1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Pontul pentru Valencia CF - FC Barcelona, în La Liga: Rivalitatea rămâne, indiferent de context

Pontul pentru Valencia CF - FC Barcelona, în La Liga: Rivalitatea rămâne, indiferent de context

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-01-25 03:27:00

Fotbal Spania - Primera Division

25 Ianuarie 2020, 17:00

Valencia

Valencia

versus
Barcelona

Barcelona

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Valencia v Barcelona

Chiar dacă între cele două este o diferență mare, începând de la ceea ce înseamnă trofee câștigate, până la buget și obiective propuse, rivalitatea rămâne aceeași, indiferent de situație. Mai mereu meciurile dintre ele au fost interesante, cu multe goluri, răsturnări de situații, în care jucătorii ambelor formații au pus multă ambiție. Rivalitatea provine chiar și de la cele două urbe, ambele porturi importante la Mediterană. La zi, diferența din clasament este de asemenea mare; Barcelona este lider, cu 43 de puncte, pe când Valencia este abia pe locul 7, cu doar 31 de puncte. Pontul acestui joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

Valencia vine după o umilitoare înfrângere în etapa trecută de campionat, 1-4 pe terenul unei codașe, care nu prea mai bătea pe nimeni, Mallorca. În această săptămână a învins în cupă pe modesta UD Logroñés, cu 1-0, care însă nu ștrege cu nimic supărarea creată fanilor cu rezultatul din Baleare. Iar acum are un adversar foarte greu de doborât, însuși liderul, Barcelona. Optimismul valencienilor provine de la faptul că în actualul sezon sunt neînvinși pe Mestalla. De 5 ori au învins, de 5 ori au făcut egal. În toate cele 10 partide au marcat. Voi aminti doar ultimele 5 rezultate de-acasă, din campionat, din noiembrie încoace: 2-0 cu Granada,  2-1 cu Villarreal, 1-1 cu Real Madrid CF și 1-0 cu Eibar. Lipsește pentru acest meci mijlocașul Dani Parejo, suspendat după eliminarea din partida de la Palma de Mallorca, care s-a adăugat astfel pe lista mai vechilor absenți, accidentații Manu Vallejo, Gonçalo Guedes și Piccini. Dar mai important este că a fost recuperat vârful Rodrigo, om foarte important pentru ofensiva „liliecilor”.

Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

Liderul a trecut pe lângă pățirea unei mari rușini în Cupa Spaniei, unde modesta UD Ibiza, echipă de eșalon terț, a condus-o timp de peste o oră de joc, scoțând-o din încurcătură două momente de inspirație ale lui Griezmann, ultimul tocmai în minutul 4 de prelungiri al timpului regulamentar! E drept, pentru acest joc, Quique Setién a folosit multe rezerve, dar și așa Barça era mult superioară acestei adversare. Accidentatului Dembélé i s-a alăturat, după revenirea din Arabia Saudită (unde s-a jucat Supercupa)  și L. Suárez, care nu va fi prezent nici pe Mestalla. Iar absența uruguayanului din linia ofensivă este destul de resimțită. Revine mijlocașul olandez F. de Jong, după etapa de suspendare, de la meciul cu Granada. Trei înfrângeri în deplasare, de fapt singurele sale eșecuri interne din acest sezon, a suferit echipa blau-grana, cu Athletic Bilbao, Granada și Levante. De 9 jocuri interne însă este neînvinsă, la general. Luând strict meciurile sale din campionat, din deplasare, din noiembrie încoace, în afara amintitei înfrângeri cu Levante, 1-3, a învins cu 2-1 la Leganés și cu 1-0 la Atlético Madrid, iar apoi au urmat doi de 2-2 cu Real Sociedad și concitadina Espanyol. Mai este de reținut că în afara înfrângerilor cu Athletic Bilbao și Granada, în toate celelalte partide din deplasare a marcat. 

Echipe probabile

Valencia Echipă probabilă Valencia
Portar Jaume Doménech
Fundași Wass, Garay, Gabriel Paulista, José Gayà
Mijlocaşi Ferrán Torres, Coquelin, Kondogbia, Carlos Soler
Atacanţi M. Gómez, Rodrigo
Barcelona Echipă probabilă Barcelona
Portar ter Stegen
Fundași Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba
Mijlocaşi Vidal, Busquets, F. de Jong
Atacanţi Arthur Melo – Messi, Griezmann

Statistica meciurilor directe Valencia v Barcelona

169 de dispute au dus în Primera cele două. Barcelona a câștigat 83, Valencia 42, de 44 de ori fiind egal. În tur, pe Nou Camp, echipa catalană a câștigat cu 5-2. În sezonul trecut, s-au întâlnit de 3 ori, de două ori în campionat, ambele remize, 1-1 la Valencia și 2-2 la Barcelona, și o dată în cupă, chiar în finala sezonului trecut, meci disputat la Sevilla, la 25.05.2019, când Valencia a câștigat cu 2-1. Interesant este că în fiecare din ultimele lor 9 meciuri de campionat, ambele au marcat.

Cote pentru Valencia v Barcelona

1,57 este cota pentru over 2,5.

Valencia vs Barcelona Pont: Ambele marchează

Aproape întotdeauna meciurile dintre cele două rivale mediteraneene au fost spectaculoase, cu goluri, în care s-a jucat cu determinare de ambele părți. Mai mereu FC Barcelona era creditată favorită, dar nu de puține ori a ieșit exact invers. Rivalitatea este de multe ori peste statistică. De aceea e riscant să ne avântăm spre un „2”. E de reținut că în fiecare din ultimele lor 9 meciuri de campionat, ambele au marcat, la fel cum au făcut-o și în ultima finală de cupă. Totodată ambele sunt echipe care de cele mai multe ori dau goluri. Valencia, care încă nu a pierdut pe teren propriu în actuala ediție de campionat, a marcat în fiecare joc de-acasă, iar Barcelona, doar în două deplasări n-a izbutit să o facă.

Fotbal Spania - Primera Division

Ambele marchează

1.60
Valencia vs Barcelona

25 Jan 20, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Valencia vs Barcelona Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Sub comanda lui Setien Barcelona nu a strălucit deloc în primele 2 partide câștigate cu chiu cu vai, dar cred că vom avea parte de o mobilizare generală în partida cu Valencia, formație neînvinsă pe teren propriu. În meciul tur am avut parte de un spectacol total, un 5-2 (2-1 la pauză) pentru Barcelona și merg pe aceeași idee, că vom asista la o confruntare intensă, care să ne aducă golurile mult dorite pentru înverzirea pariului propus.

Fotbal Spania - Primera Division

Peste 1 gol asiatic la pauză

1.55
Valencia vs Barcelona

25 Jan 20, 17:00

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici