1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Aalborg vs GOG

Aalborg – GOG, Ponturi Pariuri Handbal, Danemarca, 31.05.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-05-30 20:43:00

Handbal - Danemarca

31 Mai 2023, 21:15

Aalborg Handbold

Aalborg Handbold

versus
GOG Svendborg

GOG Svendborg

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aalborg Handbold v GOG Svendborg

Aalborg și GOG încep miercuri, de la ora 21:15, o luptă palpitantă în finala campionatului Danemarcei la handbal masculin. Am selectat și pariuri pentru meciul 1.

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Aalborg Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Aalborg a fost pusă serios la încercare de Fredericia în semifinale, dar a făcut pasul în ultimul act după o victorie cu 33-26 într-un joc decisiv. Centrul suedez Felix Claar a marcat opt goluri din nouă aruncări în prima repriză și a fost principalul motiv pentru care echipa lui a putut merge la pauză cu 18-13. În partea secundă, Aalborg și-a mărit avantajul tot datorită lui Claar, care a mai adăugat trei goluri în foaia de joc, dar și cu ajutorul portarului Mikael Aggefors, care a încheiat meciul cu un procentaj de peste 50%. Acesta provine tot din Suedia.

Așadar, Aalborg va juca în a patra finală consecutivă și speră să recâștige trofeul după un an de pauză. Bineînțeles, Felix Claar, care va juca la Magdeburg din următorul sezon, reprezintă una dintre cheile gazdelor și cu această ocazie.

În sezonul trecut a pierdut titlul cu GOG după o finală foarte strânsă. A terminat 25-25 în deplasare, dar a cedat în jocul doi acasă cu 27-26. În acest sezon va avea avantajul terenului propriu în prima partidă, după ce a terminat în frunte sezonul regular, chiar dacă a avut același număr de puncte cu rivala din finală. Nu este avantajată de faptul a avut mai puțin timp de odihnă, dar se bucură de faptul că Felix Claar și-a regăsit cel mai bun nivel, numărul jucătorilor accidentați s-a mai redus, iar poarta are și ea un rol tot mai semnificativ în obținerea rezultatelor.

Apropo de avantajul terenului propriu, Aalborg a ajuns la 13 meciuri consecutive în care nu a mai pierdut acasă, indiferent de competiția în care a evoluat. 12 partide din această serie s-au încheiat cu victorii. Au învins, printre alte echipe, Pick Szeged (33-27), chiar GOG (30-28), ambele în Liga Campionilor, Skjern (35-27) și Fredericia cu 31-22 și 33-26, aceste ultime două meciuri fiind disputate în seria semifinală.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

GOG Svendborg: Forma echipei, știri și statistici

GOG este în căutarea titlului cu numărul 9 din istoria clubului și al doilea consecutiv. Nu a mai legat două campionate câștigate de 26 de ani.

Deși a terminat sezonul regular pe locul 2, echipa lui Nicolej Krickau a avut performanțe mai notabile decât Aalborg până la această dată. A acces până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și a câștigat Cupa Danemarcei după o finală cu Skjern, scor 34-29.

Tot cu Skjern a evoluat și în semifinalele campionatului și a obținut calificarea după două meciuri, 34-25 acasă și 37-30 în deplasare. GOG a confirmat încă o dată că este cea mai ofensivă echipă din Danemarca în clipa de față, având o medie de peste 33 de goluri în orice fază a sezonului.

GOG prinde finala la capătul unui ciclu extraordinar, dar după această finală va pierde mai mulți oameni importanți. Antrenorul Nicolej Krickau, dar și jucătorii Simon Pytlick și Lukas Jorgensen au fost deja confirmați la Flensburg Handewitt din sezonul următor. La începutul acestei săptămâni a apărut informația că un alt tânăr din echipă, Emil Madsen, golgheterul la zi al Ligii Campionilor, este dorit la THW Kiel, care a trimis deja o ofertă concretă la Gudme. Madsen și Pytlick sunt, de altfel, primii doi marcatori ai momentului în competiția europeană.  GOG nu vrea să-i dea însă drumul și lui Madsen de acum și speră să-l mai țină până în 2024.

„Trebuie să ne asigurăm că vom continua să fim o echipă de top. Când l-am vândut pe Pytlick, eram siguri că l-am luat pe Mensing, iar când i-am dat drumul lui Jorgensen, am știut că Anders Zachariassen va veni la noi. O plecare a lui Emil nu este acoperită”, spun oficialii clubului.

Atacul formației GOG este exploziv, dar apărarea nu a reprezentat un punct forte. În ultimele cinci deplasări a primit cel puțin 30 de goluri (medie de 33.6 goluri). Trei jocuri dintre acestea le-a câștigat. Înfrângerile au fost cu Skandenborg Aarhus (32-34) și FC Barcelona (31-36), în Liga Campionilor.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Aalborg Handbold v GOG Svendborg

Aalborg și GOG s-au întâlnit pe toate fronturile în acest sezon, inclusiv în Liga Campionilor. Gazdele acestei întâlniri au 4-2 la victorii:

GOG – Aalborg 31-36, Supercupa Danemarcei

GOG – Aalborg 29-35, sezon regular

GOG – Aalborg 41-39, Cupa Danemarcei

Aalborg – GOG 30-26, sezon regular

Aalborg – GOG 30-28, Liga Campionilor

GOG – Aalborg 32-24, Liga Campionilor

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Aalborg Handbold v GOG Svendborg

GOG a primit cel puțin 30 de goluri în ultimele cinci deplasări. Pe de altă parte, Aalborg are o medie de 32,3 goluri înscrise în cele șase meciuri directe din acest sezon. Pentru over 30,5 goluri Aalborg am identificat o cotă de 1.78 în oferta de pariuri Betano.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Aalborg Handbold vs GOG Svendborg Pont: Victorie Aalborg

Se anunță o finală fascinantă, destul de echilibrată, cu premise să se întindă pe trei jocuri în acest sezon. În primul meci mizăm pe Aalborg, pornind de la faptul că Felix Claar, unul dintre starurile echipei, este în mare formă, dar și de la ideea că acasă este o nucă destul de greu de spart. Chiar și în play-off-ul Ligii Campionilor, când Aalborg a avut numeroase probleme de lot, a găsit resurse pentru a ține ritmul pe teren propriu cu GOG și a câștigat la o diferență de 2 goluri, 30-28. De atunci, lucrurile s-au mai îmbunătățit în tabăra gazdelor.

Miza: 7/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici