1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Sociedad - Valladolid. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 16.05.2021

Real Sociedad - Valladolid. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 16.05.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-05-15 22:54:00

Fotbal Spania - Primera Division

16 Mai 2021, 19:30

Real Sociedad

Real Sociedad

versus
Valladolid

Valladolid

1.66

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Sociedad v Valladolid

În etapa a 37-a din campionatul Spaniei, Real Sociedad joacă pe teren propriu cu Valladolid, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Real Sociedad ocupă locul cinci, cu 56 de puncte, în timp ce Valladolid ocupă locul 18, cu 31 de puncte, la două puncte de primul loc salvator.

Real Sociedad: Forma echipei, știri și statistici

Real Sociedad se află în luptă directă cu Betis Sevilla și Villarreal pentru locul cinci, care duce în grupele Europa League. Bascii trebuie să câștige ultimele două partide și vor putea juca și în sezonul viitor în Europa. Sociedad a dat o replică solidă lui Atletico Madrid în deplasare, dar a pierdut la limită, 1-2. Forma de pe teren propriu este bună, cu două victorii în ultimele două apariții. Atacantul Isak este incert, de aceea Oyarzabal ar putea juca număr nouă în acest meci. Oyarzabal are 11 goluri și șapte pase decisive și va fi sprijinit de Portu, David Silva și Januzaj. Merino, Carlos Fernandez, Munoz și Sangalli sunt absenți de o perioadă mai lungă de timp. Real Sociedad s-a descurcat bine pe teren propriu în acest sezon, cu opt victorii și un golaveraj de 30 de goluri marcate și 20 primite. 

Valladolid: Forma echipei, știri și statistici

Valladolid se află într-o situație disperată. Este la două puncte de salvare și joacă în ultimele două etape cu Sociedad și Atletico Madrid. Salvarea pare departe în acest moment, dar antrenorul Sergio spune că echipa sa vine la San Sebastian să câștige, ceea ce nu s-a mai întâmplat de zece etape. De fapt, Valladolid are doar o victorie în ultimele 19 runde. Echipa pregătită de Sergio vine la San Sebastian după două înfrângeri fără gol marcat, cu Valencia în deplasare și cu Villarreal pe teren propriu. Orellana va lipsi la acest meci, un jucător important care a marcat de șase ori până acum. Valladolid este echipa cu cele mai multe egaluri în Primera DIvision, 16 la număr, iar în deplasare a câștigat doar de două ori în 18 partide. 

Echipe probabile

Real Sociedad Echipă probabilă Real Sociedad
Portar Alex Remiro;
Fundași Zaldua, Elustondo, Sagnan, Monreal;
Mijlocaşi Guridi, Zubimendi, Portu, Januzaj,Silva
Atacanţi Oyarzabal
Valladolid Echipă probabilă Valladolid
Portar Roberto;
Fundași Janko, Bruno, Yamiq, Nacho;
Mijlocaşi Fernandez, Plano, Fede, Mesa, Villa;
Atacanţi Weissman

Statistica meciurilor directe Real Sociedad v Valladolid

În tur, a fost 1-1. În sezonul precedent, Real Sociedad s-a impus cu 1-0 pe teren propriu.

Cote pentru Real Sociedad v Valladolid

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 2,8 pentru un succes al gazdelor la cel puțin două goluri diferență.

Real Sociedad vs Valladolid Pont: Real Sociedad câștigă

Valladolid are nevoie de victorie și va juca pe atac la San Sebastian, ceea ce va oferi oportunități de contraatac gazdelor. Moralul oaspeților este unul scăzut dupăutimele două înfrângeri, iar valoarea lotului destul de scăzută. Real Sociedad este foarte puternică pe teren propriu, unde a câștigat ultimele două meciuri, iar antrenorul Alguacil nu are probleme importante de lot. De aceea, merg pe mâna gazdelor, care au o echipă mai valoroasă și care au nevoie de victorie pentru a prinde Europa League. Cota este bună și am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.66
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici