1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Argentina - Qatar, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 25.01.2021

Argentina - Qatar, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 25.01.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-01-24 22:47:00

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

25 Ianuarie 2021, 19:00

Argentina

Argentina

versus
Qatar

Qatar

2.27

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Argentina v Qatar

Argentina și Qatar luptă luni, de la ora 19:00, pentru un loc în sferturile de finală la Campionatul Mondial de Handbal Masculin 2021, jocul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Argentina: Forma echipei, știri și statistici

Argentina este la un punct distanță de a realiza cea mai mare performanță din istoria participărilor la Campionatul Mondial, o calificare între cele mai bune opt națiuni. Sud-americanii au fost prezenți la 12 ediții până în 2021, iar cea mai bună clasare până acum este un loc 12.

Argentina și-a creat o astfel de șansă în urma unei succes împotriva Croației cu 23-19, într-o partidă care a avut loc cu 2 zile în urmă. Fără doar și poate, acest rezultat a însemnat și cea mai mare surpriză a turneului final de până acum. Sud-americanii au luat un start fantastic, cu 5-0, croații reușind să înscrie primul gol abia în minutul 11. Apoi, după 12-12 la pauză, reprezentanta Americii de Sud a reușit să fie la înălțime și în repriza secundă. Apărarea a funcționat foarte bine, iar portarul Leonel Maciel, handbalist în Spania la Ciudad Encantada, a terminat cu 43%.

Argentina a recâștigat în încredere după ce vedeta Diegi Simonet, cel supranumit „Maradona handbalului” în țara lui, a revenit în echipă. El a lipsit două jocuri, iar absența lui s-a văzut spre exemplu cu Danemarca, într-o partidă pierdută cu 31-20. Jucătorul de la Montpellier a marcat doar 2 goluri din 7 aruncări cu Croația, dar revenirea lui în echipă a însemnat mult din punct de vedere psihologic pentru colegii lui.

Până la jocul cu Qatar, Argentina a mai obținut încă trei victorii, 28-22 cu DR Congo, 24-21 cu Bahrain și 28-24 cu Japonia. Sud-americanii sunt pe locul 2 înaintea zilei decisive din Grupa 2, cu 6 puncte.

Qatar: Forma echipei, știri și statistici

Qatar are la rândul ei șanse de a se califica în sferturile de finală înaintea ultimei zile, dar nu depinde numai de ea. Reprezentanta Asiei este pe locul 4, cu 4 puncte, înaintea ei fiind și Croația – 5 puncte. Astfel, pentru a avansa în faza următoare, selecționata condusă de Valero Rivera are nevoie de o victorie cu Argentina, iar apoi trebuie să aștepte un succes al Danemarcei împotriva Croației. Nordicii sunt deja calificați mai departe de pe locul 1.

Qatar încearcă să revină între cele mai bune opt națiuni ale lumii, unde au mai fost la edițiile din 2015 și 2017. În urmă cu 6 ani a ajuns chiar până în finala Campionatului Mondial, dar atunci a mizat pe o națională cu foarte mulți jucători naturalizați. Asiaticii au și azi câteva cazuri de acest gen, dar numărul lor a mai scăzut. Portarul Danijel Saric plus interii Rafael Capote și Frankis Marzo sunt vedetele echipei.

Până la jocul cu Argentina, Qatar a înregistrat trei victorii și două înfrângeri. În ordine, rezultatele au fost: 30-25 cu Angola, 31-29 cu Japonia, 24-26 cu Croația, 23-32 cu Danemarca și 28-23 cu Bahrain.

Statistica meciurilor directe Argentina v Qatar

Qatar și Argentina au fost adversare și la Mondialul din 2019. Asiaticii au câștigat cu 26-25. La finalul lunii decembrie 2020, Qatar s-a impus și într-un joc amical în fața sud-americanilor, cu 24-22.

Cote pentru Argentina v Qatar

Pentru a trece și de Qatar, Argentina are nevoie de aceeași apărare ca în partida cu Croația. Pentru under 25,5 goluri Qatar avem o cotă de 1.65 în oferta de pariuri Betano.

Argentina vs Qatar Pont: Șansă dublă: 1x

Argentina este o stare de spirit în acest moment, iar acest lucru îi poate oferi un plus substanțial împotriva unui adversar de mare calitate, dar care este ținută în spate în principal de 2-3 jucători. Sud-americanii sunt o echipă mai completă, mai bine organizată, în special în ceea ce privește apărarea. Cu defensiva, Argentina pare capabilă să doboare și Qatar. Proba de rezistență cu Croația, timp de 60 de minute, este un argument pentru faptul că sud-americanii pot repeta isprava și cu această ocazie. Mizez pe faptul că vor obține acel punct necesar pentru accederea în sferturile de finală. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Șansă dublă: 1x

2.27
Argentina vs Qatar

25 Jan 21, 19:00

Miza: 6/10
Cota: 2.27
Status: Pierdut

Argentina vs Qatar Pont: +2.5 handicap Argentina

Argentina a produs surpriza în etapa trecută, când a învins Croația cu 23-19, după un meci în care jucătorii sud-americani au fost foarte agresivi și s-au apărat excepțional. Moralul e foarte sus pentru ei acum, după acest succes, au nevoie de un egal pentru a merge mai departe, ceea ce le stă la îndemână. Qatar are echipă bună, ca de obicei în ultimii ani, dar și-a arătat slăbiciunile cu Croația și mai ales cu Danemarca. Pariul e câștigător și dacă Argentina pierde la un gol sau la două, nu numai la egal sau la victorie a sud-americanilor. Și cred că va fi un meci strâns.

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

+2.5 handicap Argentina

1.55
Argentina vs Qatar

25 Jan 21, 19:00

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici