1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Osasuna - Sevilla. Ponturi pariuri Camionatul Spaniei. 22.02.2021

Osasuna - Sevilla. Ponturi pariuri Camionatul Spaniei. 22.02.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-02-22 08:18:00

Fotbal Spania - Primera Division

22 Februarie 2021, 22:00

Osasuna

Osasuna

versus
Sevilla FC

Sevilla FC

2.15

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Osasuna v Sevilla FC

În etapa a 24-a din campionatul Spaniei, Osasuna o întîlnește pe teren propriu pe Sevilla, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Osasuna ocupă locul 13, cu 25 de puncte, în timp ce Sevilla, este pe patru, cu 45 de puncte.

Osasuna: Forma echipei, știri și statistici

Osasuna ajunge la acest meci într-o formă foarte bună, cu trei victorii în ultimele patru etape. Două victorii consecutive au urcat echipa pregătită de Arrasate pe locul 13, cu 25 de puncte, la patru puncte de zona retrogradării. Cu meciuri împotriva Sevillei și Barcelonei în proximitate, Osasuna a prins la timp acest vârf de formă. Roncaglia, Chimy Avila, Marc Cardona, Jony, Brasanac, Ruben Martinez și Juan Cruz sunt indisponibili. Atacantul Ante Budimir a venit de pe bancă în runda precedentă și a marcat golul victoriei, de aceea ar putea fi titular alături de Calleri în ofensivă. Ruben Garcia și Roberto Torres sunt mijlocașii de bandă care vor aproviziona cu mingi cei doi atacanți. Osasuna are două egaluri și două victorii în ultimele patru runde jucate acasă. 

Sevilla FC: Forma echipei, știri și statistici

Sevilla a pierdut în Liga Campionilor cu Borussia Dortmund, dar în campionat se simte excelent. Andaluzii au cinci victorii consecutive și pot urca pe l ocul al treilea, peste Barcelona, dacă vor reuși să se impună pe El Sadar. Echipa pregătită de Julen Lopetegui a pierdut pe terenul lui Atletico Madrid și a remizat pe terenul lui BEits, în ultimele 13 partide oficiale, în care a obținut 11 victorii. Sevilla se bucură de forma bună arătată de Papu Gomez, venit de la Atalanta, mai ales că Ocampos s-a accidentat. Suso este și el într-o formă excelentă, reușind să înscrie cu Dortmund, în timp ce De Jong și En Nesyri se luptă pentru un loc în centrul liniei ofensive. Anterior meciului cu Dortmund, Sevilla nu primise gol în șapte partide oficiale, trei de cupă și patru de campionat. Așadar, o defensivă foarte solidă, cu Diego Carlos și Kounde, greu de depășit. 

Echipe probabile

Osasuna Echipă probabilă Osasuna
Portar Herrera;
Fundași Vidal, Hernandez, D Garcia, Sanchez;
Mijlocaşi Torres, Moncayola, Torro, R Garcia;
Atacanţi Budimir, Calleri
Sevilla FC Echipă probabilă Sevilla FC
Portar Bounou;
Fundași Navas, Kounde, Carlos, Escudero;
Mijlocaşi Torres, Gudelj, Jordan;
Atacanţi Suso, En-Nesyri, Papu Gomez

Statistica meciurilor directe Osasuna v Sevilla FC

În tur, Sevilla s-a impus cu 1-0. Sevilla are șase victorii în ultimele șapte confruntări cu Osasuna. În ultimele trei vizite pe El Sadar, andaluzii au două victorii și un egal

Cote pentru Osasuna v Sevilla FC

Dn oferta Superbet, am ales alte două cote pe care să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,74 pentru PSF 2 și o cotă de 2,3 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Osasuna vs Sevilla FC Pont: Sevilla câștigă

Cota ne este oferită de Superbet în Supercotă. Sevilla are șansa de a urca pe locul al treilea, de aceea este foarte motivată. Osasuna este și ea în formă, cu trei victorii în ultimele patru etape și patru jocuri fără înfrângere pe teren propriu. Totuși, diferența de valoare este în favoarea Sevillei, care are și o bancă foarte bună pentru faza ofensivă. Sevilla a arătat bine și în meciul cu Dortmund din punct de vedere ofensiv, unde are atacanți în formă. Suso, En Nesyri și Gomez au marcat la ultimele apariții și o pot face și pe El Sadar. Cu o apărare beton, fără gol primit în ultimele patru etape de campionat, cred că Sevilla se poate impune în această deplasare.

Fotbal Spania - Primera Division

Sevilla câștigă

2.15
Osasuna vs Sevilla FC

22 Feb 21, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici