1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Rayo Vallecano vs. Lugo, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 30.05.2021: Lugo e cea mai slabă echipă de deplasare din campionat

Rayo Vallecano vs. Lugo, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 30.05.2021: Lugo e cea mai slabă echipă de deplasare din campionat

Dan Bara
Dan Bara

2021-05-29 14:21:00

Fotbal - Spania La Liga 2

30 Mai 2021, 22:00

Rayo Vallecano

Rayo Vallecano

versus
Lugo

Lugo

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Rayo Vallecano v Lugo

Rayo și Lugo au un meci extrem de tensionat în ultima etapă a sezonului din Spania, gazdele încercând să își păstreze locul de playoff, în vreme ce oaspeții speră să evite retrogradarea. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Rayo Vallecano: Forma echipei, știri și statistici

Rayo e pe locul 6, ultimul care permite accesul în playoff-ul pentru promovarea în La Liga. Cu 67 de puncte, are un avans de două lungimi față de următoarea clasată, Gijon. Însă lucrurile nu sunt deloc simple deoarece, dacă Gijon o bate pe Almeria pe teren propriu, atunci și Vallecano e obligată să câștige, un egal nefiindu-i suficient pentru a nu fi depășită. 

Criteriul de departajare în cazul egalității la puncte e cel al meciurilor directe, acolo unde Sporting stă mai bine. Însă Rayo, la rândul său, stă mai bine din acest punct de vedere decât Girona, echipa de deasupra sa, aflată la trei puncte distanță. Dacă Girona pierde în deplasarea de la Cartagena, iar Vallecano câștigă, atunci îi va lua locul 5. Mai sus nu poate urca, deoarece cu Almeria (locul 4) e la egalitate în meciurile directe, dar are un golaveraj mai prost, iar cu Leganes e dezavantajată de rezultatele obținute în „directele” sezonului. 

Pe scurt, pentru a intra în playoff, Rayo trebuie să obțină victoria în confruntarea cu Lugo, altfel riscă să fie depășită de Gijon. O poate face? Probabil că da! Motivele de îngrijorare par să fi rămas în urmă deși, între mijlocul lui aprilie și mijlocul lui mai, Vallecano nu a câștigat niciun meci. Apoi, în ultimele trei etape, a scos atâtea victorii. De asemenea, tot trei victorii are și la precedentele trei vizite ale lui Lugo. 

Lugo: Forma echipei, știri și statistici

Lugo este cea mai slabă echipă de deplasare din campionat, cu doar 2 victorii și 6 remize în cele 20 de etape disputate pe terenurile adversarilor. Totuși, în clasamentul general e chiar deasupra liniei retrogradării, cu 44 de puncte, ceea ce nu înseamnă mare lucru, dat fiind că poate fi depășită cu ușurință de urmăritoarele sale. 

Un loc mai jos e Logrones, care are tot 44 de puncte. Față de această formație stă mai bine la meciurile directe, însă poate fi depășită la puncte, dat fiind că Logrones joacă acasă cu Las Palmas (locul 10). Două poziții mai jos se află Sabadell, care are 43 de puncte și stă mai bine la meciurile directe. Sabadell joacă la Mirandes, echipa clasată pe 9. Doar Castellon (locul 21) nu îi mai poate pune probleme, dat fiind că Lugo are trei puncte în plus și avantaj în înfruntările directe. 

Rezumând, dacă pierde, Lugo riscă să fie depășită cu ușurință. Dacă scoate un egal, atunci are nevoie ca urmăritoarele sale să nu obțină un rezultat mai bun. 

Șansele pentru un „X2” sunt destul de mici. Așa cum spuneam, oaspeții alcătuiesc cea mai slabă echipă de deplasare din competiție, iar din 24 octombrie și până în prezent nu au nicio victorie pe terenurile adversarilor, ci 6 remize și 10 înfrîngeri. Statistica ne mai arată că a marcat un singur gol în ultimele cinci deplasări. 

Statistica meciurilor directe Rayo Vallecano v Lugo

Ultimele patru meciuri directe au bifat câte exact un gol, acesta fiind de fiecare dată marcat de echipa care a găzduit confruntarea. Din 2006 și până în prezent, doar o singură dată echipa aflată în deplasare a câștigat, iar „norocoasa” a fost Rayo, 2-1 în 2017. În această perioadă, Vallecano are 4 victorii și o remiză în meciurile de acasă cu Lugo. 

01.11.20 LL2 Lugo - Vallecano 1 : 0
15.01.20 LL2 Vallecano - Lugo 1 : 0
03.11.19 LL2 Lugo - Vallecano 1 : 0
27.05.18 LL2 Vallecano - Lugo 1 : 0
22.12.17 LL2 Lugo - Vallecano 1 : 2

Cote pentru Rayo Vallecano v Lugo

Varianta în care gazdele conduc la pauză sau la final are cota 1.43 la Superbet. O cotă mult mai bună e cea pentru un succes al gazdelor la cel puțin două goluri diferență. Cei care vor să parieze pe un astfel de deznodământ beneficiază de o cotă de 2.70 la Superbet. 

Rayo Vallecano vs Lugo Pont: Rayo Vallecano victorie

Gazdele sunt favorite în toate calculele hârtiei, atât prin prisma confruntărilor directe, cât și prin cea a rezultatelor din actualul sezon. Oaspeții au fost catastrofali în deplasare, iar forma bună a lui Rayo ar trebui să încline balanța, fără prea mari emoții, în direcția logică.

Fotbal - Spania La Liga 2

Rayo Vallecano victorie

1.62
Rayo Vallecano vs Lugo

30 May 21, 22:00

Miza: 6/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici