1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Pont Real Madrid CF - C Atlético Madrid, finala Supercupei Spaniei: Finală spaniolă pe iarbă saudită

Pont Real Madrid CF - C Atlético Madrid, finala Supercupei Spaniei: Finală spaniolă pe iarbă saudită

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-01-12 01:43:00

Supercupa Spaniei

12 Ianuarie 2020, 20:00

Real Madrid

Real Madrid

versus
Atletico Madrid

Atletico Madrid

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Real Madrid v Atletico Madrid

Supercupa Spaniei are un nou model de disputare, absolut nou. L-aș numi revoluționar dacă aș avea convingerea că acesta ar prinde și prin alte părți, dar mă îndoiesc, deoarece nu face decât să încarce programul competițional care și așa este destul de stufos aproape pretutindeni. Reamintesc că în loc de cele două echipe laureate ale unei ediții, de la care s-a pornit ideea unui asemenea trofeu care era decernat câștigătoarei meciului lor direct, în Spania au fost acum angrenate primele patru clasate din sezonul trecut. Sistemul este unul eliminatoriu, cu semifinale, iar câștigătoarele își dispută finala. În această situație se regăsesc acum madrilenele Real și Atlético. Ca să ajungă aici, ambele au trecut după 90 de minute de Valencia, respectiv Barcelona. Altă noutate este și faptul că această competiție este găzduită de o țară străină, în cazul de față Arabia Saudită, mai exact de al doilea său oraș ca mărime și importanță, Jeddah. Arbitru va fi José Maria Sánchez Martinez. Pontul finalei se află la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Data de 19.10.2019 este cea în care Real Madrid CF a suferit ultima înfrângere într-un meci oficial. Un eșec surprinzător, în campionat, pe terenul noii promovate Mallorca, 0-1.De-atunci au urmat 15 partide, în cele două competiții oficiale la care a luat parte, campionat și Liga Campionilor, plus semifinala Supercupei, în care cei din Chamartin nu au mai pierdut. Au avut 10 victorii și 5 egaluri. Voi aminti doar rezultatele sale din luna decembrie încoace: 2-0 cu Espanyol (a), 3-1 cu Brugge (d), 1-1 cu Valencia (d), 0-0 cu Barcelona (d), 0-0 cu Athletic Bilbao (a), 3-0 cu Getafe (d), 3-1 cu Valencia (n). Nu sunt prezenți în Arabia Saudită: Benzema, Bale, Hazard și Marco Asensio.

Atletico Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Luna noiembrie a anului trecut a fost una dintre cele mai slabe din ultima vreme pentru Atlético Madrid, având o singură victorie, și 3 înfrângeri, dacă lipim și 1 decembrie, data la care s-a consemnat ultima înfrângere pentru „los colchoneros”, 0-1 acasă cu FC Barcelona. Au urmat apoi un egal, 0-0 la Villarreal, și 5 victorii consecutive: 2-0 cu Lokomotiv Moscova (a) și cu Osasuna (a), 2-1 cu Betis (d) și cu Levante (a) și revanșa cu FC Barcelona de-acum câteva zile de la Jeddah, 3-2, rezultat care a adus-o în această finală. Simeone a văzut că tactica sa eminamente defensivă era una păguboasă, motiv pentru care a mai desfăcut puțin menghina, întorcându-și privirea mai insistent spre ofensivă, cu atât mai mult cu cât are destui jucători cu care să o creeze. Nu sunt prezenți în Arabia Saudită Lemar și Diego Costa.

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, F. Mendy
Mijlocaşi Valverde, Casemiro, Kroos
Atacanţi Modrić, Jović, Isco
Atletico Madrid Echipă probabilă Atletico Madrid
Portar Oblak
Fundași Trippier, Savić, Felipe, Renan Lodi
Mijlocaşi Correa, Herrera, Partey, Saúl
Atacanţi Álvaro Morata, João Félix

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Atletico Madrid

În cazul acestui meci nu trebuie luat în considerare întregul bilanț dintre cele două, ci doar ultimele recente întâlniri directe. Istoria nu ajută la absolut nimic în această situație. Așadar: A – R 0-0 (camp), A – R 1-3 (camp), A – R 1-3 (camp), R – A 0-0 (camp), A – R 2-4 (supercupa Europei), R – A 1-1 (camp), A – R 0-0 (camp), A – R 2-1 (Liga Campionilor), R – A 3-0 (Liga Campionilor), R – A 1-1 (camp). Așadar, ultimele 10 rezultate directe, începând din 2017 până în prezent. Se poate observa, 4 victorii pentru Real, 1 pentru Atlético, de 5 ori fiind egal.

Cote pentru Real Madrid v Atletico Madrid

1,45 este cota pentru over 0,5 în prima repriză.

Real Madrid vs Atletico Madrid Pont: Ambele marchează

Acest meci are un caracter mai aparte decât obișnuitele dueluri inter-madrilene din campionat sau din cupele europene. Faptul că se dispută în Arabia Saudită îi dă acestei finale și o mică tentă de meci demonstrativ, chiar dacă se joacă cu trofeul pe masă. Adică nu va mai fi acea strictețe de 100%, jucătorii dorind să joace și pentru publicul care i-a primit cu entuziasm și simpatie, așa cum s-a putut constata văzând asistențele mari de la cele două semifinale. La ambele s-au putut remarca cele afirmate mai înainte, cu echipe mai puțin strânse, care au arătat mai mare chef de fotbal decât de tactică. De altfel, acest lucru s-a tradus și prin faptul că toate cele 4 competitoare au izbutit să marcheze. Au fost în total 9 goluri. Având în vedere toate acestea, e de așteptat ca și finala să rămână în aceeași notă. Haina tacticizării urmează a fi reîmbrăcată la întoarcerea în Spania.

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Real Madrid vs Atletico Madrid Pont: Peste 2 goluri asiatic

Ne așteaptă un super meci între 2 echipe cu o formă grozavă. Real Madrid pornește cu prima șansă în această confruntare. Nu a mai pierdut un meci din octombrie 2019 și a înscris în 80% dintre aceste partide. Atletico a reușit o mare surpriză eliminând-o din cursă pe Barcelona. Are 5 victorii consecutive în spate și în fiecare dintre acestea am văzut de la 2 goluri în sus. Aleg pariul over 2 asiatic în meci, cota 1.55 de la Unibet.

Miza: 9/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici