Share

Pont Sporting Lisabona - Deportivo Aves, Leii în urmărirea liderului

Ponturi Fotbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Ian 2018 14:43 1,0k 0
Logo Sporting Lisabona
Logo Desportivo Aves
Sporting Lisabona
Desportivo Aves
VS
22:15 14 Ianuarie 2018
Portugalia - Primeira Liga

Analiză și informații pentru Sporting Lisabona v Desportivo Aves

Unul din ponturile de astăzi vine din Portugalia, din capitală mai exact, de la meciul dintre Sporting Lisabona și Deportivo Aves, din runda cu numărul 18 a întrecerii interne, prima din retur, partidă ce va începe de la ora 22 15. Mai multe date despre această confruntare, dar și pronosticul gândit de noi, în cele ce urmează.

Sporting Lisabona - Deportivo Aves 

În acest weekend s-a reluat întrecerea internă din Portugalia, iar candidatele la titlu își continuă lupta la titlu. Sporting are un meci ușor în această etapă și are șansa, cel puțin până mâine, să fie noul lider din Primeira Liga. Leii vin după calificarea în semifinalele Cupei Portugaliei, acolo unde au trecut surprinzător de greu de divizionara secundă, CD Cova da Piedade, scor 2-1. A fost nevoie de intrările lui Fernandes și Dost pentru ca Sporting să deschidă scorul și să obțină calificarea în semifinale. E adevărat, Jorge Jesus a menajat o parte dintre titulari, însă chiar și așa, formația din Lisabona nu are scuze pentru prestația slabă din prima repriză. Revenind la întrecerea internă, Sporting e neînvinsă în competiția internă, doar Porto mai fiind în aceiași situație. Pe Jose Alvalade, leii sunt sunt de speriat, având doar 2 remize, cu Braga și Porto, în rest victorii pe linie. 15 goluri a marcat Sporting în ultimele 5 meciuri în fața propriilor fani în campionat, ultima victorie fiind un 5-0, în fața altei echipe bune din campionat, Maritimo. Mathieu și Silva sunt singurii absenți ai leilor din această seară.

În doar 4 meciuri a primit gol acasă Sporting

De partea cealaltă, Aves a obținut și ea o calificare impresionantă și surprinzătoare în semifinalele Cupei Portugaliei. Și zic surprinzătoare, pentru că nou promovata a reușit să acceadă în penultimul act al Cupei în detrimentul celor de la Rio Ave, o formație mult mai bine cotată decât Aves. Iar mai mult decât atât, această calificare a venit chiar pe terenul ocupantei locului 6 din Portugalia și în condiții incredibile: în min 85, Aves era condusă cu 1-3, dar a reușit egalarea în min 89 și 91, pentru ca în prelungiri să reusească să preia chiar conducerea. S-a termiant egal, 4-4, după cele 120 de minute, iar la loviturile de departajare, cei de la Aves au avut nervii mai tari. O calificare istorică, dar și care i-a stors de energie pe jucătorii lui Lito Vidigal. Nu știu în ce măsură vor mai putea să se ridice din nou la înâlțime cei de la Aves în seara asta, mai ales că vor juca împotriva unui adversar de 2 ori mai puternic decât Rio Ave. Aves a jucat doar în compania unor adversare modeste în deplasare, în prima parte a campionatului, astfel că cele 2 victorii obținute pe terenuri străine nu sunt deloc relevante. Și cu toate astea, tot a încasat 11 goluri.

În tur, Sporting s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Aves 

Pont Sporting Lisabona vs Desportivo Aves: Victorie la minim 2 goluri diferență pentru Sporting Lisabona

Diferența este una mare între cele 2 formații. Leii nu vor rata ocazia de a fi lideri, măcar pentru o zi în Portugalia și vor încerca să facă și spectacol în partida din această seară. De pe Alvalade, doar Braga și Porto au plecat cu puncte, astfel că speranțele celor de la Aves să obțină ceva în partida de diseară sunt aproape nule. Nu ma zic că oaspeții vin după 120 de minute jucate în Cupă, ceea ce va îngreuna și mai mult misiunea trupei lui Lito Vidigal. Merg așadar pe o victorie concludentă a leilor, la minim 2 goluri diferență, succes ce i-ar duce pe prima poziție în clasament. Betano oferă o cotă de 1,60 la acest pariu.

Pont pariuri: Victorie la minim 2 goluri diferență pentru Sporting Lisabona

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

19

Castigate:

7

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici