Share

Sevilla FC vs Athletic Bilbao, Ponturi pariuri Spania La Liga. 03.05.2021. Obiectivul Sevillei obligă

Fotbal Spania

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

03 Mai 2021 04:26 981 0
Logo Sevilla
Logo Athletic Bilbao
Sevilla
Athletic Bilbao
VS
22:00 03 Mai 2021
Fotbal Spania - La Liga

Analiză și informații pentru Sevilla v Athletic Bilbao

Ultimul meci al etapei 34 este foarte important pentru echipa gazdă care se află într-o inedită postură de a se lupta la titlu. Toate celelalte trei contracandidate au izbutit victoria în această rundă, ceea ce trebuie să facă și ea pentru a rămâne în această onorantă cursă. Athletic Bilbao nu mai are nicio miză, ceea ce poate fi un avantaj în această partidă deoarece o va aborda mai relaxat. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Sevilla FC a început bine sezonul când se arăta a fi capabilă în a se implica în lupta la titlu. În timp însă a început să piardă teren în fața unor adversari modești, cum se mai întâmplase de atâtea ori și să piardă teren în fața primelor clasate. Însă nu s-a depărtat niciodată de zona podiumuoui. Iar în timp, când în mod incredibil au început să piardă puncte și echipele de deasupra ei, s-a trezit reimplicată în lupta pentru titlu. Acum însă, când au mai rămas de jucat 4 etape, 5 pentru ea, nu prea mai are voie să piardă puncte aiurea ca să rămână în plasa liderului, căci nu mai are când să le recupereze. Trebuie să continue seria înceuptă acum 8 etape.

Rezultatele sale de pe teren propriu din 2021: 3-2 cu Sociedad, 3-0 cu Cádiz, 3-0 cu Valencia (în cupă), 3-0 cu Getafe, 2-0 cu Barcelona (în cupă), 1-0 cu Huesca, 2-3 cu Borussia Dortmund (în Liga Campionilor), 0-2 cu Barcelona, 1-0 cu Betis, 2-0 cu Elche, 1-0 cu Atlético Madrid și 2-1 cu Granada. Doar două înfrângeri, una dincolo de campionat. La zi, în Primera, are 8 partide consecutive fără înfrângere din care 7 victorii. Doar în înfrângerea cu Barcelona nu a marcat.

Lipsește portarul Vaclik, accidentat, iar fundașul central Koundé este incert, sperându-se a fi recuperat până la meci.

Athletic Bilbao: Forma echipei, știri și statistici

E V E Î E

Athletic Bilbao nu mai are niciun obiectiv, ieșind de peste tot. Este departe, la 9 puncte, de ultimul loc de Liga Europa, totodată e departe și de retrogradare. Cupa s-a dus și ea. Așa că poate aborda relaxat ultimele 5 partide din sezon.

Rezultatele sale din deplasare în 2021: 2-1 cu Ibiza și Alcoyano (ambele în cupă), 1-2 cu Barcelona, 1-1 cu Betis (în cupă), 4-0 cu Cádiz, 1-1 cu Levante, 2-1 cu Levante (în cupă), 1-2 cu Atlético Madrid, 0-0 cu Celta, 1-1 cu Sociedad și 0-0 cu Betis. La zi, în ultima etapă, a remizat 2-2 acasă cu Valladolid.

Marcelino nu-i va avea pentru acest meci pe Capa, Muniain, Peru Nolaskoain, Yuri și Oier Zarraga. Revine Unai Vencedor după o etapă de suspendare.

Echipe probabile

Sevilla

Echipă probabilă Sevilla
Portar Bounou
Fundași Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña
Mijlocaşi Fernando, Rakitić, Al. Gómez
Atacanţi Suso, En-Nesyri, Ocampos

Athletic Bilbao

Echipă probabilă Athletic Bilbao
Portar Unai Simón
Fundași De Marcos, Yeray, Iñigo Martinez, Balenziaga
Mijlocaşi Berenguer, Dani Garcia, Unai Vencedor, Jon Morcillo
Atacanţi Williams, Raúl Garcia

Statistica meciurilor directe Sevilla v Athletic Bilbao

Din 1993 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 55 de ori (de 49 de ori în Primera, de 4 ori în Copa del Rey, de 2 ori în Liga Europa). Sevilla a câștigat de 26 de ori, Athletic de 17, în 12 rânduri fiind egal. În tur, la Bilbao, Athletic a câștigat cu 2-1 (Muniain 76, Oihan Sancet 86 / En-Nesyri 9). În sezonul trecut, Sevilla a reușit să câștige la Bilbao, 2-1, și să facă egal acasă, 1-1. Iar cu un sezon înainte, a câștigat pe teren propriu, 2-0, cu bascii. Deci nu există vreun complex.

Cote pentru Sevilla v Athletic Bilbao

Betano oferă o cotă de 1,72 că nu înscriu ambele echipe.

Sevilla vs Athletic Bilbao Pont: Sevilla victorie

Ultimul meci al etapei a 34-a opune două echipe care sunt despărțite în clasament tocmai de 28 de puncte. De aceea și aspirațiile lor sunt diferite, Sevilla țintește titlul, în timp ce Athletic nu mai are ce ținti. Acest lucru îi face pe cei basci să abordeze mai deconectați partida decât pe andaluzi. Cei din urmă însă au o formă foarte bună, dovadă seria de 8 partide consecutive fără înfrângere, din care 7 au fost victorii și totodată sunt foarte experimentați în meciurile cu mare presiune. De asemenea au și lotul valid, ceea ce în asemenea circumstanțe contează. Chiar dacă au fost multe surprize de-a lungul acestui sezon care au dat peste cap complet calculele hârtiei, de această dată merg pe mâna Sevillei, care în ultima vreme și-a materializat constant calitatea de gazdă. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Sevilla victorie

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Răzvan Toma

Ponturi:

11

Castigate:

7

Pierdute:

3

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici