Share

Pontul pentru Málaga CF - RC Deportivo La Coruña, Segunda División: a doua manșă, după 4-2 pentru Depor în prima

Fotbal Spania

Cota: 1.80

Adaugat de: Răzvan Toma

15 Iun 2019 01:43 962 0
Logo Malaga
Logo Deportivo La Coruna
Malaga
Deportivo La Coruna
VS
22:00 15 Iunie 2019
Spania

Analiză și informații pentru Malaga v Deportivo La Coruna

Pe repede înainte se trece deja la manșa a doua a semifinalelor barajului care are miza promovării în Primera División. În prima, Depor a învins cu un scor neașteptat de sever și cu multe goluri, 4-2, după ce a fost condusă de două ori: 0-1 Luis Hernández (18), 1-1 Carlos Fernández (21pen), 1-2 Javi Ontiveros (37), 2-2 Pedro (56), 3-2 Carlos Fernández (63), 4-2 Borja Valle (78). Situația însă nu este adjudecată pentru Depor,nici disperată pentru Málaga. Un 2-0 sau chiar un 3-1 îi duce pe cei din Andalusia în finală. Nu este ușor de obținut, dar nici imposibil.

Pariază pe România U21 vs Croația U21 la o cotă mărită de 50.00!

Malaga: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Era clar că antrenorul Victor Sánchez urma să purceadp la niște schimbări. În primul rând va trece de la defensivul  1-4-1-4-1 la mai așezatul și mai ofensivul 1-4-4-2, trimițându-l de la mijloc în față pe Adrián lângă uruguayanul Blanco. De asemenea doi dintre titularii meciului de la La Coruña vor fi bancă, Diego González luându-i locul lui Pau Torres în centrul defensivei, iar Dani Pacheco la mijloc în locul lui Boulhroud. În ultimele trei jocuri disputate pe teren propriu, Málaga a învins marcând câte trei goluri: în ordine, 3-0 pe Oviedo (13 mai), 3-1 pe Zaragoza (24 mai) și 3-0 pe Elche (8 iunie). Dacă va repeta oricare din aceste scoruri acum cu Depor, se va califica.

Deportivo La Coruna: Forma echipei, știri și statistici

V V E V Î

Conform acelei vorbe împământenite în fotbal, „echipa care câștigă nu se schimbă”, așa că José Marti va avea la start același „11” ca acum trei zile, când a învins spectaculos echipa andalusă. Și sistemul 1-4-4-2 va rămâne intact. Cu siguranță, însă, că sarcinile defensive se vor înmulți. Victoria obținută în prima manșă, așa cum afirmam, a fost spectaculoasă, dar a lăsat și unele pagube, adică cele două goluri primite pe teren propriu care s-ar putea dovedi pietre de moară. Ultimele sale rezultate de-afară, luând din aprilie încoace: 1-2 la Osasuna (13 aprilie), 2-1 la Numancia (26 aprilie), 1-0 la Zaragoza (4 mai), 0-1 la Lugo (19 mai) și 0-0 la Elche (4 iunie). Deci nu a dat pe dinafară în a marca, dar a și primit foarte greu gol.

Echipe probabile

Malaga

Echipă probabilă Malaga
Portar Munir Mohammadi
Fundași Iván Rodriguez, Luis Hernández, Diego González, Ricca
Mijlocaşi Renato Santos, Dani Pacheco, Bare, Javi Ontiveros
Atacanţi Blanco, Adrián

Deportivo La Coruna

Echipă probabilă Deportivo La Coruna
Portar Dani Giménez
Fundași David Simón, Domingos Duarte, Somma, Saúl Garcia
Mijlocaşi Cartabia, Bergantiños, Edu Expósito, Pedro
Atacanţi Carlos Fernández, Borja Valle

Statistica meciurilor directe Malaga v Deportivo La Coruna

Din 1999 încoace, cele două s-au întâlnit de 35 de ori (de 30 în Primera, de 3 ori în Segunda și de 2 ori în cupă). Depor a învins de 15 ori, Málaga doar de 7, în 13 rânduri a fost egal. În sezonul recent încheiat, ambele partide din timpul sezonului s-au încheiat cu remize, 1-1 în Galicia și 0-0 în Andalusia, iar în prima manșă a semifinalelor play-off-ului, Depor a învins cu 4-2.

Cote pentru Malaga v Deportivo La Coruna

1,97 e cota pentru pauză X. Depor este o echipă care se apără bine, iar pe Málaga nu o văd capabilă să se desprindă în prima repriză.

Pont Malaga vs Deportivo La Coruna: 1-0 scor corect oricând

Aș fi fost tentat să merg din nou pe under 2,5. Am făcut-o însă la meciul din prima manșă, și m-am înșelat. Căci în mod normal, Depor primește greu gol. Dar și Málaga a demonstrat în ultimele sale meciuri de-acasă o mare apetență ofensivă, izbutind câte 3 goluri de meci. Pe acest element mă bazez că va fi prima care va marca, mai ales că are nevoie de 2-0.

Pont pariuri: 1-0 scor corect oricând

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Răzvan Toma

Ponturi:

8

Castigate:

2

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici