1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Pontul pentru Real Sociedad - CA Osasuna, în Cupa Spaniei: Ascendent pentru gazde

Pontul pentru Real Sociedad - CA Osasuna, în Cupa Spaniei: Ascendent pentru gazde

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-01-29 01:08:00

Fotbal Spania - Copa del Rey

29 Ianuarie 2020, 22:00

Real Sociedad

Real Sociedad

versus
Osasuna

Osasuna

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Real Sociedad v Osasuna

Acesta este unul dintre cele două jocuri ale optimilor de finală ale actualei ediții a Cupei Spaniei care opune echipe din Primera División. Cele două se reîntâlnesc la aproximativ o lună după e au făcut-o în campionat, cu diferența că atunci s-a întâmplat la Pamplona, unde Sociedad s-a impus într-un festival de goluri, 4-3. Această confruntare are o anume rivalitate, fiind două echipe din orașe apropiate din punct de vedere geografic, în nordul Spaniei, Pamplona fiind despărțită de 84 km de San Sebastián. În prezent, în campionat, după 21 de etape scurse, Real Sociedad ocupă locul 6, iar Osasuna se află pe 10, cele două fiind despărțite de 6 puncte. Real Sociedad a câștigat o singură dată Cupa, tocmai în 1986/87, Osasuna în schimb niciodată, cea mai bună performanță a sa în această competiție fiind accederea în semifinale, în 1987/88. Pontul pentru acest meci eliminatoriu poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Real Sociedad: Forma echipei, știri și statistici

Sociedad a învins confortabil, în ultima etapă, în campionat, 3-0 cu Mallorca, după două înfrângeri consecutive care aduseseră destulă supărare. În cupă, ca să ajungă în „optimi”, a trecut succesiv de Becerril Campos cu 8-0, Ceuta cu 4-0, ambele aceste partide susținându-le în deplasare, și 2-0 acasă cu Espanyol. Așadar, victorii categorice, e drept, în fața unor adversare destul de modeste, dar aceste scoruri arată că echipa bască ar fi interesată de cupă. Trofeu pe care l-a adjudecat o singură dată, demult, în 1986/87. De-atunci a fost mai mereu departe de trofeu, ieșind repede din competiție, excepție făcând ediția 2013/14, când a ajuns în semifinale. În sezonul trecut a atins optimile de finală, unde a fost eliminată de Betis, după două egaluri, 0-0 în deplasare și 2-2 acasă. Din noiembrie încoace, pe teren propriu a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Leganés, 4-1 cu Eibar, 2-2 cu Barcelona, 1-2 cu Villarreal, 2-0 cu Espanyol în cupă și 3-0 cu Mallorca.

Osasuna: Forma echipei, știri și statistici

Osasuna a învins în ultima etapă din Primera, acasă, cu 2-0 pe Levante, însă mai greu decât o arată scorul. Dar cu acest succes, adăugându-se și meciurile din Cupă, a legat o nebănuită serie de 5 partide consecutive fără înfrângere. Ca să ajungă în această fază a Cupei, echipa din Pamplona a trecut consecutiv de Lorca Deportiva cu 3-0, Haro Deportivo cu 2-1 și Recreativo Huelva cu 2-1 după prelungiri, toate aceste partide disputându-le în deplasare. Osasuna nu are o tradiție în această competiție, pe care n-a câștigat-o vreodată, cea mai bună performanță fiind atingerea semifinalelor, în 1987/88. În sezonul trecut a părăsit competiția repede, în turul 2, pierzând acasă cu CF Reus Deportiu. În final, vom trece în revistă rezultatele sale din deplasare, din noiembrie încoace: 0-0 la Getafe, 4-2 la Espanyol, 0-2 la Atlético Madrid, 3-0 la Lorca Deportiva în cupă, 1-1 la Celta, și celelalte jocuri din cupă amintite, de la Haro Deportivo și Recreativo Huelva. O comportare meritorie.

Echipe probabile

Real Sociedad Echipă probabilă Real Sociedad
Portar Álex Remiro
Fundași Zaldúa, Llorente, Le Normand, Aihen Muñoz
Mijlocaşi Zubeldia – Mikel Oyarzabal, Ødegaard, Mikel Merino, Portu
Atacanţi Isak
Osasuna Echipă probabilă Osasuna
Portar Sergio Herrera
Fundași Nacho Vidal, Aridane, David Garcia, Estupiñán
Mijlocaşi Roberto Torres, Brašanac, Moncayola, Rubén Garcia
Atacanţi Ávila, Adrián

Statistica meciurilor directe Real Sociedad v Osasuna

S-au confruntat în Primera de 65 de ori. De 32 de ori a învins Real Sociedad, de 18 Osasuna, în 15 rânduri a fost egal. Ultima oară s-au întersectat în actuala ediție, pe 22.12.2019, când, la Pamplona, Real Sociedad a învins cu 4-3. De altfel, Osasuna n-a mai învins-o pe actuala sa adversară de 7 partide, ultima oară întâmplându-se la Pamplona, 1-0, pe 05.05.2012. În aceste 7 dispute directe care au urmat, Sociedad a câștigat de 4 ori, de alte 3 fiind egal.

Cote pentru Real Sociedad v Osasuna

1,85 este cota pentru ambele înscriu.

Real Sociedad vs Osasuna Pont: Real Sociedad victorie

Există premizele unui meci echilibrat, însă jucându-se în cupă se pune întrebarea cât de interesate sunt aceste grupări de competiția KO. Sociedad nu a glumit până acum, obținând victorii concludente fără să primească gol, în turul precedent mai având parte de o echipă din Primera, Espanyol. Sorții, făcând-o gazda acestui joc, i-au oferit astfel o ușă mai ușor de deschis spre sferturile de finală ale acestei competiții. Un alt avantaj în afara propriului teren este și acela dat de victoria de-acum o lună, chiar la Osasuna acasă, cu un uimitor 4-3. Așadar, are un ascendent moral în fața adversarei sale, venit și dinspre ultimele rezultate directe, echipa din Navarra nu a mai reușit să o învingă de 7 partide, ultima oară întâmplându-se la Pamplona, 1-0, pe 05.05.2012.

Fotbal Spania - Copa del Rey

Real Sociedad victorie

1.55
Real Sociedad vs Osasuna

29 Jan 20, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici