1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Ponturi fotbal, Supercupa Spaniei, Valencia - Real Madrid

Ponturi fotbal, Supercupa Spaniei, Valencia - Real Madrid

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-01-08 09:16:00

Supercupa Spaniei

08 Ianuarie 2020, 21:00

Valencia

Valencia

versus
Real Madrid

Real Madrid

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Valencia v Real Madrid

Supercupa Spaniei se dispută din acest an în sistem final four, iar prima semifinală le aduce față în față pe Valencia și Real Madrid. Pronosticul si tot ce trebuie să știți despre acest meci, în rândurile de mai jos. Meciul se joacă în Arabia Saudită.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

Valencia are șapte meciuri fără înfrângere în toate competițiile si vine după o victorie cu Eibar. Liliecii au ajuns pe locul șase, la doar patru puncte de locul patru. Celades l- a pierdut pe Rodrigo, accidentat la genunchi, fotbalist care a ratat doar trei meciuri în acest sezon și e golgheterul echipei. De ofensivă se vor ocupa Maxi Gomez si Gameiro, sprijiniți de Soler și Cheryshev. Vallejo, Guedes, Piccini și Lee Kang completeaza lista accidentatilor. Valencia a pierdut două Supercupe in fata Realului, dar a câștigat 2 trofee in istoria ei.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid continuă sa impresioneze cs joc si vine după o victorie pe terenul lui Getafe cu 3-0. Varane a bifat o dublă, iar Modric l-a completat. Madrilenii au 10 meciuri fără gol primit și au cea mai bună defensivă din Primera Division, la egalitate cu Atletico Madrid. Bale, Benzema, Eden Hazard, Asensio si Sergio Ramos sunt indisponibili. Militao a jucat bine cu Getafe si va rămâne alături de Varane, iar Mendy si Carvajal vor fi pe benzi. Jovic, Valverde, Vinicius și Rodrygo vor intra cu forte proaspete , după ce au fost rezerve în weekend. Absenta golgheterului Benzema este foarte importantă, dar Jovic poate profita să își arate talentul . Real Madrid a câștigat de 11 ori acest trofeu.

Echipe probabile

Valencia Echipă probabilă Valencia
Portar Domenech
Fundași Wass, Gabriel, Garay, Gaya
Mijlocaşi Soler, Parejo, Kondogbia, Cheryshev
Atacanţi Gomez, Gameiro
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Varane, Militao, Mendy
Mijlocaşi Casemiro, Kroos, Valverde
Atacanţi Rodrygo, Jovic, Vinicius

Statistica meciurilor directe Valencia v Real Madrid

Cele două formații s-au întâlnit în urmă cu mai puțin de o lună pe Mestalla și au terminat la egalitate, 1-1. Liliecii au deschis scorul în minutul 78, iar Real Madrid a egalat la ultima fază prin Benzema. În ultimele șase confruntări directe, Valencia are o victorie, iar Real are trei.

Cote pentru Valencia v Real Madrid

Pentru acest meci vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 2,9 pentru 2 pauză, 2 final.

Valencia vs Real Madrid Pont: Real Madrid câștigă

Real Madrid a jucat mai bine în meciul din urmă cu o lună de pe Mestalla și doar neșansa a făcut ca madrilenii să alerge după egalare. Zidane va aduce jucători proaspeți în primul 11, care vor veni cu un plus de energie, în timp ce Celades nu are prea multe variante. Absenta lui Rodrigo din atacul Valenciei va cântări mult, de aceea cred că Real Madrid are prima șansă. Cota este excelentă și merită încercată.

Miza: 10/10
Cota: 1.93
Status: Castigat

Valencia vs Real Madrid Pont: Peste 2,5 goluri

Valencia și Real Madrid deschid semifinalele SuperCupei Spaniei într-un nou format și cum echipele s-au deplasat în Arabia Saudită, mă aștept să trateze meciul mai mult din punct de vedere al spectacolului pentru a mulțumii fanii care vor umple stadionul King Abdullah Sports City. Pariul merge pe goluri în această partidă, Real Madrid vine după un convingător 3-0 în deplasare la Getafe și pare pe un trend ascendent, nu are înfrângere de peste 3 luni, iar recent a scos egaluri în deplasare cu Barcelona și Valencia (1-1). Având în vedere și situația specială în care se dispută meciul, pariul de peste 2,5 goluri în meci are o cotă bună și o vom folosi la #biletulzilei.

Miza: 8/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Valencia vs Real Madrid Pont: Real Madrid merge mai departe

Real Madrid are multe absențe înaintea meciului cu Valencia din semifinalele Super Cupei Spaniei. Unele mai vechi, altele mai noi, precum cea a lui Benzema sau a lui Marcelo. De fapt, în afara absenței lui Karim, Realul a jucat fără toți ceilalți jucători în ultimele partide. Valencia de cealaltă parte, are și ea cateva absențe, cea mai importantă fiind a golgheterului Rodrigo. Dat fiind faptul că meciul se joacă pe teren neutru, cred că aportul fanilor va fi mult mai mare pentru trupa galactică. Merg la siguranță și mizez pe faptul că Realul se va califica în finală. Cota nu este deloc rea!

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Valencia vs Real Madrid Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Prima semifinală a SuperCupei Spaniei ar trebui să ne ofere un spectacol pe cinste, mai ales că este o competiție cu un nou format creat în special pentru fanii din zone îndepărtate, tocmai de asta se și joacă în Arabia Saudită și nu ar pica deloc bine un meci închis, tacticizat, că nu cu astfel de partide atragi interesul unor potențiali investitori. Cu absențe de ambele părți este de așteptat ca echipele să nu fie atât de ermetice în apărare, fapt pentru care mizez pe o partidă cu goluri rapide.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici