1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Pontul pentru Villarreal CF - RCD Espanyol, LaLiga: Villarreal CF nu e mama răniților

Pontul pentru Villarreal CF - RCD Espanyol, LaLiga: Villarreal CF nu e mama răniților

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-01-18 17:43:00

Fotbal Spania - Primera Division

19 Ianuarie 2020, 17:00

Villarreal

Villarreal

versus
Espanyol Barcelona

Espanyol Barcelona

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Villarreal v Espanyol Barcelona

Villarreal CF a trecut brusc de la rece la cald, așa încât se află într-o perioadă foarte bună. Prin intermediul acesteia a și urcat în prima jumătate a clasamentului, pe locul 9, și este marea favorită a acestei întâlniri. Când vii după mai multe victorii consecutive, chiar în fața unor adversare redutabile, și întâlnești „lanterna” pe propriul tău teren, nu ai cum decât să fii văzut marele favorit al acestei confruntării. O confruntare care arată disproporționat, în care Espanyol pare doar un sparring-partner. Pontul pentru acest meci va fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Villarreal: Forma echipei, știri și statistici

După 6 etape consecutive fără victorie, în care obținuse doar 2 puncte, Villarreal a suferit o transformare bruscă la jumătatea lunii decembrie, având acum 3 victorii consecutive, la care dacă le adăugăm și pe cele 2 din cupă, ajungem la 5. Numai că adversarele învinse din competiția KO s-au chemat Comillas și Orihuela, așa că rămânem doar la cele 3 din Primera, care oricum înseamnă foarte mult, având în vedere că adversarele au fost echipe din preajma podiumului, precum Sevilla, Getafe și Real Sociedad. Concentrându-ne strict doar pe meciurile de-acasă, avem cronologic: 4-4 cu Granada, 2-2 cu Real Madrid, 2-0 cu RealValladolid, 5-1 cu Betis, 4-1 cu Alavés, 0-0 cu Athletic Bilbao, 1-3 cu Celta, 0-0 cu Atlético Madrid și 1-0 cu Getafe. În afara accidentului cu Celta, în rest rezultate mulțumitoare, stadionul Cerámica dovedindu-se un bun sprijin pentru "Submarinul galben". Va lipsi mijlocașul Bruno, în continuare accidentat.

Espanyol Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Mizerabil sezon pentru Espanyol, care nu este întâmplător „lanternă”. Acum a ajuns la 9 jocuri consecutive în campionat fără victorie, din acestea scoțând doar 3 puncte, toate pe teren propriu. E drept, a obținut și ea două victorii în cupă, dar tot în fața unor adversare foarte modeste, precum Lleida sau Reyes, care aproape că nu contează când îi faci evaluarea. Să trecem la rezultatele sale din deplasare în acest sezon: 0-0 la Alavés, 2-1 la Eibar, 1-1 la Celta, 0-2 la Mallorca, 1-0 la Levante, 0-3 la Athletic Bilbao, 1-3 la Atlético Madrid, 0-2 atât la Real Madrid, cât și la Leganés. Victoria de la Valencia cu Levante, produsă la 27.10.2019, este ultimul său succes. De-atunci, în deplasare a înregistrat 4 înfrângeri consecutive, în care a înscris un singur gol și a primit 10. Vor lipsi în continuare accidentații Piatti și Corchia. Revine mijlocașul Granero după etapa de suspendare, dar se pare că Pablo Machin nu-l va titulariza.

Echipe probabile

Villarreal Echipă probabilă Villarreal
Portar Sergio Asenjo
Fundași Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno
Mijlocaşi Iborra – Chukwueze, Zambo, Manu Trigueros, Santi Cazorla
Atacanţi Gerard Moreno
Espanyol Barcelona Echipă probabilă Espanyol Barcelona
Portar Diego López
Fundași Javi López, Naldo, Espinosa, Didac Vilá
Mijlocaşi Darder, Marc Roca, David López, Óscar Melendo
Atacanţi Calleri, De Tomás

Statistica meciurilor directe Villarreal v Espanyol Barcelona

Cele două s-au confruntat în campionat de 41 de ori. De 14 ori a învins Villarreal, de 8 ori Espanyol, de 19 ori fiind egal. În prima etapă a acestui sezon, Villarreal a învins cu 1-0 pe terenul lui Espanyol. În sezonul trecut, cele două s-au întâlnit de 4 ori: de 2 ori în campionat, unde Espanyol a învins acasă cu 3-1 iar la Villarreal a fost 2-2; de alte 2 ori în cupă, unde, coincidență, au fost exact aceleași rezultate!

Cote pentru Villarreal v Espanyol Barcelona

1,55 este cota pentru 1-0 scor corect oricând.

Villarreal vs Espanyol Barcelona Pont: Villarreal victorie

După ultimele rezultate Villarreal CF se arată a fi într-o formă foarte bună. A învins consecutiv 3 echipe redutabile, aflate pe sau în preajma podiumului: pe Sevilla în deplasare cu 2-1 (1-0), pe Getafe acasă cu 1-0 (0-0) și pe Real Sociedad în deplasare tot cu 2-1 (0-1). În timp ce Espanyol, după 9 jocuri consecutive fără victorie din care n-a luat decât 3 puncte, s-a afundat ca „lanternă”... titulară, având 3 puncte mai puțin decât locul 19 și 4 decât locurile 18 și 17. Situația nu este încă chiar disperată, dar ar cam trebui să înceapă să câștige. Dar s-o facă tocmai acum, la Villarreal? Greu de crezut. E drept, că pe Cerámica a câștigat în acest sezon o codașă, Celta. Dar chiar să devină „Submarinul galben” o mamă a răniților?

Fotbal Spania - Primera Division

Villarreal victorie

1.70
Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici