1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Spania »
  5. Huesca - Real Madrid. Ponturi pariuri campionatul Spaniei. 06.02.2021

Huesca - Real Madrid. Ponturi pariuri campionatul Spaniei. 06.02.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-02-05 19:35:00

Fotbal Spania - Primera Division

06 Februarie 2021, 17:15

Huesca

Huesca

versus
Real Madrid

Real Madrid

2.35

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Huesca v Real Madrid

În etapa a 22-a din campionatul Spaniei, Real Madrid se deplasează la Huesca, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano. Huesca ocupă ultimul loc, cu 16 puncte, în timp ce Real Madrid este pe doi, cu 40 de puncte. 

Huesca: Forma echipei, știri și statistici

Huesca este ultima clasată, dar în ultimele două etape a dat semne de revenire, cu patru puncte câștigate. Egalul cu Villarreal de pe teren propriu a fost secondat de o victorie în deplasare cu Valladolid. Mir Vicente a fost eroul cu un hattrick, iar Huesca a obținut doar a doua victorie în acest sezon. Javi Ontiveros revine după o etapă de suspendare, însă antrenorul Pacheta ar putea opta pentru același 11 din meciul cu Valladoli. Huesca are al doilea cel mai slab atac din Spania, cu 16 goluri, iar în ultimele trei partide de acasă nu a dat gol. Apărarea a încasat 30 de goluri și este printre cele mai vulnerabile.  Pedro Mosquera, Sandro Ramirez, Antonio Valera , Juan Carlos și Pablo Insua sunt indisponibili. 

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid vine după un eșec surprinzător pe teren propriu cu Levante, în care elevii lui ZIdane au arătat rău din punct de vedere al motivației. Eden Hazard s-a accidentat și va lipsi trei săptămâni, ceea ce îl readuce în primul 11 pe Vinicius. Lista absenților continuă să fie una lungă. Lucas Vasquez, Carvajal, ROdrygo și Valverde sunt accidentați, iar Militao este suspendat. Sergio Ramos este incert, dar s-a refăcut Nacho, pe care ar trebui să-l vedem în apărare alături de Varane. Real Madrid a acumultat 22 de puncte în deplasare, cele mai multe, alături de Atletico Madrid. Se vorbește din nou de înlocuirea lui Zidane, mai ales că titlul pare improbabil în acest moment, la o distanță de zece puncte față de Atletico MAdrid. 

Echipe probabile

Huesca Echipă probabilă Huesca
Portar Fernandez;
Fundași Pulido, Siovas, Silva
Mijlocaşi Maffeo, Rico, Doumbia, Seoane, Galan;
Atacanţi Okazaki, Mir
Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois;
Fundași Odriozola, Nacho, Varane, Mendy;
Mijlocaşi Kroos, Casemiro, Modric;
Atacanţi Vinicius, Benzema, Asensio

Statistica meciurilor directe Huesca v Real Madrid

În tur, Real Madrid s-a impus cu 4-1. 

Cote pentru Huesca v Real Madrid

Din oferta Betano am ales alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,47 pentru o victorie a Realului și o cotă de 1,72 pentru un meci cu cel puțin trei goluri. 

Huesca vs Real Madrid Pont: Real Madrid câștigă cu h (-1,5)

Real Madrid vine motivată la Huesca după înfrângerea cu Levante. Huesca a prins încredere la rândul ei, cu un egal și o victorie și va încerca să își ia revanșa după înfrângerea din tur. Huesca joacă destul de deschis, cu o posesie bună, însă în ultimele trei meciuri jucate acasă nici măcar nu a marcat. O văd pe Real Madrid în stare de urgență, așa cum a fost la Alaves, unde s-a impus clar. În tur a fost 4-1 pentru madrileni, iar acum văd o echipă motivată să se impună și o poate face la cel puțin două goluri diferență. Cota este excelentă și merită încercată.

Miza: 10/10
Cota: 2.35
Status: Pierdut

Huesca vs Real Madrid Pont: Victorie Real Madrid

Real Madrid a "reușit performanța" de a pica pe locul 3 în La Liga, după Atletico Madrid și Barcelona, deși le-a învins clar pe amândouă (2-0, respectiv 3-1)! Cauza o constituie multele puncte pierdute de trupa lui Zidane în fața unor echipe "mici", mai ales acasă, pe "Santiago Bernabeu": 0-1 cu Cadiz, 1-2 cu Levante. Se adaugă punctele pierdute în deplasare în fața unor echipe precum Elche (1-1), Osasuna (0-0) și Valencia (1-4), ultima dintre ele fiind o umbră a formației puternice din trecutul apropiat. Pentru Real Madrid, victoria la Huesca este obligatorie. În mod normal, o va obține, dar fotbalul e capabil uneori de surprize majore.

Fotbal Spania - Primera Division

Victorie Real Madrid

1.57
Huesca vs Real Madrid

06 Feb 21, 17:15

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici