1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Villarreal - Elche, Ponturi Fotbal, Spania, La Liga, 22.09.2021. Vine, în sfârșit, prima victorie?

Villarreal - Elche, Ponturi Fotbal, Spania, La Liga, 22.09.2021. Vine, în sfârșit, prima victorie?

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2021-09-22 13:00:00

Fotbal Spania - La Liga

22 Septembrie 2021, 23:00

Villarreal

Villarreal

versus
Elche

Elche

1.52

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Villarreal v Elche

Spania, etapa 6-a: Villarreal - Elche, de la ora 23.00. Un meci între două echipe care, împreună, au obținut o singură victorie în 9 partide, în actuala ediție din La Liga (Villareal a disputat 4 meciuri și a amânat unul). Iar singura victorie e trecută în dreptul modestei Elche, nu în contul câștigătoarei Europa League! De altfel, Elche (locul 14) se află peste Villarreal (locul 16, din 20) în clasamentul ligii spaniole.

Mizez pe faptul că echipa lui Unai Emery va rupe lunga serie de meciuri fără victorie. Cota oferită de Superbet pariuri sportive este una decentă.

Villarreal: Forma echipei, știri și statistici

Villarreal vine după o serie incredibilă de 15 meciuri fără victorie: 5 înfrângeri și 10 egaluri! Printre cele 10 remize s-au numărat și cele două mari confruntări europene: finala Europa League (câștigată la penalty-uri în fața lui Manchester United) și Supercupa Europei (pierdută la penalty-uri în fața lui Chelsea Londra).

Ultimele 7 partide oficiale ale lui Villarreal au fost, toate, remize! Ultimele 4 - în actuala ediție din La Liga. Cu 4 puncte, echipa lui Unai Emery Etxegoien (49 de ani) ocupă abia locul 14 (din 20), dar mai are și un meci-restanță. E drept că Villarreal este și neînvinsă în la Liga, performanță cu care se mai pot lăuda doar primele 4 clasate din campionatul trecut: Atletico Madrid, Real Madrid, FC Barcelona și FC Sevilla. Spre deosebire de acestea, însă, Villarreal nici n-a bătut pe nimeni!

Ultima victorie a echipei lui Unai Emery a fost consemnată pe 16 mai: 4-0 cu FC Sevilla, în penaultima etapă a campionatului trecut. De atunci au trecut mai bine de patru luni!

Villarreal a debutat (tot fără victorie, dar și fără înfrângere) și în grupele Champions League, statut pe care și l-a câștigat grație triumfului din Europa League. A fost 2-2, pe teren propriu, în meciul cu Atalanta Bergamo, echipa italiană egalând în minutul 83.

Dintre cele patru remize din la Liga, trei au fost cu scorul de 0-0, deci fără gol marcat. În schimb, echipa lui Unai Emery a fost foarte aproape de câștiga în deplasare, pe terenul campioanei Atletico Madrid. Un autogol al algerianului Mandi, în minutul 90+5, le-a adus madrilenilor un punct in extremis.

Marea absență a lui Villarreal, în meciul cu Elche, ar putea fi golgheterul Gerard Moreno, din cauza unei accidentări.

Absenți: Chukweze (accidentat), Dani Raba, Gerard Moreno (incerți).

Autorii golurilor în acest campionat: Manu Trigueros (1), Groeneveld (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 0-0 (d) cu Mallorca

* 2-2 (a) cu Atalanta Bergamo (Liga Campionilor)

* 2-3 (d) cu Braga (amical)

* 2-2 (d) cu Atletico Madrid

* 0-0 (d) cu Espanyol Barcelona

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elche: Forma echipei, știri și statistici

Elche încearcă să fie una dintre revelațiile actualei ediții din La Liga, printr-o spectaculoasă campanie de transferuri. Cele mai importante achiziții: argentinienii Pastore (de la AS Roma) și Benedetto (de la Marseille). Astfel, Elche a devenit "cea mai argentiniană" echipă din La Liga, având în lot 7 jucători din țara lui Maradona. Alți doi sud-americani vin din Columbia, unul din Chile, dar niciunul din Brazilia.

Elche se apără foarte bine, dovadă că a primit doar 3 goluri în 5 etape, deși a jucat cu Atletico Madrid, Sevilla și Bilbao.

În meciul de miercuri, antrenorul Fran Escriba (56 de ani) nu poate conta pe unul dintre stâlpii excelentei sale apărări: Gonzalo Verdu. Acesta este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Absenți: Lucas Alamo, Bigas (accidentați), Gonzalo Verdu (suspendat), Boyé (incert).

Autorii golurilor în acest campionat: Lucas Perez (2), Roco.

Ultimele 5 meciuri:

* 1-1 (a) cu Levante

* 1-0 (d) cu Getafe

* 1-1 (a) cu Sevilla

* 0-1 (d) cu Atletico Madrid

* 0-0 (a) cu Athletic Bilbao

Echipe probabile

Villarreal Echipă probabilă Villarreal
Portar Rulli
Fundași Foyth, Raul Albiol, Pau Torres, Estupiñán
Mijlocaşi Trigueros, Cocquelin, Capoue
Atacanţi Moi Gomez, Boulaye Dia, Danjuma
Elche Echipă probabilă Elche
Portar Casilla
Fundași Palacios, Roco, Josema, D. Gonzalez, Mojica
Mijlocaşi Raul Guti, Pastore, Morente
Atacanţi Lucas Perez, Benedetto

Statistica meciurilor directe Villarreal v Elche

Dintre cele 11 confruntări directe din ultimul deceniu (2012-2021), mai mult de jumătate (6) s-au încheiat la egalitate! Villarreal are 3 victorii, Elche două, golaveraj general 13-12.

În ediția trecută din La Liga, ambele meciuri directe au fost remize. De altfel, 5 din ultimele 6 partide s-au încheiat la egalitate!

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2021: Elche - Villarreal 2-2

* 2020: Villarreal - Elche 0-0

* 2015: Villarreal - Elche 1-0

* 2015: Elche - Villarreal 2-2

* 2014: Elche - Villarreal 1-1

Cote pentru Villarreal v Elche

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Total goluri: 1-3 / cota 1,42

* Primul gol: Villarreal / cota 1,45

Villarreal vs Elche Pont: Victorie Villarreal

În sezonul trecut, Villarreal a încheiat pe locul 7, iar Elche pe 17, primul deasupra liniei retrogradării, cu numai două puncte peste retrogradata Huesca. Diferența dintre cele două echipe a fost de 22 de puncte (58 / 36). Pentru noul sezon, Elche s-a întărit considerabil, a făcut câteva transferuri spectaculoase, dar echipa nu s-a omogenizat încă, iar asta se vede mai ales pe faza ofensivă. Pentru Villarreal, nevoia de victorie este acută. Raportul absențelor joacă în favoarea sa, întrucât oaspeții au probleme mai mari la acest capitol.

Miza: 10/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici