1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Aalborg – Bjerringbro/Silkeborg, Ponturi Pariuri Handbal Danemarca, 16.06.2021

Aalborg – Bjerringbro/Silkeborg, Ponturi Pariuri Handbal Danemarca, 16.06.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-06-15 23:33:00

Handbal - Danemarca

16 Iunie 2021, 21:30

Aalborg Handbold

Aalborg Handbold

versus
Bjerringbro Silkeborg

Bjerringbro Silkeborg

1.95

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Aalborg Handbold v Bjerringbro Silkeborg

Aalborg și Bjerringbro/Silkeborg urmează să se înfrunte miercuri, de la ora 21:30, în meciul decisiv pentru titlu la handbal masculin în Danemarca, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri. Campionatul danez este penultima mare competiție internă din Europa care nu s-a încheiat până acum.

Aalborg Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Aalborg a avut șansa de a închide finala în urmă cu 8 zile, dar a pierdut meciul 2 în deplasare, cu 30-29. Vicecampioana Europei a avut trei goluri avans cu mai puțin de 10 minute înainte de final, scor 27-24, dar a fost nevoită să se recunoască învinsă. În prima partidă disputată pe teren propriu câștigase cu 37-34.

În urma deznodământului de săptămâna trecută, Aalborg nu a făcut altceva decât să-și complice existența. Pentru că și-a aglomerat programul și, cel mai important, a disputat între timp alte două meciuri în Germania, în turneul Final Four al Ligii Campionilor. În primul joc la Koln, Aalborg a fost absolut încântătoare cu PSG, reușind să răstoarne toate pronosticurile și să se califice în finală, după 35-33. În repriza a doua a marcat nu mai puțin de 22 de goluri. În lupta pentru trofeu, formația lui Stefan Madsen a fost pur și simplu „măturată” de FC Barcelona, cu 36-23.

Factorul fizic este principalul motiv de îngrijoare pentru gazde. Trei jocuri la o intesnitate foarte ridicată nu are cum să nu lase urme. Aalborg încearcă să-și adune toată energia care i-a mai rămas și să câștige titlul, singurul care îi garantează locul în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Altfel va fi nevoită să apeleze la un wildcard, iar lucrurile nu par deloc simple aici. Atacul pare a fi principala armă, pentru că apărarea, după cum a arătat la ultimele meciuri, nu prea mai ține pe măsură ce oboseala s-a adunat. Băieții lui Stefan Madsen au primit cel puțin 30 de goluri în ultimele 5 jocuri oficiale.

Ar mai fi de adăugat faptul că după această confruntare, Aalborg mai are două meciuri, sâmbătă și duminică, în turneul Final Four al Cupei Danemarcei. Tot ce contează acum este câștigarea titlui, chiar și cu riscul de a sacrifica al doilea trofeu.

Bjerringbro Silkeborg: Forma echipei, știri și statistici

Bjerringbro/Silkeborg (BSH) i-a stricat petrecerea echipei Aalborg săptămâna trecută, după ce a înscris golul care a menținut-o în finală cu 10 secunde înainte de expirarea timpului. Acum, oaspeții vin să dea lovitura pe un teren unde au mai câștigat în acest sezon.

În partida precedentă, Bjerringbro/Silkeborg s-a autodepășit. Nu a putut conta pe Klaus Thomsen, unul dintre oamenii cheie în apărare, accidentat. De asemenea, Nikolaj Oris a fost descalificat la sfârșitul primei reprize. Portarul Jonas Sjostrand a avut însă un final la înălțime și a menținut echipa în „viață”. Clubul caută acum al doilea titlu din istorie și primul după o pauză de 5 ani.

Pentru un număr de jucători ai echipei BSH, acest meci va reprezenta ultima lor apariție pentru club. În această categorie intră inclusiv Jesper Noddesbo, fostul pivot al naționalei, care se retrage din activitate. De asemenea, antrenor principal din ultimii șapte ani, Peter Bredsdorff-Larsen, își va încheia mandatul.

Bjerringbro/Silkeborg are doar o victorie în ultimele 5 deplasări, la Kolding, cu 27-23. În 3 din cele 5 partide a primit cel puțin 32 de goluri.

Statistica meciurilor directe Aalborg Handbold v Bjerringbro Silkeborg

Bjerringbro/Silkeborg are 3-2 cu Aalborg în acest sezon. Rezultatele au fost următoarele:

Bjerringbro/Silkeborg – Aalborg 28-26

Aalborg – Bjerringbro/Silkeborg 30-27

Aalborg – Bjerringbro/Silkeborg 31-34

Aalborg – Bjerringbro/Silkeborg 37-34

Bjerringbro/Silkeborg – Aalborg 30-29

Cote pentru Aalborg Handbold v Bjerringbro Silkeborg

Aalborg are o cotă de 1.83 la Unibet pariuri sportive pentru faptul că va învinge la o diferență de cel puțin 3 goluri. Meciul are valoarea unei finale de Liga Campionilor. Faptul că echipa lui Stefan Madsen a ajuns între primele două echipe din Europa, spune mult despre forța acesteia. Fiind un meci de total sau nimic, Aalborg ar trebui să evolueze la nivelul cu PSG și poate repeta evoluția.

Aalborg Handbold vs Bjerringbro Silkeborg Pont: Aalborg Peste 32,5 goluri

Când reușești să marchezi 22 de goluri într-o repriză cu PSG, cea mai bogată echipă a lumii, asta spune mult despre forța de atac a echipei Aalborg. Gazdele vor încerca să joace la nivel maxim, să dicteze ritmul și să obțină al treilea titlu consecutiv în Danemsarca. Dacă ne uităm asupra randamentului ofensiv de pe teren propriu din ultimele jocuri pe plan intern, observăm că Aalborg a înscris cel puțin 33 de goluri în cele mai recente 5 jocuri. Media este însă la 36,2 goluri în această perioadă.

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici