1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Barcelona – Motor Zaporojie, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 23.09.2021

Barcelona – Motor Zaporojie, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 23.09.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-09-22 21:12:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

23 Septembrie 2021, 19:45

Barcelona

Barcelona

versus
Motor Zaporizhzhia HC

Motor Zaporizhzhia HC

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona v Motor Zaporizhzhia HC

Barcelona înfruntă Motor Zaporojie, joi, de la ora 19:45, într-un meci din etapa a 2-a a Ligii Campionilor la handbal masculin. Cele două formații se înfruntă în cadrul Grupei B, din care face parte și Dinamo București.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona a luat startul în acest sezon din postura de campioană en-titre a Europei, după un sezon 2020/21 în care nu a pierdut niciun joc. Finala Ligii Campionilor din decembrie 2020, pierdută în partida cu THW Kiel, s-a contabilizat în ediția 209/20.

Din această toamnă, catalanii au început o nouă eră, cea a lui Carlos Ortega, venit de la Hannover Burgdorf. Veszprem și KIF Kolding sunt alte echipe importante pe care le-a mai pregătit în ultimul deceniu. Ortega l-a înlocuit în funcție pe Xavier Pascual, ajuns la Dinamo, un antrenor care a rezistat nu mai puțin de 12 ani în Palau Blaugrana și a cucerit de trei ori Liga Campionilor.

Și lotul a suferit câteva modificări. În primul rând a mai fost redus din punct de vedere numeric, Problemele financiare de la fotbal au atins și secția de handbal. Astfel, în vară au plecat nu mai puțin de 8 jucători, în frunte cu Palmarsson, Sorhaindo, Dolenec, Moeller și Mortensen. Totodată, s-a retras din activitate și legenda Raul Entrerrios. Au venit, în schimb, patru jucători, Ali Zein, Melvyn Richardson, Angel Fernandez și Leonel Marciel.

În ciuda tuturor modificărilor și a startului unui nou ciclu, Barcelona este cotată ca principală favorită la câștigarea trofeului și în acest sezon. Dika Mem, Perez de Vargas, Luka Cindric, Ludovic Fabregas, Blaz Janc și Thiagus Petrus formează un nucleu foarte puternic, în jurul căruia se poate contrui un nou succes major în Liga Campionilor. S-au integrat foarte bine și noii-sosiți. Spre exemplu, Richardson a marcat nu mai puțin de 13 goluri în ultimul succes al echipei, 44-34 cu Viveros Herol Nava în Liga Asobal.

În prima etapă din Liga Campionilor, Barcelona a obținut două puncte importante pe terenul echipei Flensburg, prin succesul cu 25-21, în Germania. Dika Mem a demonstrat încă o dată că este jucătorul nr. 1 al echipei în atac. El a marcat 7 goluri în această întâlnire, fiind secondat de Richardson – 6 goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Motor Zaporizhzhia HC : Forma echipei, știri și statistici

Motor Zaporojie a crescut mult în ultimii ani și a devenit o echipă care poate pune probleme „granzilor”. În ediția trecută a reușit să termine grupa la egalitate de puncte cu Aalborg, finalista Ligii Campionilor, și la 2 puncte distanță de THW Kiel. În cele din urmă a fost eliminată în optimile de finală de Meshkov Brest, după ce a câștigat totuși manșa tur cu 32-30.

Echipa pare mai puternică în acest sezon. Maxim Babichev și Pavlo Gurkovsky s-au retras din activitate, dar s-a întărit cu câțiva jucători din campionatul Franței: Jonas Truchanovicius (Montpellier Handball), Luka Sebetic (Tremblay-en-France Handball), Denis Vasilev (Chartres Metropole Handball). Primul a fost decisiv în 2018 la Montpellier, la câștigarea Ligii Campionilor.

Startul de sezon confirmă faptul că reprezentanta Ucrainei va fi o nucă destul de tare. După ce a învins Meshkov Brest cu 31-20 în finala mică din SEHA League, Motor Zaporojie a debutat cu victorie în Liga Campionilor, 30-27 cu FC Porto. Prima repriză a fost la discreția echipei ucrainiene, perioadă în care a condus și la 6 goluri diferență. Bielorusul Viachaslau Bokhan a fost cel mai bun marcator, cu 8 goluri, alți 7 jucători de la Motor terminând partida cu cel puțin 3 goluri.

Statistica meciurilor directe Barcelona v Motor Zaporizhzhia HC

Barcelona și Motor Zaporojie s-au înfruntat în premieră în ediția trecută a Ligii Campionilor. După un 30-25 în Ucraina, catalanii au câștigat cu 42-34 returul din Palau Blaugrana.

Cote pentru Barcelona v Motor Zaporizhzhia HC

Pivotul Viachaslau Bokhan este un jucător de urmărit în acest sezon. Pentru Motor Zaporojie este, evident, un nume important pentru Liga Campionilor. Uriașul de 2.06 are o cotă de 1.87 în oferta de pariuri Betano că va încrie peste 4,5 goluri cu Barcelona. Cu Porto a înscris 8 goluri.

Barcelona vs Motor Zaporizhzhia HC Pont: Melvyn Richardson peste 3,5 goluri

Melvyn Richardson s-a integrat perfect în jocul Barcelonei și tinde să devină de la bun început unul dintre jucătorii cheie ai catalanilor în acest sezon. Ortega i-a oferit încredere interului în vârstă de 24 de ani, nimeni altul decât fiul celebrului Jackson Richardson, iar acesta a răspuns cu 19 goluri în ultimele două jocuri oficiale ale catalanilor. Într-un meci care promite multe goluri în Palau Blaugrana, Melvyn Richardson își poate pune din nou amprenta pe lista marcatorilor. Pariul identificat în oferta Betano este de încercat.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici