1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. AD Rayo Vallecano vs Elche CF

AD Rayo Vallecano – Elche CF. Ponturi pariuri Spania La Liga, 03.10.2022. Ultimul meci cu ultima clasată

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-10-03 04:10:00

Fotbal Spania - La Liga

03 Octombrie 2022, 22:00

Rayo Vallecano

Rayo Vallecano

versus
Elche

Elche

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rayo Vallecano v Elche

Ultimul meci al etapei a 7-a se va juca în cartierul madrilen Vallecas. Acolo, echipa gazdă, AD Rayo Vallecano, va primi vizita ultimei clasate Elche CF. Adică la zi locul 12, cu 7 puncte, versus locul 20, cu numai unul singur. Pontul acestui meci poate fi găsit la finele analizei.

Rayo Vallecano: Forma echipei, știri și statistici

După un start încurajator, cu egal pe terenul Barcelonei, se părea că Rayo Vallecano va avea un sezon și mai bun decât cel precedent, care a fost unul încurajator, izbutind să stea departe de locurile cu probleme. Numai că a urmat o perioadă mai puțin fastă, când a suferit 3 înfrângeri, reușind doar 2 victorii. Echipa se mișcă totuși bine în teren, fiind capabilă de prestații mai bune. Contează însă foarte mult contexul de moment. Poziția sa din clasament, se poate spune, pentru acest început este una în grafic.

Rezultatele sale din campionat, în ordine cronologică: 0-0 (d) cu Barcelona, 2-0 (d) cu Espanyol, 0-2 (a) cu Mallorca, 1-2 (d) cu Osasuna, 2-1 (a) cu Valencia, 2-3 (d) cu Athletic Bilbao.

Vor lipsi pentru acest meci mijlocașul Salvi, atacantul Andrés Martin și fundașul Pep Chavarria, cu toții accidentați. Andoni Iraola are însă soluții.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Rayo Vallecano vs Elche cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Elche: Forma echipei, știri și statistici

Los Franjiverdes au rămas singura echipă din actualul sezon care nu au câștigat vreun meci. Doar un biet punct au luat în cele 6 partide disputate până acum și se anunță vremuri grele și pentru acest sezon. În cel trecut, care n-a fost nici el deloc simplu, s-a salvat în cele din urmă, ocupând la final locul 13. Însă, după cum se zice, ulciorul nu merge de multe ori la apă. În fine, mai este mult până la final, așa că se mai pot întâmpla multe, însă becul de avarie este deja aprins.

Rezultatele sale din campionat, în ordine cronologică: 0-3 (d) cu Elche, 1-1 (a) cu Almeria, 0-1 (a) cu Real Sociedad, 0-4 (d) cu Villarreal, 1-4 (a) cu Athletic Bilbao și 0-3 (d) cu Barcelona. Deci, numai cu Almeria, acasă, a izbuit să scpe neînvinsă. Iar în deplasare a suferit înfrângeri drastice, la cel puțin trei goluri diferență, fără a izbuti să marcheze până acum vreun gol.

Antrenorul Francisco nu-l va avea la dispoziție pe fundașul central Gonzalo Verdú, eliminat în etapa trecută pe Nou Camp, primind o suspendare de trei etape, De asemenea, Mascarell și Bigas sunt în continuare accidentați, iar atacantul Pere Milla este incert.

Echipe probabile

Rayo Vallecano Echipă probabilă Rayo Vallecano
Portar Dimitrievski
Fundași Balliu, Lejeune, Catena, Fran Garcia
Mijlocaşi Isi Palazón, Óscar Valentin, Santi Comesaña, Álvaro Garcia
Atacanţi Sergio Camello, Trejo
Elche Echipă probabilă Elche
Portar Edgar Badia
Fundași Palacios, Polanco, Roco, Clerc
Mijlocaşi Raúl Guti, John Nwankwo, Gumbau
Atacanţi Tete Morente, Boyé, Fidel

Statistica meciurilor directe Rayo Vallecano v Elche

Din 1997 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 21 de ori (6 în primul eșalon, 14 în cel secund, 1 în cupă. Numai 3 victorii are Rayo Vallecano, față de 14 ale lui Elche, de 4 ori fiind egal. În sezonul trecut, fiecare a câștigat pe teren propriu cu același scor, 2-1.

Cote pentru Rayo Vallecano v Elche

Betano pariuri oferă o cotă de 1,72 pentru 1.

Rayo Vallecano vs Elche Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Pe de o parte, Elche va încerca să-și mai adauge punct sau chiar puncte la zestrea sa foarte săracă. De partea cealaltă, Rayo Vallecano va dori să profite de situația precară în care se află adversara sa, conform acelei vorbe: dacă nu bați lanterna la tine acasă, atunci pe cine? Este însă genul de meci la care contează foarte mult contextul de moment, putându-se încheia cu un număr mic de goluri, chiar fără vreunul, la capătul unui meci zgârcit din toate punctele de vedere, sau niște reușite sosite devreme să lase loc unui joc deschis, care să ofere o rafală de goluri. Rămâne la inspirația fiecăruia. Eu merg pe a doua variantă. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 2.07
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici