1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Sevilla FC vs Real Valladolid – Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. Cu gândul la locul 3

Sevilla FC vs Real Valladolid – Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. Cu gândul la locul 3

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-06-26 02:20:00

Fotbal Spania - La Liga

26 Iunie 2020, 23:00

Sevilla FC

Sevilla FC

versus
Valladolid

Valladolid

1.46

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sevilla FC v Valladolid

Sevilla țintește în continuare locul 3 de care o despart 2 puncte. Pentru aceasta în meciul de deschidere al etapei a 32-a trebuie să treacă acasă de Valladolid, o echipă la îndemână la prima vedere. Ocupantă a locului 15, la 8 puncte distanță de locurile periculoase, echipa pucelană mai are doar emoții teoretice legate de retrogradare. Deci, obiective diferite sau mai degrabă doar una dintre aceste două echipe mai are obiectiv. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Sevilla este neînvinsă de 8 meciuri de campionat, dar 5 dintre acestea s-au terminat la egalitate. În ordine cronologică: 2-2 (a) cu Espanyol, 3-0 (d) cu Getafe, 3-2 (a) cu Osasuna, 2-2 (d) cu Atlético Madrid, 2-0 (a) cu Betis, 1-1 (d) cu Levante, 0-0 (a) cu Barcelona, 2-2 (d) cu Villarreal. Profitând că nu a avut indisponibilități în lot și că poate efectua câte 5 schimbări de meci, antrenorul Julen Lopetegui și-a alcătuit niște grupuri de jucători pe unele le aliniază în primele „11” de start pentru acasă, pe celelalte pentru deplasare, tocmai pentru a forma niște mecanisme. De aceea este de așteptat să alinieze la startul acestui nou joc de pe “Sánchez Pizjuán” pe cel din meciul cu Barcelona.

Valladolid: Forma echipei, știri și statistici

Valladolid a revenit cu dreptul după pandemie, câștigând la Leganés cu 2-1. Apoi însă, din următoarele trei partide a mai luat doar un singur punct: 0-0 (a) cu Celta, 0-1 (d) cu Atlético Madrid și 1-1 (a) cu Getafe. Oricum, antrenorul Sergio este mulțumit de prestația din acest sezon, deoarece echipa sa se află departe de locurile cu probleme și doar un imens ghinion i-ar mai putea aduce retrogradarea, să piardă aproape non-stop în cele 8 etape rămase, iar măcar una dintre echipele aflate acum pe ultimele să obțină non-stop victorii. Lipsesc pentru acest meci Pedro Porro și Sandro Ramirez, accidentați.

Echipe probabile

Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Vaclik
Fundași Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón
Mijlocaşi Joan Jordán, Fernando, Óliver Torres
Atacanţi Ocampos, L. de Jong, Munir El-Haddadi
Valladolid Echipă probabilă Valladolid
Portar Jordi Masip
Fundași Nacho Martinez, Salisu, Joaquin Fernández, Javi Moyano
Mijlocaşi Toni Suárez, Rubén Alcaraz, Fede, Óscar Plano
Atacanţi Sergi Guardiola, Enes Ünal

Statistica meciurilor directe Sevilla FC v Valladolid

Cele două s-au confruntat în campionat de 83 de ori. Sevilla a câștigat de 40 de ori, de 17 ori a fost egal și de 26 de ori a câștigat Valladolid. În tur, andaluzii au învins în deplasare cu 1-0 (Banega 13pen). De altfel, ultimele patru întâlniri directe i-au revenit Sevillei, care nu a mai pierdut de 6 meciuri cu echipa pucelană. Data de 03.12.2012 este cea a ultimei victorii a lui Valladolid în fața adversarei din acest meci, 2-1 chiar la Sevilla.

Cote pentru Sevilla FC v Valladolid

1,67 este cota pentru Sevilla peste 1,5 goluri.

Sevilla FC vs Valladolid Pont: Sevilla victorie

Cei de la Valladolid sunt, cu siguranță, capabili să-și vândă scump pielea în cele 90 de minute de pe “Sánchez Pizjuán”, însă Sevilla este mult mai valoroasă ca să nu reușească să-și asigure toate cele trei puncte. Dacă însă nu o va face, înseamnă că nu merită locul 3. Mai ales că Valladolid a arătat că are probleme în meciurile din deplasare cu adversare mai modeste decât cel actual. Dacă vrem să băgăm și statistica în seamă, ultimele 4 partide dintre cele două s-au încheiat cu victoriile Sevillei. Deci, probabilitate foarte mare ca echipa lui Julen Lopetegui să se impună și să continue cursa pentru locul 3. De aceea și cota pentru acest pont nu este prea mare, dar arată sigură.

Fotbal Spania - La Liga

Sevilla victorie

1.46
Sevilla FC vs Valladolid

26 Jun 20, 23:00

Miza: 9/10
Cota: 1.46
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici