Share

Pontul pentru Valencia - Granada, Primera División: una urcă, alta coboară

Fotbal Spania

Cota: 1.70

Adaugat de: Răzvan Toma

09 Noi 2019 03:43 1,2k 0
Logo Valencia
Logo Granada
Valencia
Granada
VS
17:00 09 Noiembrie 2019
Fotbal Spania - Primera Division

Analiză și informații pentru Valencia v Granada

Valencia și Granada sunt despărțite de doar 3 puncte, însă distanța locurilor din clasament este mai mare, 13, respectiv 6. Aceasta se datorează starturilor diferite ale celor două, Granada având unul foarte bun, în timp ce Valencia a șovăit. Acum lucurile par a începe să se inverseze. Granada a început să piardă teren, în timp ce Valencia își consolidează jocul odată cu rezultatele, fiind clar că prezența celei din urmă în a doua parte a clasamentului este doar o întâmplare. Așa se face că una se prezintă la acest meci după două victorii consecutive, iar cealaltă după două eșecuri consecutive. Pontul acestui joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Pariază pe victoria lui Liverpool sau a lui Manchester City la o cotă specială de 80.00!

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

V V E Î E

Cum afirmam la început, Valencia începe să-și revină având două victorii cosecutive importante și consistente, prima în deplasare, 2-1, la Espanyol în campionat și a doua acasă, 4-1 cu Lille în grupa Ligii Campionilor. Vom face o trecere în revistă a rezultatelor sale de-acasă din campionat, în ordine cronologică: 1-1 (0-0) cu Real Sociedad, 2-0 (1-0) cu Mallorca, 1-1 (1-1) cu Leganés, 3-3 (3-1) cu Getafe, 2-1 cu Alavés (1-0) și 1-1 (0-1) cu Sevilla. Este neînvinsă dar a făcut destule egaluri. De asemenea, a marcat în toate aceste meciuri pe care le-a găzduit. Listei de indisponibili și așa mare, care îi mai cuprindea pe Sobrino, Carlos Soler, Coquelin, Gonçalo Guedes și Piccini, i s-au mai adăugat și Cerîșev cu Diakhaby.

Granada: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E V V

Granada, după startul fulminant cu care a surprins pe toată lumea, începe să piardă teren, revenind la... normal. În ultimele 5 partide a pierdut 3, din care ultimele 2 consecutiv. Rezultatele sale din deplasare în sezonul de față, în ordine cronologică: 4-4 (1-1) la Villarreal, 3-0 (1-0) la Espanyol, 2-0 (1-0) la Celta, 1-1 (1-1) la Valladolid, 2-4 (0-2) la Real Madrid CF și 1-3 (0-2) la Getafe. Și ea a marcat în toate aceste partide, indiferent de rezultat. Vor lipsi Victor Diaz și Lozano, ambii accidentați. Revine vârful Soldado, după etapa de suspendare.

Echipe probabile

Valencia

Echipă probabilă Valencia
Portar Cillessen
Fundași Wass, Garay, Gabriel Paulista, José Gayà
Mijlocaşi Ferrán Torres, Dani Parejo, Kondogbia, Lee Kang-in
Atacanţi Rodrigo, M. Gómez

Granada

Echipă probabilă Granada
Portar Rui Silva
Fundași Quini, Domingos Duarte, Germán, Carlos Neva
Mijlocaşi Puertas, Y. Herrera, Gonalons, Vadillo
Atacanţi Soldado, Machis

Statistica meciurilor directe Valencia v Granada

Cele două s-au întâlnit de-a lungul timpului în Primera División de 46 de ori. Balanța înclină clar spre Valencia care are 28 de victorii, față de cele 10 ale Granadei, de 8 ori fiind egal. Ultima oară s-au aflat față în față în ediția 2016-17, când Granada a retrogradat, Valencia încheind mai întâi la egalitate, 1-1, pe teren propriu, iar la retur câștigând în deplasare cu 3-1.

Cote pentru Valencia v Granada

2,18 este cota că ambele înscriu.

Valencia vs Granada Pont: over 2 asiatic

Cele două se prezintă la acest meci cu stări de spirit complet diferite, ca după două victorii consecutive, Valencia, și două înfrângeri consecutive, Granada. Valencia, în pofida multelor indisponibilități din rândul jucătorilor săi, a arătat că are un lot general foarte valoros, unde eventualele blancuri pot fi bine acoperite. E o echipă care se încălzește mai greu, care are cel mai bun randament în repriza secundă, mai ales după primul sfert al acesteia. Nu a pierdut până acum pe teren propriu și în toate jocurile găzduite a marcat. Granada a început să piardă teren, cedând și în ultimele două deplasări. Totuși în absolut toate partidele pe care le-a disputat în deplasare a marcat.

Pont pariuri: over 2 asiatic

Miza: 7/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

20

Castigate:

9

Pierdute:

11

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici