Share

Pont Young Boys - Thun. 08.12.2018

Ponturi Fotbal

Cota: 1.41

Adaugat de: Admin

08 Dec 2018 08:59 625 0
Logo Young Boys
Logo Thun
Young Boys
Thun
VS
20:00 08 Decembrie 2018
Elveția Liga 1

Analiză și informații pentru Young Boys v Thun

Avem derby în campionatul Elveției, între primele două clasate. Young Boys și Thun vor afla față în față de la ora 20:00, în continuare puteți citi analiza meciului. La final veți găsi și pontul oferit. 

Pariază pe victorie FC Barcelona cu Espanyol o cotă mărită de 45.00!

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Young Boys domină campionatul Elveției și are un avans de 18 puncte în fruntea clasamentului. Gazdele de azi au câștigat ultimele cinci etape, maniera de joc fiind foarte convingătoare. Marile probleme au apărut în Champions League, acolo unde nu a putut să se claseze nici măcar pe locul 3 într-o grupă dificilă cu Juventus, Manchester United și Valencia. Trupa din Berna mai are de jucat o partidă în competiția europeană, dar aceasta va conta doar la capitolul statistică, deoarece nu mai poate influența clasamentul final. De aceea, atenția va fi îndreptată 100% spre campionat, o întrecere care încă prezintă interes.  Apetitul ofensiv este unul extraordinar, până acum YB au marcat de 50 de ori în 16 meciuri, iar în etapa precedentă s-au impus pe terenul marii rivale, FC Basel, cu 3-1.

Thun: Forma echipei, știri și statistici

V Î V E V

În condițiile în care campionatul este ca și jucat, greu de crezut că Young Boys locul 1, celelalte trei echipe se bat pentru poziția a doua. Urmăritoarele Thun, Basel și Zurich sunt despărțite doar de un punct. Thun nu se descurcă foarte bine în deplasare, a pierdut ultimele două meciuri disputate la Sion și Lugano, cu același scor, 2-1. După 16 etape, oaspeții au un golaveraj de 33-24, ceea ce reprezintă o medie de peste patru goluri în meci. Dacă la capitolul ofensiv stau foarte bine, fiind pe locul 2 în campionat, carențele în defensivă sunt evidente. 

Statistica meciurilor directe Young Boys v Thun

Young Boys a dominat în ultima vreme întâlnirile directe, a reușit să se impună în 11 din ultimele 17. În singura partidă disputată anterior în acest campionat, formația din Berna a câștigat cu 4-1 pe teren propriu.

Cote pentru Young Boys v Thun

Campionatul Elveției este unul spectaculos, cu multe goluri, de aceea am ales această variantă. NetBet oferă o cotă foarte bună pentru pontul selectat, iar alte variante care pot fi încercate sunt cele de peste 1,5 goluri în a doua repriză la 1,60, dar și victoria gazdelor la 1,44.

Pont Young Boys vs Thun: Peste 2,5 goluri

Duelurile dintre cele două echipe s-au lăsat cu multe goluri în ultima vreme: din august 2017 încoace, Young Boys și Thun s-au aflat față față de cinci ori și în fiecare duel s-au marcat cel puțin 4 goluri. În cel mai recent meci, luna septembrie, campioana s-a impus cu 4-1. Din punctul de vedere al golurilor, campionatul Elveției stă foarte bine, iar Young Boys are un atac prolific. Statistica este de partea noastră, rezultatele recente de asemenea. Recomand peste 2.5 goluri în meci, la o cotă bună oferită de Netbet. Succes!

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.41

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Young Boys vs Thun: Peste 4 goluri asiatic la final

Liderul detașat al clasamentului, Young Boys, întâlnește surprinzătorul loc 2, Thun (care anul trecut a fost pe antepenultimul loc), într-un meci care se anunță plin de goluri. Avem o partidă între cele mai bune ofensive din campionat, Young Boys are o medie de peste 4 goluri pe meci (cu 20 de goluri mai multe goluri marcate decât Basel, ca exemplu) , iar Thun are o medie de 3,5 goluri meci. Cotele sunt prea mici pentru a paria ceva la pauză, așa că mediile celor 2 echipe mă îndreaptă spre un pariu de peste 4 goluri asiatic la final, un singur meci din cele mai recente 7 meciuri directe cu Young Boys gazdă a avut sub 4 goluri.

Pont pariuri: Peste 4 goluri asiatic la final

Miza: 7/10

Cota: 3.00

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

21

Castigate:

16

Pierdute:

2

Anulate:

3

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0