Share

Ponturi handbal, Campionatul European: Belarus – Austria

Handbal

Cota: 1.86

Adaugat de: Marius Huţu

12 Ian 2018 08:14 972 0
Logo Belarus
Logo Austria
Belarus
Austria
VS
19:15 12 Ianuarie 2018
Handbal - Campionatul European masculin

Analiză și informații pentru Belarus v Austria

Campionatul European de handbal masculin din Croația, o competiție așteptată de foarte mulți pariori, debutează vineri cu patru partide, iar noi deschidem lista ponturilor de la această întrecere cu întâlnirea dintre Belarus și Austria, care va începe de la ora 19:15. Cele două naționale se vor întâlni la Porec și fac parte din aceeași grupă cu Franța și Norvegia. Atât Belarus, cât și Austria sunt două echipe destul de cunoscute publicului de handbal din România.

Belarus este una dintre cele două naționale care s-au calificat la Campionatul European dintr-o grupă cu România. De altfel, meciul decisiv cu naționala țării noastre de la Craiova a fost o adevărată demonstrație de forță a băieților lui Iouri Chvetsov, care s-au impus în iunie 2017 cu scorul de 32-22. Belarus a reușit un schimb de generații foarte interesant, având o serie de jucători precum Kulesh, Karalek, Padshyvalau, Gayduchenko, jucător legitimat la Dinamo, care au intrat în atenția unor echipe mari în Europa. Belarus a păstrat și un ”cvartet” cu mare experiență, precum Babichev, Shylovich, Pukhouski și Tsitou, primii trei cu foarte multe meciuri la activ în Liga Campionilor. Așadar, Chvetsov are la dispoziție o echipă destul de interesantă, care ar putea să reprezintă chiar una din suprizele frumoase, dacă ar prinde, să spunem, o zi mare cu Norvegia. Înaintea Campionatului European, Belarus a susținut mai multe meciuri de pregătire, cu Spania, Polonia și Argentina, dar rezultatele nu pot fi luate foarte mult în seamă, pentru că selecționerul sigur a urmărit să lege și mai bine echipa. De remarcat totuși că evoluțiile echipei au fost în creștere.

Austria este o altă națională care a câștigat o bătălie cu România, în precedenta campanie de calificare pentru Campionatul Mondial din 2017. În linii mari, lotul este același ca și acum 2 ani, diferența fiind că starul Mykola Bylik de la THW Kiel a mai crescut și a mai acumulat experiență la cel mai înalt nivel. La 21 de ani, interul stânga este deja unul din liderii Austriei, alături de Robert Weber, extrema dreaptă de la Magdeburg și Janko Bozovic, interul dreapta de la Sporting. De altfel, în jurul celor trei handbaliști se învârte totul la naționala Austriei, care în rest are jucători de la echipe din plutonul doi și trei la nivel european, șapte activând chiar în întrecerea internă. Raul Santos, extrema stângă de Kiel, este marea absență a Austriei. Înaintea turneului final, echipa lui Patrekur Johannesson a jucat două meciuri de pregătire cu Cehia, ambele pierdute cu 26-23 și 35-21.

 

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui Bayern Munchen cu Bayer Leverkusen la o cotă specială de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

Pont Belarus vs Austria: Handicap Belarus – 2.5 goluri

Sunt doar la debutul turneului final, dar aș putea spune că acest meci are deja un caracter decisiv. Belarus și Austria se vor lupta teoretic pentru asigurarea locului 3 în Grupa B, fiind greu de crezut că ambele se vor putea califica în grupele principale în dauna Franței sau Norvegiei, două dintre pretendentele la medalii. Cine câștigă acest meci ia deja o opțiune importantă și pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2019, urmând să aibă statut de cap de serie la tragerea la sorți pentru play-off. Așadar, mă aștept la un meci în care ambele naționale se vor mobiliza la maximum și în care vor încerca să dea totul. Deși este o echipă mai tânără ca medie de vârstă, cu aproximativ un an și jumătate, Belarus arată mai echipă, având un lot bine acoperit pe posturi, dar și o bancă de rezerve mai lungă. În schimb, Austria mizează pe câteva individualități, astfel că totul depinde de ziua pe care o vor prinde niște jucători precum Bylik, Weber și Brozovic. Prin schimbările pe care Belarus le poate face foarte des în timpul unui joc, trupa lui Chetsov are forța de a-și ține permanent adversara sub presiunea, iar la un moment dat să câștige fizic partida. În atare condiții, Belarus poate face o diferență bună la sfârșitul celor 60 de minute. Recomand totuși prudență pentru începutul acestui European, cel puțin până luăm pulsul, vedem forma sportivă a celor 16 participante în regim de meciuri oficiale.

Pont pariuri: Handicap Belarus – 2.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.86

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

14

Castigate:

8

Pierdute:

5

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici