1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Villarreal - Barcelona

Villarreal - Barcelona. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 27.11.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-11-26 18:38:00

Fotbal Spania - Primera Division

27 Noiembrie 2021, 22:00

Villarreal

Villarreal

versus
Barcelona

Barcelona

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Villarreal v Barcelona

În etapa a 15-a din campionatul Spaniei, Villarreal joacă pe teren propriu cu Barcelona, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Villarreal ocupă locul 12, cu 16 puncte, în timp ce Barcelona este abia pe șapte, cu 20 de puncte.

Villarreal: Forma echipei, știri și statistici

Villarreal dădea semne că și-a revenit, dar înfrângerea cu Manchester United din Liga Campionilor pune o presiune suplimentară pe Unay Emery. Villarreal va juca în ultima etapă a Ligii Campionilor cu Atalanta. În campionat, lucrurile nu merg bine. Prea multe egaluri, șapte la număr și prea puține goluri marcate, doar 16. Apărarea este la un nivel rezonabil, cu 13 goluri încasate. Unay Emery are doar două victorii în 27 de partide împotriva Barcelonei, în fața căreia a pierdut de 19 ori. Emery ar putea apela la Boulaye Dia în atac, cu Danjuma și Pino în benzi. Coquelin ar putea intra la mijloc alături de Capoue și Parejo, iar apărarea va rămâne neschimbată. În campionat, Villarreal are doar o înfrângere pe teren propriu, cu Osasuna. Ultimele patru goluri ale lui Danjuma au venit pe teren propriu și și-a ajutat echipa să câștige șapte puncte.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona nu a reușit să o învingă pe Benfica pe teren propriu și și-a diminuat dramatic șansele de a ieși din grupă. Catalanii au nevoie de victorie la Munchen în ultima etapă pentru a fi siguri de calificarea în optimi. Barcelona a bifat al doilea meci fără gol primit sub comanda lui Xavi, dar senzația este că își creează prea puține ocazii. Dembele a intrat foarte bine în partea a doua a meciului cu Benfica, dar ar putea fi prea devreme să joace titular. Xavi mizează mult pe posesie și pe o poziționare avansată, dar apărarea poate fi prinsă pe picior greșit pe flancuri. Garcia i-ar putea lua locul lui Araujo în primul 11, după ce uruguayanul a acuzat probleme musculare, în timp ce Gavi va continua la mijlocul terenului, cu libertate de mișcare între linii. Depay rămâne principala armă, deși olandezul nu a fost la un nivel prea bun cu Benfica. Barcelona este fără victorie în deplasare în acest sezon, cu trei remize și două înfrângeri și doar patru goluri marcate. 

Echipe probabile

Villarreal Echipă probabilă Villarreal
Portar Rulli;
Fundași Foyth, Albiol, Torres, Pedraza;
Mijlocaşi Parejo, Coquelin, Capoue;
Atacanţi Pino, Dia, Danjuma
Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar Ter Stegen;
Fundași Mingueza, Pique, Garcia, Alba;
Mijlocaşi Nico, Busquets, De Jong;
Atacanţi Dembele, Memphis, Gavi

Statistica meciurilor directe Villarreal v Barcelona

Villarreal nu a mai învins-o pe Barcelona din 2008. De atunci s-au înregistrat 18 victorii ale catalanilor și șase rezultate de egalitate. Barcelona a câștigat ultimele patru meciuri.

Cote pentru Villarreal v Barcelona

Din oferta SUperbat pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,77 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 1,8 pentru PSF X.

Villarreal vs Barcelona Pont: DNB Villarreal

Villarreal este motivată să obțină prima victorie împotriva Barcelonei din 2008 încoace și va încerca să canalizeze decepția înfrângerii cu United spre acest meci. Barcelona are oscilații în joc și amenință prea puțin poarta adversă, iar apărarea este vulnerabilă. Pino și Danjuma sunt fotbaliști rapizi, care vor găsi spații în benzi, deoarece Xavi își trimite fundașii laterali sus. Villarreal are o apărare excelentă și o line de mijloc de forță, care poate recupera multe mingi, pe care să le distribuie repede spre zona de atac. Barcelona este fără victorie în deplasare, iar jocul sub comanda lui Xavi mai are până să meargă bine. Am ales o victorie a gazdelor cu banii înapoi la egal, la o cotă excelentă oferită de Superbe pariuri.

Fotbal Spania - Primera Division

DNB Villarreal

1.95
Villarreal vs Barcelona

27 Nov 21, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici