1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Madrid vs. Atletico Madrid

Real Madrid vs. Atletico Madrid. Ponturi pariuri Spania Copa del Rey, 26.01.2023, O fostă (dublă) finală de Champions League, pe post de sfert de finală în Copa del Rey

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2023-01-24 22:21:00

Fotbal Spania - Copa del Rey

26 Ianuarie 2023, 22:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Atletico Madrid

Atletico Madrid

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Real Madrid v Atletico Madrid

Derby-ul sferturilor de finală din Cupă înseamnă un meci de mari orgolii, o rivalitate tradițională, o confruntare istorică. Are o oarecare importanță și poziția în clasament a preopinentelor (Real loc 2, 41 de puncte, ”Atleti” loc 4, 31 de puncte), dar dincolo de cifre, în ecuație intervin orgoliile. Contează foarte mult și forma de moment, dar și faptul că se va juca pe Bernabeu, unde se anunță peste 70 de mii de oameni. La final de analiză, ca de obicei, am ales un pariu.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Pentru Real începutul de an a fost extrem de greu, cu rezultate neplăcute, totul culminând cu eșecul din Supercupă, din Arabia Saudită, 1-3 cu Barcelona.

Apoi, după revenirea în țară, Realul era condusă (în turul anterior al Cupei) cu 2-0 pe terenul lui Villarreal, acolo unde cedase și în campionat (1-2) la început de ianuarie.

Atunci, pe Estadio de la Ceramica, a intervenit parcă un declic, Realul a întors meciul, a câștigat cu 3-2, după care a venit și victoria cu 2-0 de la Bilbao (altă deplasare extrem de grea). Conturată pe final, dar nu mai contează.

Așadar, Realul este cumva pe linia de plutire, iar la orizont este ”dubla” cu Liverpool din februarie, din Champions League.

Până atunci este meciul acesta, apoi duminică încă unul foarte greu, cu Real Sociedad, iar la început de februarie este programată deplasarea în Maroc pentru Campionatul Mondial al Cluburilor.

Carvajal, L. Vazquez, Alaba și Tchouameni sunt accidentați, Valverde nu se prea regăsește, noroc cu forma bună a lui Dani Ceballos, care l-a impus în ultima vreme ca titular neașteptat.

 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Atletico a bătut-o clar în campionat pe Valladolid cu 3-0, l-a adus de la Barcelona și l-a și debutat pe Memphis Depay, care probabil că va juca acum în locul lui Alvaro Morata.

Susendarea lui Savic a făcut din mijlocașul Axel Witsel un stoper neașteptat, aceasta fiind varianta agreată de Cholo. Dar cu fundașii ”păziți” de trei mijlocași de închidere, Koke, De Paul și Kondognbia.

Totuși, mecanismul tactic al lui Simeone nu mai pare atât de inexpugnabil. Nu neapărat pentru că nu s-ar mai da importanța cuvenită fazei defensive, ci fiindcă se vorbește tot mai mult despre plecarea lui Cholo după 11 ani pe banca lui Atleti, veste menită să provoace o oarecare derută.

 

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Nacho, E. Militao, Rudiger, F. Mendy
Mijlocaşi Modric, Kroos, D. Ceballos
Atacanţi F. Valverde, Benzema, Vinicius
Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak
Fundași Molina, Witsel, Hermoso, Reinildo
Mijlocaşi Llorente, Kondogbia, Koke, De Paul, Griezmann
Atacanţi Memphis Depay

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Atletico Madrid

Istoric bogat, cu clară superioritate a Realului. Din ultimele 73 de meciuri directe, Realul a câștigat 40, a remizat în 20 și a pierdut de 13 ori. Ultima confruntare pe Bernabeu a avut loc acum mai bine de un an, pe 12 decembrie 2021 și a fost câștigată de Real cu 2-1 (goluri Benzema și Asensio). Cea mai recentă dispută directă, în 18 septembrie trecut, 2-1 pentru Real pe ”Wanda Metropolitano”.

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Real Madrid v Atletico Madrid

Sub 2,5 goluri asiatic @1,93 și sub 3 goluri asiatic @1,52 sunt alte variante din oferta Betano pariuri sportive pe care le propun.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Real Madrid vs Atletico Madrid Pont: Real Madrid se califică

Greu de dat un pronostic într-un astfel de meci, unde echilibrul pare ideea de bază. Totuși, parcă Realul este favorit (mult mai strâns decât arată cotele bookmakerilor), măcar și pentru faptul că se joacă pe Bernabeu. Este riscant să spunem că dacă se va califica, Realul o va face strict în timpul regulamentar. Nici că se vor marca goluri puține nu e așa de sigur (un ”sub 2,5” are cotă de 1,88, dar la nivelul acesta se pot da oricând 3 goluri). Așa că accesăm acest 1,42 de la Betano Pariuri Sportive pentru calificarea pur și simplu a Realului. Cota nu este mare, dar celelalte par extrem de nesigure.

Miza: 9/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici