Share

Pontul pentru CS Osasuna - Real Valladolid, LaLiga: Potențiale asemănătoare

Fotbal Spania

Cota: 1.68

Adaugat de: Răzvan Toma

17 Ian 2020 20:26 617 0
Logo Osasuna
Logo Real Valladolid
Osasuna
Real Valladolid
VS
19:30 18 Ianuarie 2020
Fotbal Spania - Primera Division

Analiză și informații pentru Osasuna v Real Valladolid

Prima etapă a returului cuprinde și acest meci de partea a doua a clasamentului între două echipe care de obicei nu au alte țeluri dincolo de supraviețuirea în prima ligă. Osasuna este pe locul 12 cu 24 de puncte, iar Valladolid pe 14, cu 21. Așadar, distanță mică între ele, care demonstrează că au potențial asemănător. Așadar, substanța mizei acestui joc este cea de acumulare de puncte albe pentru eventuale vremuri negre. Pontul pentru acest joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Osasuna: Forma echipei, știri și statistici

V E Î V Î

Săptămâna trecută, Osasuna a jucat un meci în Cupa Spaniei, la modesta Haro Deportivo, unde a câștigat cu 2-1. Însă în campionat n-a mai învins de 4 etape, obținând doar 2 puncte în acest răstimp. Iar acasă nu a mai obținut victoria de 3 partide. Dar iată toate rezultatele sale de pe teren propriu, în ordine cronologică: 0-0 cu Eibar, 2-2 (1-0) cu Barcelona, 0-0 cu Betis, 2-1 (0-1) cu Villarreal, 3-1 (1-1) cu Valencia, 4-2 (3-1) cu Alavés, 1-2 (0-1) cu Athletic Bilbao, 1-1 (1-1) cu Sevilla, 3-4 (1-3) cu Real Sociedad. Toni Lato și Kike Barja sunt în continuare accidentați, iar fundașul stânga Estupiñán a făcut cumul de cartonașe galbene, fiind suspendat pentru acest joc. În schimb revin cei trei suspendați care au lipsit cu Celta, Fran Mérida, Arrasate și Roncaglia.

Real Valladolid: Forma echipei, știri și statistici

V E E V Î

Valladolid, în săptămâna care a trecut, a eliminat în cupă divizionara terță Marbella FC, însă doar după loviturile de departajare, rezultatul fiind egal, 1-1, după minutele de joc propriu-zis. În aceeași competiție mai eliminase, prin victorie cu 3-0, o altă echipă de ligă inferioară, Tolosa, la 18 decembrie, tot în deplasare. În campionat însă nu a mai învins de 7 partide, în care a acumulat 4 puncte. Ultima victorie a înregistrat-o tocmai la 3 noiembrie, 3-0 acasă cu Mallorca. Iar deplasarea nu a fost chiar punctul său forte în ultima vreme, chiar dacă startul părea promițător, după cum o arată și cronologia rezultatelor: 2-1 (0-0) la Betis, 1-1 (0-0) la Real Madrid, 0-2 (0-0) la Levante și Villarreal, 1-1 (0-1) la Athletic Bilbao, 1-5 (1-3) la Barcelona, 0-3 (0-2) la Alavés, 0-0 la Celta și 0-2 (0-1) la Getafe. Nacho Martinez și Javier Sánchez sunt în continuare accidentați.

Echipe probabile

Osasuna

Echipă probabilă Osasuna
Portar Sergio Herrera
Fundași Roncaglia, Aridane, David Garcia, Moncayola
Mijlocaşi Roberto Torres, Oier, Brašanac, Rubén Garcia
Atacanţi Adrián, Ávila

Real Valladolid

Echipă probabilă Real Valladolid
Portar Jordi Masip
Fundași Antoñito, Kiko Olivas, Abdul Karim, Javi Moyano
Mijlocaşi Óscar Plano, Rubén Alcatraz, Joaquin Fernández, Toni Suárez
Atacanţi Sergi Guardiola, Enes Ünal

Statistica meciurilor directe Osasuna v Real Valladolid

Cele două s-au confruntat în campionat de 61 de ori. Osasuna a câștigat de 27 de ori, Valladolid de 14 ori, în 20 de situații fiind remiză. În tur, la Valladolid, a fost egal, 1-1. Înaintea actualului sezon se întâlniseră ultima oară în Segunda, ediția 2017/18, când fiecare și-a materializat avantajul propriului teren, Osasuna cu 4-2, Valladolid cu 2-0.

Cote pentru Osasuna v Real Valladolid

2,06 este cota că vor înscrie ambele echipe.

Osasuna vs Real Valladolid Pont: Peste 2 goluri total asiatic

Este un meci între două echipe mediocre din Primera División, care nu s-au mai întâlnit de ceva timp cu victoria, Osasuna de 4 etape, Valladolid de 7. Pozițiile lor actuale din clasament însă nu sunt critice, având destule puncte peste locurile retrogradării. Însă competiția abia trece de jumătate, mai fiind drum lung până la final, perioadă în care se mai pot întâmpla multe. Așa că orice punct acumulat este binevenit pentru a ține la distanță amenințările. Cele două au avut comportări oscilante, motiv pentru care statisticile nu ajută prea mult în a ne oferi niște caracteristici clare ale posibilităților celor două. La o asemenea nesiguranță pontul propus mi s-a părut a fi cel mai bine acoperitor, mai ales că are și o cotă foarte bună.

Pont pariuri: Peste 2 goluri total asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

10

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici