Share

Barcelona – Aalborg, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 13.06.2021

Handbal

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huțu

12 Iun 2021 23:54 854 0
Logo Barcelona Barcelona
Logo Aalborg Handbold Aalborg Handbold
VS
19:00 13 Iunie 2021
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru Barcelona v Aalborg Handbold

Barcelona și Aalborg își dispută duminică, de la ora 19:00, trofeul Ligii Campionilor la handbal masculin pentru sezonul 2020-2021. Am selectat și pariuri, dar pentru început să vedem cum s-au comportat cele două echipe în semifinalele de sâmbătă.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Barcelona s-a calificat în finală după o partidă cu Nantes, câștigată cu scorul de 31-26. Catalanii nu au făcut un joc deosebit în ofensivă, dar nici nu au fost lăsați de echipa franceză să se desfășoare. Spre exemplu, în prima repriză, reprezentanta Spaniei a finalizat o singură dată pe contraatac, arma nr. 1. Iar în repriza a doua a avut o perioadă în care nu a marcat timp de 7 minute. În primele 14 minute după reluare a punctat de 3 ori. La un moment dat, eficiența scăzuse chiar sub 50%. Lucrurile s-au mai rezolvat pe final, când Barcelona s-a și desprins pe tabela de marcaj. La final, băieții lui Xavier Pascual au terminat cu 31 de goluri, adică cel mai scăzut număr de reușite din ultimele 22 disputate.

Atacul probabil că nu l-a mulțumit pe viitorul antrenor al echipei Dinamo, dar a funcționat în schimb apărarea, bine susținută și de un portar imperial, Perez de Vargas, care a avut multe intervenții din situație de unu la unu. Defensiva s-a mișcat perfect la mijlocul reprizei secunde, motiv pentru care Nantes nu a mai înscris timp de 9 minute.

Barcelona a ajuns de la 17-17 la 26-20 într-un interval de 15 minute și pentru că a avut o bancă mai lungă din punct de vedere valoric. Într-un joc fizic, schimbările lui Pascual au făcut diferența. La final, reprezentanta Spaniei a avut nu mai puțin de 7 jucători cu cel puțin 3 goluri. Dika Mem a fost principalul marcator, cu 6 goluri. Rezerva lui, Jure Dolenec, a fost al doilea pe listă, cu 4 goluri.

Statistica semifinalei cu Nantes ne-a mai arătat faptul că Barcelona a văzut 3 eliminări pe parcursul celor 60 de minute. Iar echipa a obținut 6 aruncări de la 7 metri. Doar 4 dintre acestea au fost transformate.

Barcelona va încerca acum să obțină primul trofeu în Liga Campionilor, după o pauză de 6 ani. Are de luat și o revanșă după experiența din ediția precedentă. Deși erau favoriți, catalanii au cedat în ultimul act cu THW Kiel, cu 33-28.

Aalborg Handbold: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Aalborg a eliminat PSG în semifinale, după o partidă terminată cu 35-33. Danezii au făcut o repriză secundă absolut fantastică din punct de vedere ofensiv, din moment ce le-au marcat parizienilor nu mai puțin de 22 de goluri. La pauză au avut un handicap de două goluri, 13-15, iar după primele minute ale părții secunde au avut chiar un minus de 5 goluri.

Reprezentanta Danemarcei este una dintre cele mai mari surprize ale competiției din ultimii ani, dar există totuși câteva explicații pentru ascensiunea până în acest punct. În primul rând, echipa a prins foarte multă încredere după Mondialul de la începutul anului, din Egipt. Patru jucători s-au întors la club cu titlul mondial (cazul danezilor), iar alți trei cu medalia de argint (cazul suedezilor). Dacă aruncăm o privire pe foaia de joc a partidei cu PSG, remarcăm faptul că această „combinație” danezo-suedeză medaliată la turneul final a contribuit cu 27 de goluri din cele 35! La fel de interesant, niciodată nu au jucat mai mult de patru jucători în același timp. Asta pentru că Felix Claar și Nikolaj Christensen joacă în centru, iar Saugstrup și Jakobsen, pe pivot. Felix Claar a fost omul nr. 1 cu PSG, cu 9 goluri.

Aalborg nu excelează cu apărarea, iar se poate observa după faptul că a primit frecvent cel puțin 30 de goluri în cele mai recente jocuri (în 6 din 7 ocazii). Dar din punct de vedere ofensiv poate juca chiar la nivelul echipei Barcelona. Pentru a depăși totuși echipa catalană, ar trebui să fie la nivel maxim în ambele faze.

Danezii au jucat destul de curat cu PSG și au văzut doar 2 eliminări. Au obținut și 4 aruncări de la 7 metri, din care au fost transformate doar 2.

Statistica meciurilor directe Barcelona v Aalborg Handbold

Barcelona și Aalborg au fost adversare în acest sezon și în faza grupelor. Ambele partide s-au terminat cu succesul catalanilor, cu 42-33 pe teren propriu și 35-32 în deplasare.

Cote pentru Barcelona v Aalborg Handbold

Aalborg va încerca să-i răspundă Barcelonei cu aceeași „monedă” din punct de vedere ofensiv și poate atinge pragul de 30 de goluri și cu această ocazie. Cu faza a doua și contraatac va încerca să-și prindă adversara puțin dezorganizată în apărare. Pentru over 29,5 goluri Aalborg avem o cotă de 1.75 la Superbet pariuri sportive.

Barcelona vs Aalborg Handbold Pont: Total peste 64,5 goluri

Am putea asista la una dintre finalele cu cele mai multe goluri din istorie. Față în față sunt două echipe care pun mare preț pe repuneri rapide, care pot susține un ritm ridicat în toate cele 60 de minute. În semifinale, cele două formații au adunat 103 atacuri încheiate cu aruncare la poartă și probabil că vor fi în aceeași zonă și în finală. Pentru ca pariul să fie unul „verde” este nevoie, așadar, de o eficiență în jur de 64%. Danezii au fost la 73% cu echipa franceză. Catalanii au terminat cu 61%, dar au avut în față și o apărare mai tare decât au danezii în momentul de față. La selecția pariurului am avut în vedere și faptul că ultimele 3 jocuri directe au avut cel puțin 67 de goluri la total. În noiembrie 2019, cele două echipe au avut chiar un meci cu 79 de goluri la total.

Pont pariuri: Total peste 64,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Barcelona vs Aalborg Handbold Pont: Peste 61,5 goluri la total

Aalborg i-a dat o căruță de goluri uneia dintre cele mai puternice echipe de club din handbalul mondial, Paris Saint Germain, iar pentru a avea o mică șansă în finala de azi, trebuie să țină ritmul ofensiv foarte ridicat. Danezii repun rapid mingea de la centru și au un joc de contraatac eficient, mă aștept să înscrie și de data asta minim 30 de goluri. În schimb, Aalborg este o bună încasatoare, cu minim 30 de goluri primite per meci, iar Barcelona are un atac devastator, dovadă și meciurile directe din acest sezon de Champions League, când a înscris adversarei de azi 42 de goluri în Catalunia și 35 în deplasare! Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 61,5 goluri la total

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

36

Castigate:

22

Pierdute:

9

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici