1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Madrid vs.Betis Sevilla

Real Madrid vs. Betis Sevilla Ponturi pariuri. La Liga. 20.05.2022. Madrilenii, meci de gală înaintea marii finale cu Liverpool

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-05-18 16:21:48

Fotbal Spania - La Liga

20 Mai 2022, 22:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Betis Sevilla

Betis Sevilla

1.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Real Madrid v Betis Sevilla

Campioni de multă vreme, cu un avans astronomic în fruntea clasamentului (85 de puncte, 12 mai mult decât Barcelona), cei de la Real folosesc aceste ultime meciuri de campionat ca antrenamente pentru marea finală a Champions League de la Paris, de săptămâna viitoare, când vor da piept cu Liverpool. Tocmai de aceea meciul a fost devansat cu 48 de ore, pentru vineri seara, (grosul etapei, partidele cu consecințe în clasament au loc duminică seara), pentru a da Realului două zile în plus în vederea pregătirii finalei. Betis, locul 5 cu 64 de puncte, este sigură pe participarea ei în viitoarea ediție a Europa League nu doar grație poziției din clasament, ci și prin prisma faptului că a câștigat deja Copa del Rey, recte Cupa Spaniei. Am ales un pariu pentru acest meci.

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Așadar, totul pentru finala de la Paris! Dar trebuie disputat (și câștigat!) și meciul cu Betis, mai ales pentru că este ultimul, încununarea întregului an.

Dacă în ultima rundă, la Cadiz (1-1), Ancelotti a folosit mai mulți ”rezerviști” (Lunin, Mariano Diaz, Vallejo) , de această dată, fiind ultimul meci, probabil că vor intra titularii, ca să primească ovațiile publicului.

Poate că alături de ei va apărea și Marcelo, unul dintre marii favoriți ai publicului, mai ales că F. Mendy este ușor accidentat (ca și Alaba).

Se va juca pentru public, dar probabil că și pentru evitarea accidentărilor, nefiind exclus ca ”greii” Benzema, Modric sau Casemiro, care au totuși o vârstă, să iasă pe parcurs.

Indisponibili: Alaba, F. Mendy (accidentați).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Sezon împlinit pentru Betis și pentru legendarul Manuel Pellegrini, ajuns la 69 de ani, vârstă care însă nu-l  împiedică pe chilian să activeze la cel mai înalt nivel.

Loc de Europa League în campionat și, probabil, că dacă nu se pierdea dramatic recentul meci cu Barcelona, 1-2, gol în minutul 90+4, erau chiar șanse pentru Champions League.

Dar cucerirea Cupei și cele peste 60 de goluri înscrise definesc drept bun sezonul ”verzilor”, ultimul lor meci, 2-0 acasă cu Getafe, ”dublă” Juanmi, dovedind că încă nu s-au relaxat.

Pe Bernabeu vor veni pentru a face un meci cât mai bun și nu este exclus ca veteranul și legenda lor, Joaquin, 41 de ani în curând, în iulie, cel mai vârstnic jucător din La Liga, să aibă parte de câteva zeci de minute.

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași D. Carvajal, E. Militao, Nacho, Marcelo
Mijlocaşi Valverde, Casemiro, Modric
Atacanţi Asensio, Benzema, Vinicius
Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Rui Silva
Fundași Bellerin, Pezzella, E. Gonzalez, A. Moreno
Mijlocaşi G. Rodriguez, Sergio Canales, W. Carvalho
Atacanţi Juanmi, N. Fekir, Borja Iglesias

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Betis Sevilla

Cele două combatante de astăzi s-au întâlnit de 51 de ori în campionat, madrilenii deținând avantaj, cu 26 de succese, față de doar 10 ale andaluzilor. Logic, 15 remize. În tur,  pe 24 august, în Andaluzia, Real s-a impus, cu 1-0 (gol Carvajal). La fel de adevărat e și că Betis a izbutit o remiză albă la ultima ei deplasare pe Bernabeu, la 24 aprilie anul trecut.

Cote pentru Real Madrid v Betis Sevilla

Putem risca și un Real Madrid HA-1 @2,20 sau peste 3 goluri asiatic @1,75, ambele cote din oferta Betano pariuri sportive.

Real Madrid vs Betis Sevilla Pont: Real Madrid victorie

În alte condiții acest meci ar fi trebuit privit cu circumspecție, pentru că Betis e o echipă bună, ofensivă, un adversar care poate pune probleme. Dar acum contextul e special. E ultimul meci, Realul va primi aplauze pentru titlu și pentru calificarea în finala Champions League de aceea e de așteptat să facă totul pentru a câștiga. Poate s-o facă, are tonus de competiție, și-l antrenează în vederea finalei de la Paris, spre deosebire de Betis, care imediat după acest meci va intra în vacanță. De aceea e de așteptat că Realul va forța victoria, cota bună din dreptul ei îndemnându-ne s-o anticipăm. Mai e încă o miză, păstrarea distanței de 12 de puncte față de Barcelona (catalanii joacă acasă cu Villareal), cea mai mare de două decenii încoace.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici