1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Lugo - Mirandes: ponturi pariuri Spania Segunda Division, 20.07.2020. Ultima etapă a campionatului

Lugo - Mirandes: ponturi pariuri Spania Segunda Division, 20.07.2020. Ultima etapă a campionatului

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-07-19 23:44:00

Fotbal - Spania La Liga 2

20 Iulie 2020, 22:00

Lugo

Lugo

versus
Mirandes

Mirandes

1.59

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lugo v Mirandes

În ultima etapă a campionatului din liga secundă spaniolă, Lugo primește vizita celor de la Mirandes. Meciul este programat luni, de la ora 22:00. În cele ce urmează puteți citi analiza lui, iar la final veți găsi pontul meu.

Lugo: Forma echipei, știri și statistici

Parcursul lui Lugo din ultimele etape a fost unul mult peste așteptări. Echipa antrenată de Juanfran are 5 meciuri la rând fără înfrângere, reușind să-și adjudece 10 din cele 15 puncte posibile. Succesul din ultima etapă obținut pe terenul lui Tenerife (2-1) poate însemna extrem de mult în lupta pentru salvarea retrogradării. Grație celor 3 puncte, Lugo a sărit peste linia care menține și sezonul viitor în Segunda Division. În cazul în care reușește să câștige partida de luni cu Mirandes, trupa-gazdă este sigură că își va păstra poziția în Segunda. Lugo este o echipă greu de învins pe teren propriu. De acest lucru s-au convins recent și fruntașele Cadiz (1-1) și Girona (2-2), care au plecat doar cu o remiză de pe "Anxo Carro".

Mirandes: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt clasați pe locul 9 fără vreo șansă la barajul pentru promovarea în prima ligă spaniolă. Chiar dacă nu are bătăi de cap din punctul de vedere al luptei pentru evitarea retrogradării, Milandes are penultima apărare din campionat. În 41 de etape, echipa pregătită de Andoni Italia a primit mai puțin de 57 de goluri. Singura formație din campionat care a încasat mai multe este Deportivo, cu 59. Milandes este o formație puternică pe teren propriu, cele mai multe puncte și le adjudecă acasă. În deplasare, forma recentă a fost una slabă: în ultimele patru jocuri a suferit trei înfrângeri și a reușit doar un rezultat de egalitate - 2-2 la Fuenlabrada. 

Statistica meciurilor directe Lugo v Mirandes

Logo este neînvinsă în ultimele trei meciuri directe: a reușit să câștige pe teren propriu cu 2-1, iar apoi a mai bifat două remize - 1-1 și 2-2.

Cote pentru Lugo v Mirandes

Gazdele au nevoie de victorie, iar eu voi merge pe mâna lor. Pentru o miză moderată puteți încerca și varianta NG, nu vom avea gol în ambele porți, la o cotă de 2.10.

Lugo vs Mirandes Pont: Victorie Lugo

Duelul motivațional este câștigat din start de echipa-gazdă. Lugo are mare nevoie de victorie pentru a se menține liga a doua spaniolă, pe când oaspeții nu mai au nicio implicare în ultima etapă din campionat. Mirandes are mari probleme în deplasare, de unde a adus un singur punct în ultimele patru jocuri. Cota oferită este una atractivă, eu o recomand cu încredere!

Fotbal - Spania La Liga 2

Victorie Lugo

1.59
Lugo vs Mirandes

20 Jul 20, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.59
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici