1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Madrid vs Huesca - Ponturi pariuri fotbal Spania, La Liga, 31.10.2020. Revenirea la normal

Real Madrid vs Huesca - Ponturi pariuri fotbal Spania, La Liga, 31.10.2020. Revenirea la normal

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2020-10-31 07:26:00

Fotbal Spania - La Liga

31 Octombrie 2020, 15:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Huesca

Huesca

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Madrid v Huesca

Locul 3 versus locul 18: Real Madrid - Huesca, în etapa a 8-a din La Liga. Al doilea meci consecutiv jucat de campioana Spaniei, pe teren propriu, contra unei nou-promovate. Primul a fost un dezastru: 0-1 cu Cadiz.

Gazdele au 13 puncte din 18 posibile (72,2%), oaspeții doar 5 din 21 (23,8%). Cu o victorie în acest meci, Real Madrid devine lider chiar dacă are un meci mai puțin disputat. Echipa lui Zidane încearcă să șteargă amintirea înfrângerii cu Cadiz, nou-promovata cocoțată pe locul 2. E drept că pentru madrileni a urmat un tonic 3-1 în marele derby cu FC Barcelona, pe "Camp Nou", dar rămâne nevoia reabilitării pe teren propriu.

Huesca n-a cunoscut gustul victoriei în 7 meciuri, e greu de crezut că va reuși așa ceva pe "Bernabeu". Iar seria egalurilor sale (5 din 7) nu poate merge la nesfârșit.

De aceea, pronosticul meu se îndreaptă spre o victorie "în grafic" a lui Real Madrid, posibil chiar la mai mult de un gol. Superbet ne oferă o cotă interesantă pentru plaja asta de pariuri.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Deși a ratat multe meciuri în ultima lună, Real Madrid e la un pas de a deveni lider în La Liga, în timp ce marea sa rivală, FC Barcelona, se află tocmai pe locul 12. Echipa lui Zidane a mers ceas în campionatul spaniol până la înfrângerea neașteptată cu Cadiz, pe care a acoperit-o rapid prin victoria clară de la Barcelona. Î schimb, senzația de neputință a venit dinspre Champions League. Acolo, situația e mult mai complicată, și totul se trage de la prima repriză a meciului cu Șahtior Donețk, de pe "Camp Nou". Zidane nu și-ar fi putut imagina că la pauză va fi 0-3! El a subestimat "legiunea braziliană" a echipei din Donețk (vorba vine, căci Donețk e teritoriu ocupat momentan de ruși, iar echipa antrenată de portughezul Luis Castro joacă pe Stadionul Olimpic din Kiev), iar când s-a trezit era prea târziu. După pauză, Zidane i-a trimis în teren pe Benzema, Vinicius Junior și Toni Kroos, dar tot ce-a mai putut face a fost să reducă scorul de la 0-3 la 2-3.

Situația părea să devină disperată când, la Monchengladbach, madrilenii erau conduși cu 2-0. Și au fost până spre final, când Benzema (87) și Casemiro (90+3) au salvat meciul, scoțând o remiză miraculoasă.

Victoria de la Barcelona și revenirea de la Monchengladbach arată că la Real Madrid există energii pozitive care pot repune echipa pe o traiectorie de gală. Atât în la Liga, cât și în Champions League.

Absenți: Carvajal, Nacho, Odriozola, Odegaard (accidentați).

Ultimele 5 meciuri:

* 2-2 (d) cu Borussia Monchengladbach

* 3-1 (d) cu FC Barcelona

* 2-3 (a) cu Șahtior Donețk

* 0-1 (a) cu Cadiz

* 2-0 (d) cu Levante

Huesca: Forma echipei, știri și statistici

Pentru o nou-promovată (chiar și de pe locul 1 în Segunda Division, înaintea revelației actuale Cadiz), Huesca - echipa unui oraș de 220.000 de locuitori, situat în nord-estul Spaniei, între Catalunya și Țara Bascilor - a reușit o performanță remarcabilă: a pierdut doar două din cele 7 partide jucate de la revenirea în La Liga! Partea proastă e că restul de 5 au fost toate remiză, niciuna victorie, de aceea zestrea în clasament e săracă.

Dintre cele 5 remize, 3 au fost obținute în fața unor echipe cu pretenții, obișnuite cu cupele europene: 1-1 la Villarreal, 1-1 la Valencia, 0-0 acasă cu Atletico Madrid! Sunt rezultate care vorbesc despre excelenta organizare defensivă a trupei antrenate de fostul mare internațional Michel (45 de ani).

Totuși, ultimele două prestații au arătat o prăbușire a acestui sistem defensiv, cu 6 goluri primite: 2-2 cu Valladolid, 1-4 la San Sebastian.

Absenți: Antonio Valera - portarul de rezervă; Mikel Rico, Okazaki, Pedro Lopez (accidentați).

Ultimele 5 meciuri:

* 1-4 (d) cu Real Sociedad

* 2-2 (a) cu Real Valladolid

* 0-0 (d) cu Elche

* 0-0 (a) cu Atletico Madrid

* 1-1 (d) cu Valencia

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Lucas Vazquez, Varane, Sergio Ramos, Marcelo
Mijlocaşi Kroos, Valverde, Modric
Atacanţi Asensio, Benzema, Vinicius
Huesca Echipă probabilă Huesca
Portar Fernandez
Fundași Maffeo, Siovas, Pulido, Galan
Mijlocaşi Ferreiro, Seoane, Borja Garcia, Mosquera, Sandro Ramirez
Atacanţi Mir

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Huesca

Au fost două confruntări directe, în ediția 2018-2019 din La Liga. Real Madrid le-a câștigat pe ambele la limită: 1-0 în deplasare, 3-2 pe teren propriu.

Cote pentru Real Madrid v Huesca

Din oferta de pariuri Superbet, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Victorie Real Madrid / cotă 1,40

* Pauză/final 1/1 / cotă 1,97

Real Madrid vs Huesca Pont: Handicap Asiatic (-1): Real Madrid

Real Madrid are forță ofensivă, iar Huesca o bună organizare defensivă. Până acum, madrilenii au marcat sub norma lor obișnuită, având un golaveraj de 9-4 în 6 meciuri din La Liga. Asta înseamă o medie de 1,8 goluri marcate și 0,8 goluri primite pe meci. În schimb, Huesca (5-10) are o medie de 0,71 goluri marcate și 1,42 primite. În Liga Campionilor, Real Madrid e în aceeași notă din punct de vedere ofensiv: 2,0 goluri pe meci (4 reușite în 2 partide). În schimb, stă mult mai rău la capitolul defensiv: 2,5 goluri pe meci încasate (5 în 2 partide). Zidane știe să strângă rândurile atinci când situația e dificilă. Victoria de la Barcelona (3-1) și revenirea pe finalul meciului de la Monchengladbach (revenirea de la 0-2 la 2-2 după minutul 86!) sunt semnale că totul va reintra în grafic.

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici