1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Madrid - Getafe, Ponturi Pariuri La Liga, 02.07.2020, Madrilenii se pot distanța la 4 puncte de marea rivală

Real Madrid - Getafe, Ponturi Pariuri La Liga, 02.07.2020, Madrilenii se pot distanța la 4 puncte de marea rivală

Guest
Guest

2020-07-01 21:52:00

Fotbal Spania - La Liga

02 Iulie 2020, 23:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Getafe

Getafe

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Real Madrid v Getafe

Venim cu un pont din Spania, de la meciul celor de la Real Madrid cu Getafe, ce închide etapa cu numărul 33 din La Liga, partidă ce va începe de la ora 23 00. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid a evoluat fără greșeală de la reluarea sezonului. Madrilenii au maxim de puncte în meciurile jucate după pauză și se pot distanța decisiv în lupta pentru titlu. Barca a făcut un nou pas greșit aseară, 2-2 cu Atletico Madrid, iar un succes ar duce-o pe Real la 4 puncte de marea rivală. Însă nu va fi un meci floare la ureche contra concitadinei, Getafe fiind și ea o formație care luptă pentru Liga Campionilor.

Sigur, diferența de valoare e una evidentă, la fel ca și forma de moment. Însă Getafe rămâne o formație incomodă, piezând greu și cu Barca, înainte de întreruperea campionatului, chiar pe Camp Nou. Victoria cu Espanyol a fost una mult mai muncită decât se așteptau mulți fani, cu toate că trupa catalană se luptă pentru menținerea în prima ligă. E drept că și ritmul este unul infernal în Spania, cu meciuri din 3 în 3 zile, iar oboseala se simte în rândul jucătorilor. Mai ales că pauza a fost una lungă.

Revine Modric în trupa lui Zidane, care va mai face iar câteva schimbări față de partida cu Espanyol. La fel și Mendy, care a fost și el suspendat în partida cu Espanyol și e de așteptat să înceapă titular. Nu a fost convocat în schimb Eden Hazard, dar nu e vorba de o accidentare, ci pur și simplu Zidane nu vrea să îl forțeze mai mult decât e cazul, mai ales că belgianul vine după o accidentare mai serioasă. Rămâne indisponibil Nacho. Mă aștept la un nouă prestație solidă din partea trupei madrilene și implicit la o victorie care să o ducă pe Real la 4 puncte distanță de marea rivală!

Getafe: Forma echipei, știri și statistici

Getafe a reușit în cele din urmă să câștige primul meci de la reluarea sezonului. Madrilenii s-au impus în fața celor de la Real Sociedad, o formație total ieșită din formă de la reluarea campionatului. Prea puțin contează asta, victoria fiind extrem de importantă pentru trupa lui Pepe Bordalas, care luptă pentru locul 4, ultimul ce duce în grupele ligii. Distanța nu e una foarte mare, doar că principala adversară, Sevilla, e o echipă foarte solidă. Mai e și Atletico Madrid prin apropiere, dar la cum a evoluat trupa lui Simeone de la reluare, e greu de crezu că va mai ceda ultimul loc de pe podium.

Getafe are o singură victorie, dar și un singur eșec de la reluare. În schimb, elevii lui Bordalas au bifat 3 remize, contra unor adversare relativ modeste. Iar punctele pierdute s-ar putea dovedi a fi decisive în lupta pentru locul 4. Apărarea s-a mișcat bine, care a încasat doar 5 goluri în meciurile jucate după pauză, arătând încă o dată că nu întâmplător trupa din Madrid a ajuns în top 5. 

Manojlovic și Cabaco vor lipsi, fiind accidetanți. Nu vor fi foarte multe schimbări în primul 11, însă partida se anunță extrem de grea. Realul e foarte motivată și va pune tunurile asupra porții apărare de David Soria încă din primul minut. Totuși cred că Getafe va ieși cu fruntea sus și nu se va preda deloc ușor în fața concitadinei.

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Varane, Ramos, Mendy
Mijlocaşi Modric, Casemiro, Kroos
Atacanţi Vinicius, Benzema, Bale
Getafe Echipă probabilă Getafe
Portar Soria
Fundași Suarez, Etxeita, Dakonam, Olivera
Mijlocaşi Nyom, Arambarri, Maksimovic, Cucurella
Atacanţi Mata, Jorge Molina

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Getafe

În ultimele 5 meciuri directe, Real s-a impus de 4 ori, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. În ultimul meci direct, cel din tur, Real s-a impus fără emoții, scor 3-0!

Cote pentru Real Madrid v Getafe

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 1,5 goluri marcate de trupa lui Zidane, la o cotă de 1,57

Real Madrid vs Getafe Pont: Victorie Real Madrid

Real Madrid poate face un pas important spre cucerirea unui nou titlu. Cu o victorie, trupa lui Zidane se poate distanța la 4 lungimi de Barcelona și chiar dacă lupta nu e încheiată, avansul e unul mai mult decât mulțumitor. În lipsa lui Hazard, Zidane îi va da șansa lui Bale să arate că încă poate fi o piesă importantă pentru Real, la fel precum Benzema, care e cel mai în formă jucător al galacticilor. Getafe va încerca să stea cât mai bine la cutie și să lovească pe contre. Totuși diferența de valoare e una considerabilă, la fel ca și forma sportivă și drept urmare am să merg cu mare încredere pe succesul simplu al Realului, la o cotă ok, zic eu, oferită de către cei de la Betano.

Fotbal Spania - La Liga

Victorie Real Madrid

1.44
Real Madrid vs Getafe

02 Jul 20, 23:00

Miza: 10/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Real Madrid vs Getafe Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Real Madrid este acum la mâna ei să câștige La Liga, nu mai depinde de nimeni. O victorie o duce la 4 puncte distanță de Barcelona, așa că băieții lui Zidane nu ar trebui să își facă siesta, ci să se concentreze să celebreze la final de campionat fiesta titlului. Getafe, chiar dacă luptă pentru loc de Champions League, nu pare capabilă să reziste în fața celor de la Real care au măturat totul în cale de la reluarea campionatului și par de neoprit.

Miza: 5/10
Cota: 6.75
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici