Teruel - Badalona: ponturi pariuri fotbal Spania. 15.05.2022

Fotbal Spania

Cota: 1.75

Adaugat de: Gabriel Morariu

14 Mai 2022 21:02 233 0
Logo Teruel Teruel
Logo Badalona Badalona
VS
13:00 15 Mai 2022
Fotbal Spania Segunda Division RFEF

Analiză și informații pentru Teruel v Badalona

În ultima etapă a sezonului din Segunda Division RFEF, Teruel primește vizita celor de la Badalona. Meciul dintre cele două formații este programat duminică, de la ora 13:00, pe EstadioLa Pinila, din Teruel. În continuare puteți găsi prezentarea echipelor, iar la final de articol veți vedea și pontul meu. 

Teruel: Forma echipei, știri și statistici

E Î V Î E

Înaintea ultimei etape, Teruel are asigurată poziția la barajul de promovare. Indiferent de rezultatul jocului de duminică, gazdele de pe Estadio La Pinila nu pot ajunge mai sus. Cu 51 de puncte acumulate în 33 de meciuri, Teruel ocupă locul 4, iar pozițiile 2-5 merg la baraj. Nici măcar pe poziția a treia nu are cum să urce formația-gazdă, deoarece Pena Deportiva are 56 de puncte, cu 5 în plus. Lipsa motivației în sezonul regulat s-a văzut și în rezultatele recente. Teruel a câștigat doar unul din ultimele 7 meciuri jucate în campionat. De asemenea, acasă a cedat ultimele două jocuri: 2-3 cu Huesca II, respectiv 0-2 în fața celor de la Numancia. 

Badalona: Forma echipei, știri și statistici

E V E Î Î

Badalona trage speranțe la salvare înaintea ultimei etape. Până acum, oaspeții de duminică au adunat 40 de puncte și ocupă locul 14. Este prima poziție care duce în eșalonul inferior, însă deasupra mai sunt alte 4 formații cu 41 și 42 de puncte, astfel că dacă se impune la Teruel, Badalona poate să evite retrogradarea. Intențiile serioase de salvare au fost dublate în ultima vreme și de evoluții consistente. Badalona nu a mai pierdut în ultimele 3 confruntări: 1-1 cu Andratx, 2-1 pe terenul celor din Ibiza (echipă care se bate la promovare) și 1-1 cu Tarazona. În comparație cu adversara de duminică, Teruel, oaspeții de duminică au jucat și ei de curând cu Huesca II și Numancia. Echipele care au învins-o pe Teruel au încheiat de fiecare dată la egalitate cu Badalona: 3-3 și 0-0. 

Statistica meciurilor directe Teruel v Badalona

Badalona este neînvinsă în ultimele 5 meciuri directe. Oaspeții de duminică au două victorii și 3 egaluri în fața celor de la Teruel. În turul acestui sezon, Badalona s-a impus pe teren propriu cu 2-1.

Cote pentru Teruel v Badalona

Partida se anunță una echilibrată la nivelul cotelor, însă doar una dintre echipe are pentru ce să tragă. Aceasta este Badalona, care speră să obțină salvarea de la retrogradare. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Superbet, pentru o miză moderată puteți alege inclusiv un 2 solist. Cota pentru victoria celor de la Badalona este una excelentă, de 2,50. 

Teruel vs Badalona Pont: Victorie Badalona DNB - mize returnate la egal

Badalona luptă pentru evitarea retrogradării, iar cu o victorie ar putea rămâne în Segunda Division RFEF. Chiar și cu un rezultat de egalitate ar putea fi suficient, însă ar putea ajunge la barajul de menținere. Adversara celor de la Badalona va juca barajul de promovare, iar rezultatul acestui meci nu schimbă cu nimic poziția din ierarhie. E chiar posibil ca gazdele să apeleze la jucători care au evoluat mai puțin, pentru a avea titularii fresh din punct de vedere fizic la baraj. Recomandarea mea merge pe un DNB 2 - victorie Badalona cu mizele returnate la egal. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Pont pariuri: Victorie Badalona DNB - mize returnate la egal

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Anulat

Gabriel Morariu

Ponturi:

41

Castigate:

22

Pierdute:

17

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici