1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Dortmund vs CSM București

Dortmund – CSM București, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 17.10.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-10-16 22:24:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

17 Octombrie 2021, 17:00

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

versus
CSM București

CSM București

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Borussia Dortmund v CSM București

CSM București își continuă parcursul în Liga Campionilor la handbal feminin duminică, de la ora 17:00, cu o deplasare în Germania, pe terenul echipei Borussia Dortmund. Am selectat și pariuri pentru acest eveniment.

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Borussia Dortmund a fost liderul surpriză din Grupa A la startul acestui weekend, după ce a obținut 5 puncte din 6 posibile în primele trei jocuri, adică mai bine de 50% din punctele adunate în sezonul trecut în 14 meciuri. Disputa cu CSM București este a treia pe teren propriu, iar „tigroaicele” ar trebui să fie în gardă, având în vedere că reperezentanta Germaniei a stricat deja socotelile a două adversare mai bine cotate. După 25-25 cu Ferencvaros, echipa a învins Brest Bretagne cu 30-27. Alte două puncte au fost obținute în deplasare, pe terenul echipei Buducnost, cu 34-29.

BVB a făcut câteva schimbări în lot în vară și chiar dacă aparent a pierdut 2-3 jucătoare importante, echipa arată mai bine din punct de vedere defensiv. În ediția trecută, Dortmund a avut cea mai slabă apărare din competiție, cu o medie de 31,75 goluri primite. În prezent, media este 27 de goluri primite.

Antrenorul Andre Fuhr a evidențiat înaintea acestui joc faptul că Dormund are entuziasm, „bucuria jocului este uriașă”. Pe de altă parte, oficialul a susținut că statutul de outsider al echipei sale a dispărut, cel puțin pe hârtie: „Nimeni nu ne mai subestimează”.

După pauza internațională, Dortmund a disputat o partidă în Bundesliga cu Halle-Neustadt și s-a impus cu scorul de 27-20. Toate jucătoarele care au evoluat cu această ocazie, sunt apte de joc și în acest weekend. Campioana Germaniei are 13 handbaliste la dispoziție. Mia Zschocke și Fatos Kucukyildiz abia au revenit după accidentări. Alte 5 componente ale echipei sunt accidentate.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

Dacă ar fi să vorbim de o presiune la acest meci, atunci aceasta apasă pe umerii echipei CSM București. Formația pregătită de Adrian Vasile a pierdut deja două partide, cu Esbjerg în deplasare (21-22) și Rostov Don pe teren propriu (27-30). A spart gheața la ultimul joc, disputat la Podravka Koprivnica, unde s-a impus cu 34-31. Cu această ocazie, Cristina Neagu a înscris 14 goluri.

CSM București încă își caută cel mai bun ritm. Echipa nu a avut constanță în primele săptămâni ale sezonului și pare dependentă de Cristina Neagu, având deja patru înfrângeri (două pe plan intern). Dacă starul român își poate face jocul, atunci și echipa „discută” de pe altă poziție cu adversarii. Deocamdată, „tigroaicele” sunt pe locul 6 în grupă, ultimul care asigură calificarea în turul următor. Podravka și Buducnost sunt echipele aflate pe ultimele două poziții.

Înaintea deplasării în Germania, CSM București a învins CSM Cetate Deva cu 31-20 și a revenit în postura de lider în Liga Florilor, profitând și de o înfrângere a Dunării Brăila. Adrian Vasile are în continuare probleme la nivelul extremelor. A revenit Carmen Martin, absentă la Podravka, dar este din nou indisponibilă Malin Aune, care a avut un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Ștefania Stoica, Diana Fînaru, Siraba Dembele și Martine Smeets sunt jucătoarele accidentate.

Statistica meciurilor directe Borussia Dortmund v CSM București

Borussia Dortmund și CSM București se înfruntă în premieră în Liga Campionilor. Ambele formații au mai jucat însă cu reprezentante ale României, respectiv Germaniei.

Cote pentru Borussia Dortmund v CSM București

CSM București nu-și mai permite niciun pas greșit, victoria în Germania pare obligatorie, astfel riscă să ajungă la 5 puncte distanță de formația gazdă. Dortmund este o echipă care este cotată sub campioana României. Pentru o victorie simplă în deplasare, „tigroaicele” au o cotă de 1.60 în oferta de pariuri Betano.

Borussia Dortmund vs CSM București Pont: Merel Freriks peste 2,5 goluri

Handbalista din Olanda este o jucătoare de bază pentru Dortmund în acest sezon. Ea activează pe postul de pivot și a marcat cel puțin 3 goluri în toate cele trei partide din Liga Campionilor. Cel mai bun meci al ei a venit și în cel mai dificil joc de până acum, cu Brest Bretagne, când a terminat cu 5 goluri. Merel Freriks a avut un joc foarte bun și în ultima evoluție din campionat, la mijlocul acestei săptămâni, încheiat cu 6 goluri.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici