12.75 goluri. Pe teren propriu a susținut două jocuri, cu Croația (17-31) și Grecia (22-24). Selecționata bosniacă a înregistrat o medie de 20 de goluri.

Cele mai multe jucătoare din lot activează pe plan intern. Sunt și două componente care joacă în Liga Națională din România. Este vorba despre portarul Anica Gudelj, cu evoluții apreciate la Corona Brașov, și interul stânga Armina Isic de la Dacia Mioveni.

Ar mai fi de subliniat faptul că România este cea mai importantă națională care o vizitează pe Bosnia în ultimii ani. Înainte de a juca în această grupă de calificare, gazdele au avut meciuri cu adversare dintr-un eșalon valoric inferior, precum Grecia, Italia, Letonia.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

România: Forma echipei, știri și statistici

România este deja calificată la Campionatul European de la finalul acestui an, care va avea loc în Austria, Elveția și Ungaria. Mai mult, și-a asigurat și locul 1, după cele două jocuri contra Croației, ambele câștigate, cu 26-24 pe teren propriu și 25-23 în deplasare. Pe teren străin, selecționata condusă de Florentin Pera a mai evoluat în Grecia, unde s-a impus cu 32-20.

Prima reprezentativă se regăsește într-o perioadă de reconstrucție, după ce mai multe jucătoare și-au anunțat retragerea, precum Cristina Neagu, Crina Pintea și Nicoleta Dincă. De altfel, partidele contra Croației au fost disputate după Mondialul din decembrie, fără jucătoarele enumerate.

Pentru jocul din Bosnia sunt și alte jucătoare de bază care nu fac parte din lot. Eliza Buceschi nu a mai jucat pentru echipa națională de la Campionatul Mondial, iar Sonia Seraficeanu și Cristina Neagu nu sunt nici ele prezente la această acțiune. Cu excepția pivotului Ana Ciolan de la CSM Tg. Jiu, nicio jucătoare nu are mai mult de 27 de ani. Cele mai importante componente sunt Bianca Bazaliu și Lorena Ostase.

Din punct de vedere statistic, România a obținut victorii la diferență medie de 11.75 goluri în grupă. Media reușitelor a fost de 33 de goluri, ridicată însă de jocul tur cu Bosnia, câștigat cu 49-18.

Statistica meciurilor directe Bosnia-Herzegovina v România

În meciul din tur, România a învins Bosnia cu 49-18. Lotul condus de Florentin Pera este schimbat în proporție de peste 50%. Acum nu se regăsesc în echipă jucătoare precum Neagu, Laslo, Pintea, Dincă, Seraficeanu și Dumanska.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Bosnia-Herzegovina v România

În ciuda faptului că în naționala României sunt schimbări semnificative în lot raportat la jocul tur, valoarea dintre cele două selecționate este în continuare foarte mare. Probabil că tricolorele nu vor mai câștiga la o diferență de 31 de goluri, dar așteptările sunt pentru un alt succes clar. Superbet pariuri sportive propune o cotă 1.85 pentru H2 – 17.5 goluri.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bosnia-Herzegovina vs România Pont: Total sub 55.5 goluri

Florentin Pera își va propune, probabil, câteva obiective pentru acest meci, care în mod logic va fi câștigat. Pe lângă ideea de a oferi șanse tuturor jucătoarelor, va urmări anumite lucruri atât în atac, dar și în apărare. În general, când diferența dintre două echipe este mare, cea mai valoroasă își impune să primească un număr maxim de goluri. Pentru ca „antrenamentul” să fie reușit pe deplin, Bosnia nu ar trebui să înscrie mai mult de 16-17 goluri. Mizăm pe o partidă cu sub 55.5 goluri la total. Niciun joc internațional susținut de Bosnia pe teren propriu în ultimii 3 ani nu a avut mai mult de 50 de goluri la total.

Handbal - Calificări Euro 2024

Total sub 55.5 goluri

1.85
Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici