Share

Real Oviedo vs Malaga, Ponturi pariuri fotbal Spania 2, 17.05.2021: Gazdele au 17 remize în acest sezon

Fotbal Spania

Cota: 1.54

Adaugat de: Dan Bara

16 Mai 2021 14:27 454 0
Logo Oviedo Oviedo
Logo Malaga Malaga
VS
20:00 17 Mai 2021
Fotbal - Spania La Liga 2

Analiză și informații pentru Oviedo v Malaga

Real Oviedo, ocupanta locului 13 în liga a doua spaniolă, primește luni, de la ora 20:00, vizita celor de la Malaga, clasați pe poziția a 11-a. Aflați în continuare care sunt datele confruntării și pontul meu pentru pariuri. 

Oviedo: Forma echipei, știri și statistici

V E Î V E

Real Oviedo ocupă locul 13, cu 47 de puncte, fiind la 6 puncte distanță de retrogradare, cu patru etape înainte de căderea cortinei. Cel mai probabil, nu va avea probleme în finalul sezonului, dat fiind că parcursul de până acum, cu suișuri și coborâșuri, a fost destul de echilibrat. Ba, mai mult, Realul este campioana remizelor, cu 17 astfel de rezultate înregistrate în 38 de etape. 

Analizând liniile de clasament, observăm același echilibru în aproape toate aspectele. Clubul din Oviedo are 10 victorii și 11 înfrângeri, golaverajul e de 40-39 iar bilanțul partidelor de acasă și din deplasare nu diferă nici el foarte mult. Pe teren propriu a obținut 25 de puncte, iar pe terenul adversarilor, 22. 

Remarcăm și că în trei dintre ultimele patru meciuri de pe teren propriu s-au marcat mai puțin de trei goluri. Statistica întregului sezon ne dezvăliue faptul că, din 38 de etape, 25 s-au încheiat, de asemenea, cu mai puțin de trei goluri marcate. 

Malaga: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î E V

Malaga este pe 11, la 9 puncte distanță de zona roșie a clasamentului. Este una dintre echipele cu cel mai slab atac din campionat, reușind să puncteze doar de 34 de ori. 

Fără victorie de patru etape, formația vizitatoare a reușit totuși să smulgă un egal celor de la Mallorca (locul 2) în urmă cu o săptămână, 1-1 pe teren propriu. În ultima deplasare a întâlnit liderul Espanyol, în fața căruia a cedat cu 0-3. 

Statistica ne arată un lucru interesant. Malaga e a patra cea mai bună echipă de deplasare din La Liga 2, având o linie de clasament de 8-4-7, golaveraj 17-23. Totuși, în 26 dintre cele 38 de etape de până acum, în meciurile sale s-au marcat mai puțin de trei goluri. La fel, în cinci dintre ultimele șase etape s-au consemnat sub 2.5 reușite. 

Statistica meciurilor directe Oviedo v Malaga

Șapte dintre cele 12 confruntări directe din ultimii 32 de ani s-au încheiat la egalitate, iar alte trei întâlniri au fost câștigate la limită, cu un gol diferență. Statistica ne mai arată că niciodată nu s-a înregistrat o victorie în deplasare, iar echilibrul s-a păstrat și în turul actualei ediții, când Malaga și Oviedo au remizat, scor 1-1. Per total, Malaga are 4 victorii, iar Oviedo, una. 

09.01.21 LL2 Malaga - R. Oviedo 1 : 1
06.01.21 CDR Malaga - R. Oviedo 1 : 0 (0 : 0)
05.01.20 LL2 R. Oviedo - Malaga 1 : 1
26.10.19 LL2 Malaga - R. Oviedo 2 : 1
13.05.19 LL2 Malaga - R. Oviedo 3 : 0

Cote pentru Oviedo v Malaga

Cota pentru un rezultat de egalitate e undeva în jurul valorii de 2.65 la majoritatea agențiilor online și terestre, însă Superbet face excepție, oferind cota 2.70. Evident, în condițiile în care datele partidei arată în felul în care le-am prezentat, acest rezultat poate fi luat în calcul de către pariorii care vor să mizeze pe o cotă ceva mai mare. O cotă și mai mare, 3.85 la același bookmaker, Superbet, ar putea aduce un câștig frumos în cazul în care partida ar înregistra un scor egal și la pauză, și la final. 

Oviedo vs Malaga Pont: Egal la pauză sau la final

Am ales să pariez că vom avea un rezultat de egalitate la pauză sau la final deoarece statistica meciurilor directe ne arată că 7 dintre cele 12 confruntări au fost remize, iar gazdele au nu mai puțin de 17 astfel de rezultate înregistrate pe parcursul actualei ediții. În plus, distanța față de retrogradare e relativ sigură, iar un „X solist” nu ar încurca niciuna dintre competitoare. De asemenea, Oviedo și Malaga nu debordează din punct de vedere ofensiv, așa că e greu de crezut că echilibrul de forțe va fi perturbat semnificativ.

Pont pariuri: Egal la pauză sau la final

Miza: 7/10

Cota: 1.54

Adaugat de: Dan Bara

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Dan Bara

Ponturi:

8

Castigate:

4

Pierdute:

3

Anulate:

0

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici