1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Madrid - Mallorca. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 22.09.2021

Real Madrid - Mallorca. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 22.09.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-22 08:07:00

Fotbal Spania - Primera Division

22 Septembrie 2021, 23:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Mallorca

Mallorca

1.77

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Madrid v Mallorca

În etapa a șasea din campionatul Spaniei, Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu pentru partida cu Mallorca, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Real Madrid ocupă locul al doilea, cu 13 puncte, în timp ce Mallorca este pe zece, cu opt puncte.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid va încerca să rămână lider și după această rundă intermediară, mai ales că întâlnește o formație care se va lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa pregătită de Carlo Ancelotti a întors spectaculos rezultatul în partida cu Valencia, datorită unui Vinicius de neoprit. Brazilianul a marcat golul de 1-1 și i-a așezat perfect mingea lui Benzema pentru 2-1 și a ajuns la cinci goluri în cinci etape. Benzema are șase goluri marcate, dar ar putea fi odihnit pentru această partidă. Ancelotti trebuie să gestioneze bine minutele jucătorilor săi, acolo unde se poate. Astfel, Casemiro și Modric vor începe pe bancă, dar Toni Kroos, Carvajal, Bale și Mendy sunt în continuare accidentați. Miguel va reveni în flancul stâng în locul lui Nacho, Camavinga va bifa primul său meci ca titular, iar Isco îl va înlocui pe Modric. Eden Hazard a jucat excelent cu Valencia, i-a lipsit doar golul și ar putea primi o nouă șansă ca titular. Real Madrid a fost condusă la pauză de Celta Vigo în precedenta partidă jucată pe Bernabeu, dar a marcat de patru ori în repriza a doua pentru o victorie spectaculoasă. Madrilenii au 15 goluri marcate și șapte primite, adică o o medie de peste patru goluri în partidele lor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mallorca: Forma echipei, știri și statistici

Mallorca a început bine campionatul și are doar o înfrângere în primele cinci etape. Echipa este una pragmatică, reușind două victorii cu 1-0, în deplasare cu Alaves și acasă cu Espanyol. În ultimele două etape, insularii au pierdut în deplasare cu Bilbao și au smuls un 0-0 pe teren propriu cu Villarreal, o partidă pe care trebuiau să o piardă. Atacul pare să fie o problemă, cu doar trei goluri marcate, dar apărarea, cu trei goluri primite, este în primele cinci. Toate cele cinci partide jucate de Mallorca în acest sezon au fost de sub 2,5 goluri. Dani Gomez, cu un gol și o pasă de gol, este cel mai productiv jucător al Mallorcăi. 

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Miguel, Alaba, Militao, Vazquez
Mijlocaşi Camavinga, Valverde, Isco
Atacanţi Vini, Benzema, Hazard
Mallorca Echipă probabilă Mallorca
Portar Reina
Fundași Costa, Olivan, Valjent, Sastre
Mijlocaşi Baba, Sevilla – Junior, Dani Rodriguez, Kubo –
Atacanţi Mboula

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Mallorca

Real Madrid a câștigat ultimele cinci partide jucate pe teren propriu cu Mallorca. Insularii au câștigat ultima dată în 2009, cu 3-1 pe Santiago Bernabeu. 

Cote pentru Real Madrid v Mallorca

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,6 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 1,75 pentru 1 pauză/ 1 final.

Real Madrid vs Mallorca Pont: Real Madrid câștigă cu h (-1,5)

Jucătorii de atac ai Realului sunt în mare formă, iar concurența face ca prestațiile acestora să creeze panică în orice apărare. Real Madrid va fi o echipă mai dinamică, mai rapidă cu Valverde și Camavinga în linia de mijloc, iar Hazard, Vinicius sau Rodrygo pot fi un coșmar pentru fundașii laterali ai mallorcăi. Insularii nu au marcat în ultimele două etape și nu au un atac care să dea fiori unei defensive șubrede cum este cea a Realului. Cred că Real Madrid se va impune lejer, la cel puțin două goluri diferență, deoarece magia Bernabeului nu poate fi contracarată. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.77
Status: Castigat

Real Madrid vs Mallorca Pont: Real Madrid HA-1

Real Madrid are un sezon bun chiar dacă startul a fost unul ratat din punct de vedere managerial, trupa din Madrid ratând transferul lui Mbappe. Însă Real pe plan sportiv este excelentă, mare favorită la titlu în condițiile în care Barcelona este doar o umbră a echipei din trecut. Real are 13 puncte din 15 posibile și vine după o mare victorie, 2-1 la Valencia, deși până spre final a fost condusă, reușind să revină în extremis. Victoria este una importantă pentru moralul madrilenilor, ei câștigând la limită toate meciurile complicate ale sezonului, impunându-se 1-0 și la Inter. Iar în ultimul meci de acasă au învins 5-2 pe Celta. RCD Mallorca este o echipă de mijlocul clasamentului, meciurile sale până acum fiind destul de închise și lipsite de spectacol. Mallorca vine după un rezultat bun, 0-0 acasă cu Villarreal, însă în ultima deplasare complicată a pierdut clar la Bilbao, 0-2. În plus fiind o nou promovată în general este greu să emită pretenții cu echipele de top. Consider astfel că Real se va impune -1 handicap asiatic (miză returnată în cazul în care Madrid câștigă la fix un gol diferență), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Fotbal Spania - Primera Division

Real Madrid HA-1

1.36
Real Madrid vs Mallorca

22 Sep 21, 23:00

Miza: 1/10
Cota: 1.36
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici