1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Villarreal CF vs Getafe CF, Ponturi pariuri Spania La Liga. 02.05.2021. Programul încărcat al lui Villarreal

Villarreal CF vs Getafe CF, Ponturi pariuri Spania La Liga. 02.05.2021. Programul încărcat al lui Villarreal

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-05-02 04:49:00

Fotbal Spania - La Liga

02 Mai 2021, 17:15

Villarreal

Villarreal

versus
Getafe

Getafe

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Villarreal v Getafe

Două echipe care au avut mai multe încercări de emancipare, mai ales Villarreal CF, dar care totuși nu au izbutit să pună vreun trofeu important în vitrinele lor! „Submarinul galben” a fost adesea în zona de fruntașă, dar mai mult de un loc 2 în sezonul 2007-08 nu a izbutit. Nici sezonul de față nu va fi diferit, în prezent aflându-se la o distanță imensă de locul 4, pe ultimul loc aducător de Liga Europa. Cu un pic de neatenție, poate pierde și acest loc 7, căci Granada pare că se simte foarte bine în aceată vreme. E drept, la această oră se află și în semifinalele Ligii Europa, dar are o sarcină foarte dificilă pentru partida retur de la Londra cu Arsenal, după ce în prima manșă a izbutit o victorie cu doar 2-1. Getafe CF are cu totul alte griji, acelea să nu fie prinsă în hora retrogradării, căci este pe locul 15 și are doar 4 puncte avans față de primul loc retrogradant. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Villarreal: Forma echipei, știri și statistici

Lui Villarreal nu-i stă atenția 100% la campionat, deoarece este implicată și în semifinalele Ligii Europa, competiție deloc de neglijat. E drept, după victoria cu 2-1 de-acasă din prima manșă cu Arsenal, nu are foarte mari șanse să treacă mai departe, având în vedere valoarea ridicată pe care o are echipa londoneză. De aceea trebuie să fie atentă să nu piardă locul 7 pe care se află în prezent, ultimul care duce în ediția următoare a Ligii Europa. Ceea ce înseamnă să mai adune ceva puncte.

Rezultatele sale de-acasă din 2021: 2-1 cu Levante, 2-2 cu Granada, 1-1 cu Sociedad, 1-2 cu Betis, 2-1 cu Salzburg (Liga Europa), 0-2 cu Atlético Madrid, 2-0 cu Dinamo Kiev (Liga Europa), 2-1 cu Cádiz, 1-2 cu Osasuna, 2-1 cu Dinamo Zagreb (Liga Europa), 1-2 cu Barcelona și 2-1 cu Arsenal (Liga Europa). Așadar în ultimele 7 partide din campionat pe teren propriu a obținut o singură victorie.

Probleme de lot pentru antrenorul Unai Emery. Iborra, Capoue și Foyth sunt indisponibili, iar Manu Trigueiros este suspendat din cauza eliminării din meciul cu Barcelona. De asemenea, Estupiñán, Rubén Pena și Paco Alcácer sunt incerți.

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

După 7 partide consecutive în campionat fără victorie, din care a obținut doar 4 puncte, Getafe a izbutit etapa trecută o victorie de moral dar și utilă în economia retrogradării. A fost 2-0 la Huesca, o echipă aflată și ea prin preajmă, ceea ce a făcut ca acest succes să capete mai multă greutate. Să vedem dacă a fost doar un foc de paie sau într-adevăr este vorba despre o creștere de formă.

Rezultatele sale din deplasare în 2021: 0-1 cu Atlético Madrid, 0-1 cu Córdoba (în cupă), 3-1 cu Elche, 1-5 cu Athletic Bilbao, 0-3 cu Sevilla, 0-2 cu Real Madrid CF, 0-1 cu Betis, 1-2 cu Valladolid, 0-0 cu Osasuna, 2-5 cu Barcelona și amintitul 2-0 cu Huesca.

Doar Cabaco și Juan Camilo Hernández sunt indisponibili.

Echipe probabile

Villarreal Echipă probabilă Villarreal
Portar Sergio Asenjo
Fundași Mario Gaspar, Funes Mori, Pau Torres, Alberto Moreno
Mijlocaşi Dani Parejo, Coquelin, Moi Gómez
Atacanţi Yeremi Pino, Bacca, Gerard Moreno
Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar David Soria
Fundași D. Suárez, Timor, Dakonam, Olivera
Mijlocaşi Nyom, Maksimović, Arambarri, Cucurella
Atacanţi Enes Ünal, Mata

Statistica meciurilor directe Villarreal v Getafe

Din 1998 încoace, cele două s-au întâlnit oficial de 33 de ori (de 29 de ori în primul eșalon, de 2 ori în cel secund și de alte 2 ori în cupă). Balanța înclină clar spre Villarreal care a câștigat de 20 de ori, față de numai 8 de cât a făcut-o Getafe. De 5 ori a fost egal. În tur, Villarreal a câștigat la Getafe cu 3-1 (Arambarri 16 / Paco Alcácer 11, Manu Trigueros 17, Gerard Moreno 62). De altfel, Getafe nu a mai învins-o de 4 meciuri pe Villarreal, ultimele 3 fiind înfrângeri. Ultima victorie a lui Getafe pe terenul lui Villarreal, 2-1, a avut loc la 12.01.2019.

Cote pentru Villarreal v Getafe

Betano pariuri oferă o cotă de 2,00 pentru ambele înscriu.

Villarreal vs Getafe Pont: Peste 2 goluri asiatic

Distanță mare în clasament între cele două, de 15 puncte. S-a putut însă observa că acest lucru contează destul de puțin în actuala ediție din La Liga, când aproape că nu există etapă în care măcar un meci să contrazică grosolan calculul hârtiei. Așa ceva s-ar putea întâmpla și în acest meci, mai ales că Villarreal CF a cam dat greș în ultima vreme pe teren propriu în campionat, aceasta deoarece îi este tot mai greu să facă față pe două fronturi, jucând și semifinalele Ligii Europa. De asemenea are și destule probleme de efectiv. Iar Getafe CF pare într-o revenire de formă, după victoria de la Huesca. Cum sunt două echipe ale căror meciuri se termina în general cu un total de cel puțin 2-3 goluri, ne-am concentrat pe un pont care să cuprindă așa ceva, mai ales că are o cotă bunicică.

Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici