1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Sociedad - Getafe

Real Sociedad - Getafe. Ponturi pariuri fotbal Primera Division. 23.01.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-01-22 17:18:00

Fotbal Spania - Primera Division

23 Ianuarie 2022, 19:30

Real Sociedad

Real Sociedad

versus
Getafe

Getafe

1.70

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Real Sociedad v Getafe

În etapa a 22-a din campionatul Spaniei, Real Sociedad joacă pe teren propriu cu Getafe, iar noi am selecat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Real Sociedad ocupă locul cinci, cu 33 de puncte, în timp ce Getafe este pe 16, cu 21 de puncte. 

Real Sociedad: Forma echipei, știri și statistici

Real Sociedad este în revenire de formă, după trei victorii consecutive, dintre care două în cupă. În ultima etapă de campionat, bascii s-au impus pe teren propriu cu 1-0 împotriva Celtei Vigo, prin golul lui Oyarzabal. A urmat partida de cupă cu Atletico Madrid, tot pe teren propriu, câștigată cu 2-0. Januzaj și Sorloth au fost marcatorii, iar Sociedad va juca în sferturi cu Betis Sevilla, acasă. Real Sociedad este la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, ocupanta locului patru, de aceea victoria este absolut necesară. Elevii lui Imanol Alguacil au avut un program greu pe teren propriu, de aceea au doar o victorie în ultimele cinci partide, cea cu Celta Vigo. Mikel Merino este suspendat, iar în locul său va juca Zubimendi, în timp ce Sorloth îl va înlocui pe Isak, ușor accidentat. Oyarzabal, Silva și Januzaj vor sprijini ofensiva. Carlos Fernandez, Montreal și Barenetxea sunt accidentați. Real Sociedad nu a primit gol în ultimele două partide oficiale și are zece meciuri cu poarta intactă în campionat, doar Sevilla are mai multe. Atacul lasă și el de dorit, cu numai 22 de goluri marcate. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

Getafe este într-o formă excelentă și are doar o înfrângere în ultimele opt etape, cu Sevilla. Elevii lui Quique Sanchez Flores s-au ridicat la patru puncte deasupra zonei retrogradării, grație a trei victorii pe teren propriu, dar în deplasare nu au niciun succes în actuala stagiune. În urmă cu trei zile, Getafe a învins-o pe Granada cu 4-2 pe teren propriu. Enes Unal, Sandro Ramirez, Borja Mayoral și Maksimovic au fost marcatorii. Borja Mayoral a marcat la debut, după ce a fost împrumutat de Roma. Gonzalo Villar a venit și el tot de la Roma pentru a întări echipa. Sunt probleme ofensive pentru această deplasare, deoarece Sandro și Enes Unal sunt suspendați. Borja Mayoral va fi titular alături de Jaime Mata în ofensivă, iar Alena va căuta să-i sprijine. Getafe are patru rezultate de egalitate în ultimele șase deplasări, dar a marcat doar de trei ori în zece partide. 

Echipe probabile

Real Sociedad Echipă probabilă Real Sociedad
Portar Remiro;
Fundași Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz;
Mijlocaşi Januzaj, Guevara, Zubimendi, Oyarzabal; Silva;
Atacanţi Sorloth
Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar Soria;
Fundași Suarez, Dakonam, Mitrovic, Cuenca, Olivera;
Mijlocaşi Alena, Arambarri, Maksimovic;
Atacanţi Mata, Mayoral

Statistica meciurilor directe Real Sociedad v Getafe

În tur, a fost 1-1. În sezonul precedent, Sociedad s-a impus cu 3-0 pe teren propriu, dar în ultimele patru vizite pe Anoeta, Getafe a câștigat de patru ori, cu 2-1. 

Cote pentru Real Sociedad v Getafe

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,52 pentru un PSF 1 și o cotă de 1,5 pentru un meci cu cel puțin două goluri. 

Real Sociedad vs Getafe Pont: Real Sociedad câștigă

Real Sociedad este într-o formă excelentă, iar norvegianul Sorloth va încerca să profite de absența lui Isaak pentru a câștiga încrederea antrenorului. Getafe este fără victorie în deplasare în acest sezon, are doar trei goluri marcate și vine fără principalii atacanți, Sandro și Enes Unal. Sociedad nu a primit gol în ultimele două meciuri jucate acasă, în care a învins adversari grei, ca Celta și Atletico Madrid. Cred că bascii vor continua seria victoriilor, de aceea am ales cota foarte bună oferită de Superbet pariuri.

Fotbal Spania - Primera Division

Real Sociedad câștigă

1.70
Real Sociedad vs Getafe

23 Jan 22, 19:30

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Real Sociedad vs Getafe Pont: Getafe peste 14,5 faulturi comise

Getafe traversează o formă bună, iar Quique Sanchez Flores a reușit să își pună amprenta asupra echipei. Jocul este fragmentat adesea de cei de la Getafe, care au comis 329 de faulturi în cele 21 de meciuri din acest sezon, o medie de peste 15,5 per rundă. În ultimele 3 etape, Getafe a comis 55 de faulturi: 20 cu Sevilla, 20 cu Real Madrid și 15 cu Granada. In turul campionatului, Getafe a comis 16 faulturi in jocul de acasă cu Sociedad. In aceste condiții, recomand depășirea baremului de 14,5 faulturi pentru Getafe, la o cotă bună oferită de Betano. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici