1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Madrid - Celta Vigo. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 12.09.2021. Galacticii revin pe Bernabeu.

Real Madrid - Celta Vigo. Ponturi pariuri fotbal Campionatul Spaniei. 12.09.2021. Galacticii revin pe Bernabeu.

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-12 10:25:00

Fotbal Spania - Primera Division

12 Septembrie 2021, 22:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Celta Vigo

Celta Vigo

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Madrid v Celta Vigo

În etapa a patra din campionatul Spaniei, Real Madrid joacă pe teren propriu cu Celta Vigo, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Real Madrid ocupă primul locu, cu șapte puncte, în timp ce Celta este pe 18, cu un singur punct.

Meciul se va juca pe Santiago Bernabeu, unde Real Madrid nu a mai evoluat din 2020.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu pentru partida cu Celta Vigo, acolo unde nu a mai jucat de la un meci cu Barcelona, câștigat cu 2-0 în primăvara lui 2020. S-au investit peste 500 de milioane de euro în renovarea arenei, care poate primi spectatori, dar mai sunt lucruri de pus la punct. Va fi primul meci pe teren propriu al lui Real Madrid, care a găsit înțelegere să joace primele trei etape în deplasare. Galacticii au reușit să se impună în ultima etapă pe terenul lui Betis Sevilla datorită unui gol marcat de Carvajal din centrarea lui Benzema. A fost primul meci fără gol primit, iar Real Madrid este pe primul loc datorită golaverajului. Toni Kroos, Mendy și Ceballos sunt indisponibili pentru această partidă. Noua achiziție, Camavinga, ar putea debuta la această partidă, într-o linie de mijloc cu Modric și Casemiro. În atac, Eden Hazard și Vinicius se luptă pentru un loc de titular, alături de Benzema și Bale. Ancelotti trebuie să se gândească și la meciul cu Inter din Liga Campionillor de săptămâna viitoareși va analiza atent starea fizică a jucătorilor săi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Celta Vigo: Forma echipei, știri și statistici

Început greoi de campionat pentru Celta Vigo, care a luat doar un punct în primele trei etape, după un 0-0 în deplasare cu Osasuna. E adevărat, pe teren propriu a jucat cu campioana Atletico Madrid și cu Bilbao, două echipe greu de învins. Jocul ofensiv pare să sufere, nu mai este la fel de efervescent ca în sezonul precedent, deși antrenorul Coudet a rămas fidel jocului cu doi atacanți. Iago Aspas și Santi Mina vor începe și partida de pe Bernabeu, sprijiniți de Denis SUarez, Brais Mendez  și Nolito. CElta are cinci jucători foarte buni de atac, care ar putea pune mari probleme apărării Realului. Nu sunt probleme de lot, în afara lui Vasquez, care are o fractură de mandibulă. Celta a terminat pe locul opt în sezonul precedent și speră să aibă parte de un restart la partida cu Real MAdrid

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois;
Fundași Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo;
Mijlocaşi Camavinga, Casemiro, Modric;
Atacanţi Bale, Benzema, Vinicius
Celta Vigo Echipă probabilă Celta Vigo
Portar Dituro;
Fundași Mallo, Araujo, Murillo, Galan;
Mijlocaşi Tapia; Mendez, Suarez, Nolito;
Atacanţi Mina, Aspas

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Celta Vigo

În ultimele zece meciuri directe, Real Madrid a câștigat șapte, iar trei s-au încheiat la egalitate. În sezonul precedent, Real Madrid s-a impus cu 2-0 pe teren propriu și cu 3-1 în deplasare.

Cote pentru Real Madrid v Celta Vigo

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,4 pentru o victorie a Realului și o cotă de 2,4 pentru un meci cu cel puțin patru goluri.

Real Madrid vs Celta Vigo Pont: Peste 2,5 goluri

Se anunță spectacol pe Bernabeu, unde Real Madrid va căuta să le ofere suporterilor o victorie convingătoare la revenirea pe splendida arenă. Celta este o echipă cu potențial ofensiv, iar în 14 din ultimele 16 partide s-au marcat peste două goluri. În 12 din ultimele 14 au marcat ambele echipe, așadar avem și antecedente statistice. Merg pe o partidă cu cel puțin trei goluri, deoarece atmosfera va fi una specială, iar galicienii nu formează o echipă care să se pună pe două linii. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Fotbal Spania - Primera Division

Peste 2,5 goluri

1.55
Real Madrid vs Celta Vigo

12 Sep 21, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici