1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Pontul pentru RCD Mallorca - Valencia CF, LaLiga: Din nou mari emoții în insulă

Pontul pentru RCD Mallorca - Valencia CF, LaLiga: Din nou mari emoții în insulă

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-01-17 21:15:00

Fotbal Spania - Primera Division

19 Ianuarie 2020, 13:00

Mallorca

Mallorca

versus
Valencia

Valencia

1.44

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Mallorca v Valencia

RCD Mallorca are un meci greu acasă în prima etapă a returului, urmând a întâlni pe Iberostar o echipă în bună formă, Valencia. Dar ce meci nu este greu pentru nou-promovată, căci în Baleare s-a cam uitat cum mai este gustul victoriei, de când nu a mai fost simțit. De aceea echipa fanion a acestor insule din Marea Mediterană a și ajuns pe loc retrogradant. Valencia CF s-a reîntors din Arabia Saudită unde n-a reușit mare lucru în Supercupă, dar nici nu prea se aștepta s-o facă. Așa că revenită la treburile interne, va încerca să profite de această perioadă când poate respira mai relaxat, pentru a acumula cât mai multe puncte, căci de la jumătatea lui februarie începe să i se încarce programul, având primul meci cu Atalanta, din Liga Campionilor. Pontul pentru acest meci va fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Mallorca: Forma echipei, știri și statistici

10.11.2019 este data ultimei victorii a celor de la RCD Mallorca în Primera. De-atunci au urmat 6 partide din care a scos un singur punct! E drept a obținut două victorii, însă ambele în Cupă și în deplasare, la echipe foarte modeste, 2-1 la El Álamo și 1-0 la Zamora. Pe teren propriu, în campionat, insularii au înregistrat următoarele rezultate: 2-1 (1-0) cu Eibar, 0-1 (0-0) cu Real Sociead, 0-0 cu Athletic Bilbao, 0-2 (0-1) cu Atlético Madrid, 2-0 (1-0) cu Espanyol, 1-0 (1-0) cu Real Madrid, 2-2 (1-0) cu Osasuna, 3-1 (2-0) cu Villarreal, 1-2 (0-2) cu Betis și 0-2 (0-1) cu Sevilla. Strălucește surprinzătoarea victorie cu Real Madrid CF, dar nu ajută prea mult la economia de puncte dacă în jurul ei sunt o mulțime de înfrângeri, așa cum au fost și ultimele două rezultate de pe Iberostar. Lipsește în continuare Joan Sastre, accidentat. Revin Budimir și Idrissu Baba Mohammed, după etapa de suspendare cauzată de cumulul de cartonașe.

Valencia: Forma echipei, știri și statistici

Valencia CF are 5 partide fără înfrângere în campionat. A pierdut recent, în Arabia Saudită, în Supercupă, cu Real Madrid, 1-3. Rezultatele sale din deplasare, în ordine cronologică: 0-1 (0-1) la Celta, 2-5 (1-2) la Barcelona, 1-0 (1-0) la Athletic Bilbao, 1-1 (0-1) la Atlético Madrid, 1-3 (1-1) la Osasuna, 2-1 (0-1) la Espanyol, 1-2 (1-1) la Betis, 2-4 (2-1) cu Levante, 1-1 (0-0) la Valladolid. După cum se poate observa, destul de neconvingătoare prestația echipei lui Celadés în deplasare, unde a pierdut multe puncte. Lista de accidentați a Valenciei cuprinde 5 nume: Rodrigo, Manu Vallejo, Lee Kang-in, Gonçalo Guedes și Piccini. Primul menționat, vârful Rodrigo, este o pierdere cu adevărat grea pentru „Lilieci”.

Echipe probabile

Mallorca Echipă probabilă Mallorca
Portar Manolo Reina
Fundași Fran Gámez, Valjent, Sedlar, Agbenyenu
Mijlocaşi Kubo, Idrissu Baba Mohammed, Salva Sevilla, Lago
Atacanţi Dani Rodriguez – Budimir
Valencia Echipă probabilă Valencia
Portar Jaume Doménech
Fundași Wass, Garay, Gabriel Paulista, José Gayà
Mijlocaşi Kondogbia – Ferrán Torres, Dani Parejo, Coquelin, Carlos Soler
Atacanţi Gameiro

Statistica meciurilor directe Mallorca v Valencia

Cele două s-au confruntat de-a lungul timpului în campionat de 53 de ori. Cum era de așteptat, Valencia a câștigat de mult mai multe ori, 31, față de adversara sa care a făcut-o doar în 11 rânduri. Tot de 11 ori au terminat egal. În tur, Valencia a câștigat pe Mestalla cu 2-0. Ultima oară, înaintea acestei amintite partide, se întâlniseră în ediția 2012/13, când Mallorca a retrogradat din Primera, ambele echipe câștigând atunci pe teren propriu cu același scor, 2-0.

Cote pentru Mallorca v Valencia

1,42 este cota pentru 1X pauză.

Mallorca vs Valencia Pont: Peste 2 goluri total asiatic

Calculul hârtiei o indică favorită pe Valencia, chiar dacă joacă în deplasare. Are lot mai bun, rezultate superioare. În cel din urmă caz mai degrabă Mallorca are rezultate mai proaste. Insularii însă nu mai au voie să piardă, căci altfel se afundă și mai rău în locurile retrogradării și de aceea e de așteptat să dea dovadă de o concentrare și totodată de o ambiție mai mare. De partea cealaltă, echipa antrenată de Albert Celadés are un handicap ofensiv important, prin accidentarea vârfului Rodrigo, om care este recunoscut prin faptul că hărțuiește permanent apărările adverse. De aceea, e mai înțelept să nu ne repezim pe 2.

Fotbal Spania - Primera Division

Peste 2 goluri total asiatic

1.44
Mallorca vs Valencia

19 Jan 20, 13:00

Miza: 8/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Mallorca vs Valencia Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Din cele 4 goluri încasate în cele mai recente 2 meciuri jucate pe teren propriu, 3 au venit în prima repriza, formația gazdă având probleme în a se așeza rapid în schema tactică și încasând rapid goluri. De cealaltă parte, liliecii de la Valencia nu vor să scape o oportunitate de a se apropia de locurile de Champions League, mai ales că Sevilla și Atletico Madrid au capotat în această etapă și cred că Valencia va încerca să profite de începutul de meci pentru a scutura rapid poarta celor de la Mallorca.

Fotbal Spania - Primera Division

Peste 1 gol asiatic la pauză

1.82
Mallorca vs Valencia

19 Jan 20, 13:00

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici