1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Rayo Vallecano vs Villarreal

AD Rayo Vallecano – Villarreal CF. Ponturi pariuri Spania La Liga, 28.05.2023. Villarreal mai speră

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-05-27 04:32:00

Fotbal Spania - La Liga

28 Mai 2023, 20:00

Rayo Vallecano

Rayo Vallecano

versus
Villarreal

Villarreal

1.70

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Rayo Vallecano v Villarreal

Dacă AD Rayo Vallecano nu mai are nicio emoție, nici pentru mai sus, nici pentru mai jos, Villarreal mai speră la locul 4, cel care duce în grupele Ligii Campionilor. Echipa madrilenă este pe locul 12 cu 46 de puncte, la 8 puncte distanță de primul loc retrogradant, deci matematic și-a asigurat continuitatea în La Liga. Villarreal CF este pe locul 5, cu 63 de puncte, cinci mai puține decât Sociedad, echipa de deasupra ei, trăgând o nădejde ce pare deșartă, ca echipa bască să piardă ambele meciuri pe care le mai are de jucat, iar ea să și le câștige pe ale ei. Pontul acestui meci se găsește la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Rayo Vallecano: Forma echipei, știri și statistici

În ediția trecută, când era nou-promovată, AD Rayo Vallecano s-a clasat la final pe locul 12, după o prestație constant bună, s-a ținut tot timpul departe de zona retrogradării. Și în sezonul de față a repetat același scenariu, la zi situându-se chiar pe locul 12. S-a găsit la un moment dat și în prima parte a clasamentului, optimiștii crezând că va ataca locurile europene. Neobișnuită însă cu o asemenea postură, nu s-a putut menține acolo, dar suporterii din Vallecas nu sunt foarte supărați, cei mai mulți cunoscând limitele favoritei lor.

Rezultatele sale din anul 2023, în ordine cronologică: 1-2 (a) cu Betis, 1-0 (d) cu Valladolid, 0-2 (a) cu Sociedad, 1-0 (d) cu Villarreal, 2-0 (a) cu Almeria, 1-1 (d) cu Getafe, 1-1 (a) cu Sevilla, 0-1 (d) cu Cádiz, 0-0 (a) cu Athletic Bilbao, 0-3 (d) cu Celta, 2-2 (a) cu Girona, 1-1 (d) cu Valencia, 1-2 (a) cu Atlético Madrid, 2-1 (a) cu Osasuna, 1-2 (d) cu Sociedad, 2-1 (a) cu Barcelona, 0-4 cu Elche, 2-1 (a) cu Valladolid, 1-3 (d) cu Betis, 1-2 (a) cu Espanyol și 1-2 (d) cu Real Madrid. Așadar, trei înfrângeri la zi. Nu poate trece neobservat caldul de lângă rece, adică a învins viitoarea campioană, pentru ca imediat să piardă la scor în fața „lanternei”, cea care nu prea bătuse pe nimeni. Pare că la victoria cu Barcelona, echipa din Vallecas a dat tot, mai rămânându-i apoi puține resurse. Remarcăm însă că a marcat în mai toate partidele, indiferent de rezutat.

Antrenorul Andoni Iraola nu are probleme de efectiv, revenind și M. Suárez, după etapa de suspendare.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Villarreal: Forma echipei, știri și statistici

Villarreal CF a avut și perioadele cu rezultate mai puțin dorite (de exemplu fiind una dintre puținele învinse de „lanterna” Elche, dar totodată printre puținele care au câștigat pe „Santiago Bernabéu”). Din cauza acestora, se află acum la o distanță de cinci puncte de Sociedad, cea de pe locul 4, care duce în viitoarea ediție a fazei grupelor Ligii Campionilor. Se apropiase la un moment dat bine de locul 4, dar din nefericire pentru „Submarinul galben” și suporterii săi, în etapa a 29-a a pierdut neașteptat pe teren propriu cu Valladolid, pentru ca apoi imediat în a 30-a să cedeze în prelungiri la Sevilla. Aceste înfrângeri au coincis cu rezultate mai bune ale lui Sociedad, care atunci s-a detașat pare-se decisiv. A izbutit apoi o serie de 6 meciuri consecutive cu 5 victorii și un egal, dar distanța ce o separă de echipa bască este tot de cinci puncte.

Rezultatele sale din campionatul intern din 2023: 2-1 (a) cu Real Madrid, 1-1 (d) cu Celta, 1-0 (a) cu Girona, 0-1 (a) cu Rayo Vallecano, 1-3 (d) cu Elche, 0-1 (a) cu Barcelona, 2-4 (d) cu Mallorca, 2-1 (a) cu Getafe, 2-0 (d) cu Almeria, 1-1 (a) cu Betis, 3-0 (d) cu Osasuna, 2-0 (a) cu Real Sociedad, 3-2 (d) cu Real Madrid, 1-2 (a) cu Valladolid, 1-2 (d) cu Sevilla, 4-2 (a) cu Espanyol, 3-1 (a) cu Celta, 1-1 (d) cu Valencia, 5-1 (a) cu Athletic Bilbao, 2-1 (d) cu Girona și 2-0 (a) cu Cádiz.

Tehnicianul Quique Setién nu va putea conta mai departe pe Coquelin de multă vreme indisponibili, iar Albiol și José Luis Morales sunt incerți.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Rayo Vallecano Echipă probabilă Rayo Vallecano
Portar Dimitrievski
Fundași Balliu, Lejeune, Catena, Fran Garcia
Mijlocaşi Santi Comesaña, Óscar Valentin – Isi Palazón, Trejo, Álvaro Garcia
Atacanţi Raúl De Tomás
Villarreal Echipă probabilă Villarreal
Portar Pepe Reina
Fundași Foyth, Mandi, Pau Torres, Pedraza
Mijlocaşi Dani Parejo, Capoue – Chukwueze, Álex Baena, Yeremy Pino
Atacanţi Jackson

Statistica meciurilor directe Rayo Vallecano v Villarreal

Din 1997 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 22 ori (19 în primul eșalon, 2 în cel secund, 1 în cupă). Dominare clară a lui Villarreal, cu 14 victorii, numai 5 pentru Rayo Vallecano și 3 egaluri. În tur, echipa madrilenă a câștigat suprinzător pe terenul lui Villarreal, 1-0 (Sergio Camello 70).

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Rayo Vallecano v Villarreal

Betano pariuri oferă o cotă de 2,15 pentru 2.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Rayo Vallecano vs Villarreal Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Villarreal mai trage unele speranțe de a ajunge finalemente pe locul 4. Pentru asta trebuie ca echipa de deasupra ei, Sociedad, să piardă ele două meciuri pe care le are, la Atlético Madrid și apoi acasă cu Sevilla. Iar ea să câștige acum cu Rayo Vallecano, iar apoi în ultima rundă acasă cu Atlético Madrid (echpa madrilenă așadar este un arbitru al luptei pentru locul 4). La punctaj egal, Villarreal este avantajată de rezultatele directe. Nu este imposibil, dar și destul de greu să se producă tot acest ansamblu de rezultate favorabile ei. În meciul de-acum este favorită, mai ales datorită formei bune pe care o are, ceea ce nu se poate spune și despre Rayo Vallecano, care atingându-și scopul menținerii în La Liga a abordat mai relaxat aceste ultime meciuri, dar a marcat în ele.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici