1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Huesca - Villarreal. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 23.01.2021

Huesca - Villarreal. Ponturi pariuri Campionatul Spaniei. 23.01.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-01-22 20:32:00

Fotbal Spania - Primera Division

23 Ianuarie 2021, 15:30

Huesca

Huesca

versus
Villarreal

Villarreal

1.85

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Huesca v Villarreal

În etapa a 20-a din Primera Division, Villarreal se deplasează la Huesca, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Huesca este pe ultimul loc, cu 12 puncte, în timp ce Villarreal este pe patru, cu 33 de puncte

Huesca: Forma echipei, știri și statistici

Huesca a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în toate competițiile și are doar o victorie în tot acest sezon de Primera. Recent a fost schimbat antrenorul, dar Pacheta nu a reușit să producă revirimentul scontat. O înfrângere în ultima etapă la Getafe, face cea Huesca să aibă doar un punct în ultimele șase etape. Atacul reprezintă principala problemă, cu doar 14 reușite, deși echipa își creează situații de gol și arată un fotbal ofensiv. Hiesca a încasat și 29 de goluri, printre cele mai multe din Spania. Moralul nu este unul grozav înaintea acestei partide, iar problemele de lot sunt foarte mari. Mosquera, Sandro Ramirez, Doukoure, Valera sunt accidentați, iar Pablo Insua și Juan Carlos au fost depistați pozitiv cu COVID. Ontiveros, jucătorul împrumutat de Villarreal nu poate juca, de aceea greul în ofensivă va cădea pe Rafa Mir. Huesca nu a dat gol în ultimele trei meciuri de campionat. 

Villarreal: Forma echipei, știri și statistici

Villarreal este o echipă în mare formă și care încearcă să nu cadă de pe locul de Liga Campionilor. În ultima etapă, Submarinul galben a terminat la egalitate pe teren propriu cu Granada, 2-2, cu Paco Alcacer ratând o lovitură de la 11 metri în minutul 90. Există puțină frustrare, dar Unay Emery are tot lotul la dispoziție pentru acest meci. Villarreal va încerca să-și îmbunătățească zestrea de deplasare, de unde a luat doar 13 puncte. Villarreal este o echipă care pierde greu cu Unay Emery și are doar două ânfrângeri în 28 de meciuri oficiale, cu Sevilla și Barcelona, ambele în deplasare. Gerard Moreno acuză ceva probleme și ar putea lua loc pe bancă, de aceea Paco Alcacer va fi în atac alături de Nino și Moi Gomez. 

Echipe probabile

Huesca Echipă probabilă Huesca
Portar Fernandez
Fundași Silva, Siovas, Pulido
Mijlocaşi Galan, Mosquera, Rico, Maffeo
Atacanţi Ontiveros, Mir, Garcia
Villarreal Echipă probabilă Villarreal
Portar Asenjo
Fundași Pedraza, Torres, Albiol, Foyth
Mijlocaşi Trigueros, Capoue, Parejo
Atacanţi Gomez, Alcacer, Pena

Statistica meciurilor directe Huesca v Villarreal

În tur, a fost 1-1.

Cote pentru Huesca v Villarreal

Descarcă oferta Superbet pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,6 pentru PSF 2 și o cotă de 3,3 pentru un succes al oaspeților la cel puțin două goluri diferență.

Huesca vs Villarreal Pont: Villarreal câștigă

Diferență mare de formă, de valoare și de lot la acest meci. Huesca are cinci înfrângeri consecutive și o mulțime de indisponibili, în timp ce Villarreal are tot lotul valid și a pierdut doar de două ori în tot sezonul. Emery știe cum să-și motiveze jucătorii, iar concurența face ca titularii să dea totul. Nu văd cum ar putea Huesca să oprească o echipă inventivă în atac și cu o apărare solidă, care încasează puține goluri. COta din oferta Superbet este excelentă și nu trebuie ratată.

Fotbal Spania - Primera Division

Villarreal câștigă

1.85
Huesca vs Villarreal

23 Jan 21, 15:30

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici