1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Real Madrid vs. Athletic Bilbao

Real Madrid vs. Athletic Bilbao. Ponturi pariuri Spania La Liga, 04.06.2023. Madrilenii închid stagiunea în fața unei aspirante la Europa

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2023-06-02 09:39:00

Ponturi Fotbal Spania La Liga

04 Iunie 2023, 19:30

Real Madrid

Real Madrid

versus
Athletic Bilbao

Athletic Bilbao

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Madrid v Athletic Bilbao

Pe Bernabeu, pentru Real cortina cade așa și așa. Un sezon nu prea grozav, cu Liga Campionilor părăsită în semifinale, cu titlul pierdut mai demult și doar cu Cupa Spaniei în vitrină.

Înaintea ultimei runde Realul ocupă poziția secundă în clasament, cu 77 de puncte, în timp ce Bilbao vine în Capitală de pe locul 8, cu 50 de puncte.

Fiind meciul de adio pentru sezonul 2022-23, toată lumea vrea să lase o cât mai bună impresie de final, dar punctele au și ele importanța lor.

Madrilenii le vor pentru a-și securiza poziția secundă, bascii pentru a prinde in extremis un loc în viitoarea ediție a Conference League.

Oota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

După eșecul dureros cu Manchester City, acel 0-4, Realul a părut oarecum lipsit de chef în meciurile care au urmat.

Senzația de sezon încheiat deja a fost amplificată de zvonurile diverselor transferuri, ultimul vizându-l chiar pe Benzema.

Atmosfera a avut de suferit și din cauza problemelor cu Vinicius (rasism, cartonaș roșu, apoi anularea cartonașului).

Cu toate acestea, Realul trebuie să facă eforturi pentru a câștiga acest meci, fiindcă Atletico Madrid (care joacă la Villarreal) are doar 1 punct mai puțin și vizează și ea poziția secundă.

Cum nici despre Ancelotti nu se știe clar dacă va continua sau va pleca, este de așteptat ca și antrenorul să-și dorească să încheie sezonul cu o victorie.

Absenți vor fi Asensio și Diaz, accidentați.

Benzema a suferit o tăietură la picior în meciul cu Vallecano, a lipsit cu Sevilla, dar credem că va fi recuperat, așa că îl trecem în primul 11.

 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Athletic Bilbao: Forma echipei, știri și statistici

Bascii au vărsat donița plină în runda trecută, când au fost învinși aproape neverosimil acasă (1-0) de către Elche, ”lanterna” absolută a clasamentului, echipă retrogradată matematic de mai bine de o lună.

Eșecul nu le-a căzut bine fanilor, era ultima reprezentație acasă a lui Athletic, dar a încurcat și lucrurile în clasament.

Bilbao, dacă o bătea pe Elche, își depunea o serioasă candidatură pentru un loc în viitoarea ediție a Conference League.

Așa, pierzând acel meci, echipa pregătită de experimentatul Ernesto Valverde va avea de tras pe Bernabeu pentru acel loc 7, care duce în Europa, dar bascii nu depind doar de ei, ci și de rezultatele contracandidatelor Girona, Osasuna, Sevilla și Rayo Vallecano.

Față de meciul cu Elche se anunță întregirea perechii ofensive de frați Williams, mezinul Nico putând juca de la început alături de Inaki. S-ar întări astfel atacul, compartimentul care a suferit cel mai mult în partida cu Elche.

Antrenorul bascilor are infirmeria destul de plină, Alvarez, Garcia, Herrera, Martinez și Morcillo fiind accidentați.

 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași L. Vazquez, E. Militao, Alaba, Camavinga
Mijlocaşi Kroos, Tchouameni, Modric
Atacanţi Valverde, Benzema, Rodrygo
Athletic Bilbao Echipă probabilă Athletic Bilbao
Portar Unai Simon
Fundași De Marcos, Dani Vivian, Paredes, Yuri
Mijlocaşi O. Sancet, Unai Vencedor, Iker Muniain
Atacanţi Inaki Williams, Guruzeta, Nico Williams

Statistica meciurilor directe Real Madrid v Athletic Bilbao

Istorie bogată, cu 64 de confruntări directe. Palmaresul e dominat de madrileni, cu 41 de succese, 10 remize și 13 înfrângeri. În tur, la Bilbao, Realul s-a impus cu 2-0, iar în ultima dispută de pe Bernabeu, în decembrie 221, a învins tot Real, cu 1-0.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Real Madrid v Athletic Bilbao

Merită încercată o cotă mai riscantă, de peste 3,5 goluri @2,60 sau, pentru cei mai puțin curajoși, peste 2,5 goluri @1,65, ambele preluate din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Real Madrid vs Athletic Bilbao Pont: GG - Ambele marchează

Bookmakerii au dat o cotă ciudată Realului, peste 2, ceea ce nu se prea întâmplă în La Liga atunci când ”albii” joacă acasă. Poate că nici bookmakerii nu sunt siguri de victoria Madridului, fiind obișnuiți cu fluctuațiile ”albilor”, mai ales atunci când aceștia, pe final de sezon, își cam pierd motivația. Așadar Realul e favorită, dar nu atât de mare încât să mizăm orbește pe succesul ei. Iar celelalte variante, x sau 2, par de-a dreptul fanteziste. Ar rămâne atunci numărul de goluri. Cum Madridul are cel mai bun atac din La Liga, cu 74 de goluri înscrise, iar Bilbao a marcat și ea 46, ar trebui să avem în vedere un meci deschis, fiecare echipă putându-și atinge obiectivul doar dacă marchează. Atacanți buni are și Realul, dar și basci se bazează pe frații Williams. Pentru ”ambele marchează”, Superbet Pariuri Sportive oferă o cotă de 1,60, care ar trebui încercată.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici