Share

Ponturi handbal, Campionatul European: Austria – Franța

Handbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

14 Ian 2018 10:23 892 0
Logo Austria
Logo Franta
Austria
Franta
VS
19:15 14 Ianuarie 2018
Handbal - Campionatul European masculin

Analiză și informații pentru Austria v Franta

Austria și Franța se întâlnesc duminică, de la ora 19:15, într-un meci din grupa B a Campionatului European de handbal masculin, pentru care am ales și un pont special.

Austria a debutat cu o înfrângere la Campionatul European, 26-27 cu Belarus, astfel că are șanse minime să progreseze în turul următor, având în vedere că mai are de jucat cu Franța și Norvegia. Chiar dacă va pierde încă două jocuri, echipa lui Pratekur Johanneson are tot interesul să țină aproape de adversari în următoarele două jocuri, pentru a obține un golaveraj superior Cehiei, Muntenegrului, poate chiar Serbiei (în cazul în care nicio echipă nu va obține puncte) și să evite, astfel, ultimele două locuri în clasamentul general. În acest fel, Austria va fi în urna capilor de serie pentru tragerea la sorți a play-off-ului Campionatului Mondial din 2019. Așa cum anticipasem, omul numărul 1 al echipei este Nikola Bylik, jucătorul de 21 de ani al lui THW Kiel, care a înscris nu mai puțin de 8 goluri cu Belarus.

Franța nu a luat un start grozav, dar a reușit să câștige în cele din urmă partida cu Norvegia, scor 32-31. Trupa lui Didier Dinart a venit cu un singur obiectiv în Croația, să recâștige coroana europeană după ce a pierdut-o în urmă cu 2 ani, iar succesul cu Norvegia a însemnat un pas important pe acest drum. În 2016, Franța pierduse la Euro în fața nordicilor și, în același timp, cele două puncte se vor contabiliza în grupa principală, în bătălia pentru un loc în semifinale în care va mai conta foarte probabil Croația. Thierry Omeyer și Daniel Narcisse s-au retras de la echipa națională, dar Didier Dinart are la dispoziție în continuare un un număr important de jucători care anul trecut au câștigat Campionatul Mondial.

Pont Austria vs Franta: Kentin Mahe peste 4.5 goluri

Kentin Mahe este jucătorul propus de Franța pentru titlul de golgheter la Campionatul European. Extrema stângă de la Flensburg a luat un start lansat în Croația, reușind să marcheze nu mai puțin de 8 goluri cu Norvegia. El a stat în teren aproape 50 de minute. Și mai important, Mahe este primul jucător din naționala Franței care execută aruncări de la 7 metri. Cu Norvegia a avut procentaj de 100%, adică 4 goluri din 4 aruncări, 3 goluri au venit din extremă și altul de pe 6 metri, din zonă centrală. Dacă va avea aceeași precizie la aruncările de la 7 metri, măcar la primele 2-3 șanse, pentru că acestea vor exista în partida cu Austria, atunci Mahe acoperă lejer linia propusă de Unibet

Pont pariuri: Kentin Mahe peste 4.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

20

Castigate:

12

Pierdute:

8

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici