1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Valencia vs Atletico Madrid - Ponturi pariuri fotbal, Spania, La Liga, 28.11.2020. Avansul "armadei" lui Simeone

Valencia vs Atletico Madrid - Ponturi pariuri fotbal, Spania, La Liga, 28.11.2020. Avansul "armadei" lui Simeone

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2020-11-28 06:35:00

Fotbal Spania - La Liga

28 Noiembrie 2020, 17:15

Valencia

Valencia

versus
Atletico Madrid

Atletico Madrid

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Valencia v Atletico Madrid

Pentru prima dată după 2014, când a câștigat singurul său titlu de campioană din ultimii 24 de ani, Atletico Madrid are un culoar foarte bun spre o performanță similară. Anul pandemiei este și cel în care Real Madrid și mai ales FC Barcelona par mai vulnerabile, împreună, decât oricând în ultimele decenii. Antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, simte oportunitatea și încearcă s-o fructifice. De aceea, pentru el orice punct e de maximă importanță.

Meciul de la Valencia se dispută sîmbătă, de la ora 17.15, și are doza de incertitudine dată de instabilitatea în evoluții a gazdelor, capabile să bată Real Madrid cu 4-1, dar și să piardă în serie cu echipe mai modeste. Voi merge pe un pronostic tranșant, cu bătaie spre tabăra oaspeților.

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

În ultima perioadă, Valencia a avut o serie de 3 meciuri fără înfrângere, toate în La Liga: două remize și incredibila victorie cu Real Madrid (4-1). Această serie nu poate ascunde însă situația precară a lotului valencian, mai subțire decât oricând în ultimele două decenii.

După 10 etape, echipa lui Javi Gracia ocupă locul 9, cu 12 puncte (3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 17-16). Este un loc dezamăgitor pentru pretențiile acestui club cu un remarcabil trecut european, dar nesperat de bun în raport cu resursele actuale. Neputința a fost accentuată în cele mai multe partide, iar acest chin va continua cel puțin până în perioada de mercato din iarnă, când sunt așteptate transferuri consistente.

Absenți: Cillessen, Diakhaby

Ultimele 5 meciuri:

* 2-2 (d) cu Alaves

* 4-1 (a) cu Real Madrid

* 2-2 (a) cu Getafe

* 1-2 (d) cu Elche

* 1-2 (d) cu Villarreal

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Atletico Madrid a avut șansa de a tranșa disputa cu Lokomotiv Moscova, în Grupa A a Ligii Campionilor, pentru calificarea în faza următoare (optimi de finală), dar a făcut doar 0-0 acasă cu formația rusă. Astfel, echipa lui Simeone rămâne favorită să ocupe locul 2, într-o grupă dominată de Bayern München, dar trebuie să se concentreze la maximum în ultimele două meciuri, cu Bayern și Salzburg. Acest consum de energie i-ar putea afecta parcursul în La Liga, unde are un culoar fantastic de a se instala ca lider autoritar.

În acest moment, Atletico (20 de puncte) este devansată de Real Sociedad (23), dar a jucat doar 8 meciuri din 10. Ochii săi sunt pe Real Madrid (17 puncte din 9 meciuri) și Barcelona (11 puncte din 8 jocuri), care sunt risipitoare în această toamnă.

Atletico este singura echipă neînvinsă din La Liga: 6 victorii și două remize. Ultimul succes a fost chiar în fața Barcelonei (1-0). În ultimele 5 partide din campionatul Spaniei, echipa lui Simeone a avut un randament de 100%: 5 victorii.

Revenirea pe gazon a atacantului Luis Suarez se amână, uruguayanul aflându-se în izolare după ce a fost testat pozitiv la Covid-19.

Absenți: Suarez, Herrera, Vrsaljko, Torreira.

Ultimele 5 meciuri:

* 0-0 (a) cu Lokomotiv Moscova

* 1-0 (a) cu Barcelona

* 4-0 (a) cu Cadiz

* 1-1 (d) cu Lokomotiv Moscova

* 3-1 (d) cu Osasuna

Echipe probabile

Valencia Echipă probabilă Valencia
Portar Domenech
Fundași Wass, Daniel Paulista, Guillamon, Toni Lato
Mijlocaşi Musah, Racic, Soler, Guedes
Atacanţi Kang In Lee, Maximiliano Gomez
Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak
Fundași Trippier, Savic, Gimenez, Hermoso
Mijlocaşi Marcos Llorente, Koke, Saul, Yannick Carrasco
Atacanţi Correa, Joao Felix

Statistica meciurilor directe Valencia v Atletico Madrid

S-au jucat 46 de meciuri directe, iar Atletico are un ușor avantaj: 17 victorii, 16 egaluri, 13 înfrângeri.

Atletico n-a pierdut niciun meci din 11 jucate contra Valenciei: 6 victorii, 5 egaluri. Ultima victorie a Valenciei a fost în urmă cu 6 ani (3-1 în noiembrie 2014).

În ultimii 3 ani, meciurile directe au fost extrem de echilibrate: 4 egaluri și două victorii la limită pentru Atletico.

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2020: Valencia - Atletico 2-2

* 2019: Atletico - Valencia 1-1

* 2019: Atletico - Valencia 3-2

* 2018: Valencia - Atletico 1-1

* 2018: Atletico - Valencia 1-0

Cote pentru Valencia v Atletico Madrid

Din oferta Betano pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Total goluri: sub 2,5 / cota 1,78

* Gol 1: Atletico / cota 1,57

Valencia vs Atletico Madrid Pont: Victorie Atletico Madrid

Chiar dacă joacă la trei zile după meciul solicitant și frustrant cu Lokomotiv Moscova (0-0), în care n-a reușit să tranșeze calificarea în "optimile" Champions League, Atletico Madrid are capacitatea de a se impune la Valencia. Gazdele au o fragilitate accentuată, dată de subțierea lotului, iar victoria neverosimilă în fața Realului (4-1, cu 4 penalty-uri obținute de echipa lui Javi Gracia!) rămâne o ciudățenie a fotbalului. Simeone are capacitatea de a-și mobiliza echipa într-un meci cu 3 puncte mari puse în joc. El are și "armele" necesare pentru a se impune: un lot mai solid decât oricând în ultimii ani. Absențele nu mai atârnă atât de greu, pentru că înlocuitorii sunt de calitate ridicată. Anticipez o prestație ermetică a madrilenilor, finalizată cu o victorie pragmatică, într-un meci cu puține goluri.

Miza: 10/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Valencia vs Atletico Madrid Pont: Valencia peste 11,5 faulturi

Mizez pe cel puțin 12 faulturi comise de Valencia în partida de astăzi. La centru va fi arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea. Liliecii au o echipă destul se agresivă, care joacă cu mult entuziasm, în special în fața echipelor de top. Recent au înregistrat 16 faulturi cu Alaves, 13 cu Real Madrid, 18 cu Getafe. În partidele directe cu Atletico au ieșit mereu scântei, acordându-se multe cartonașe, iar gazdele au depășit linia faulturilor de fiecare dată în ultimele 3 confruntări. Cota de 1,80 preluată din oferta Netbet pariuri este excelentă!

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici